Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Air Fryer Denemelerim

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Yelda Helvacı

Gold Moderatör
Süper Moderatör
Onvo OVFRY06 test amacı ile inceleriz ofisine ulaşır ulaşmaz el koydum ?
Mustafa Gökçe( Onvo Yetkili Servis Direktörü.) Isparta da yapılan yetkili servis toplantısında, yollayacağını söylemişti. Açıkçası denemek istediğim ürünler içerisinde robot süpürge den sonra geliyordu.
İlk denemeyi patates kızartması ile yaptım.15 dakikada patates kızartma bir kaşık yağ ile yapılmasına rağmen oldukca iyiydi. Yağlı kağıt kullandım, temizlemesi kolay oldu. Vıdeo yu aşağıda paylaşıyorum. Elimden geldiğince sizlere denemeleri ve de tarifleri ile vıdeoları mı paylaşmaya calısacağım.

Onvo OVFRY06 Air Fryer testi başladı
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini ayarlamak üzere izninize ihtiyacımız olacak.
Daha ayrıntılı bilgi için çerezler sayfamıza bakın.

Yarın çöp şiş deneyeceğim:) Patates, tavuk ve kırmızı etler (steak ve köfteler) favorilerimiz. Balıkta fena değil lakin yağlı balık koymak lazım. Dediğiniz gibi temizliği aşırı kolay ve pratik. Kalabalık olmayan tüm aileler için olmazsa olmaz bence. Bir daha evlensem evime ilk alacağım alet bu olurdu (bu markayı bilmiyorum lakin Tefal ve Instant Vortex Plus kullanıcısıyım).

Yarın çöp şiş deneyeceğim:) Patates, tavuk ve kırmızı etler (steak ve köfteler) favorilerimiz. Balıkta fena değil lakin yağlı balık koymak lazım. Dediğiniz gibi temizliği aşırı kolay ve pratik. Kalabalık olmayan tüm aileler için olmazsa olmaz bence. Bir daha evlensem evime ilk alacağım alet bu olurdu (bu markayı bilmiyorum lakin Tefal ve Instant Vortex Plus kullanıcısıyım).
Bugün tavuk denedim onun da videosunu paylaşırım. Balık buzlukta sardalya var denesem mi acaba nasıl olur:alala siz hangi balık dan yapmıştınız?

Bugün tavuk denedim onun da videosunu paylaşırım. Balık buzlukta sardalya var denesem mi acaba nasıl olur:alala siz hangi balık dan yapmıştınız?
Biz dil balığı, somon ve mezgit filetolar denedik. Pompana balığı bütün denedik. En güzeli pompanaydı çünkü en yağlısıydı. Bence büyük Çipura yada levrek kafasız kuyruksuz şekilde güzel olur.

Hem tavada hem airfryer ile lezzet denemesi yaptık.
Airfryer ile yaptığımız Sardalya da aldığımız lokum gibi hissini tavada alamadık.
Tavada yaptığımız balığın çıtır çıtır hissini ise Airfryer da alamadık.
Fakat şöyl bir durum var, biz kendimizce pişmesini yeterli görüp Aifryer ın 20 dakika olarak verdiği zamanı biz beklemeyip 10 dakikada balıkları aldık. Çıtır kısmında bunun etkisi olabilir.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini ayarlamak üzere izninize ihtiyacımız olacak.

Deneyimler için teşekkür ederiz, yalnız Airfryer'da maksat hava ile pişirmek olduğundan pişecek gıdanın altına kağıt havlu koymak doğru mu? Hava akışını engellemiyor mu?
Kağıt havlu değil o hava akışını engellemeyecek delikli yağlı pişirme kağıdı. Biz de denemeler için aldık, onunla ilgili birkaç deneme daha yaptıktan sonra değerlendirmemiz olacak.

Ekli dosyalar

• DSC_0277.JPG
    DSC_0277.JPG
    52.3 KB · Görüntüleme: 25
Hem tavada hem airfryer ile lezzet denemesi yaptık.
Airfryer ile yaptığımız Sardalya da aldığımız lokum gibi hissini tavada alamadık.
Tavada yaptığımız balığın çıtır çıtır hissini ise Airfryer da alamadık.
Fakat şöyl bir durum var, biz kendimizce pişmesini yeterli görüp Aifryer ın 20 dakika olarak verdiği zamanı biz beklemeyip 10 dakikada balıkları aldık. Çıtır kısmında bunun etkisi olabilir.

Balığı felan bilemem de bu merette tavuk ve patates çok güzel oluyor. Anneler gününde anneme Philips'in airfryer'ini almayı düşünüyorum.

Balığı felan bilemem de bu merette tavuk ve patates çok güzel oluyor. Anneler gününde anneme Philips'in airfryer'ini almayı düşünüyorum.
Ne güzel düşünmüşsün. Annelere kolaylık sağlayacak diğer ürün de bana göre robot süpürge. Bel ağrısı, diz ağrısı güç gerektiren elektrikli süpürgeye nazaran epeyce yüklerini alıyor robotlar.

Anneler elleri öpülesi anneler. Kendi annem ve teyzelerimden biliyorum airfryer kalkıp birde mutfağı temizlese yine beğenmezler. Tabi bizimkiler bu şekil :) Bence önceden ağız aramakta fayda var. Fiyatları bilmiyorum lakin Philipse alternatif Cosori’de alınabilir. Hacim olarak kesinlikle büyük alın.

Anneler elleri öpülesi anneler. Kendi annem ve teyzelerimden biliyorum airfryer kalkıp birde mutfağı temizlese yine beğenmezler. Tabi bizimkiler bu şekil :) Bence önceden ağız aramakta fayda var. Fiyatları bilmiyorum lakin Philipse alternatif Cosori’de alınabilir. Hacim olarak kesinlikle büyük alın.
Benim annemde aynı ne gerek var diyip çıkıyor işin içinden :D

Çöp şiş denemem 400F (204C) 10 dakikada çevirmeme fırsat vermeden pişti. Çevir uyarısında gördüm ki fazlasıyla olmuş. Etler lokum :)

Ekli dosyalar

• B74DD634-9A4E-45E1-91EA-CBCC8EE9A54E.jpeg
    B74DD634-9A4E-45E1-91EA-CBCC8EE9A54E.jpeg
    116.9 KB · Görüntüleme: 39
  • A87523D7-BD1E-41DF-824B-C4BEA70374C8.jpeg
    A87523D7-BD1E-41DF-824B-C4BEA70374C8.jpeg
    108 KB · Görüntüleme: 35
Bizim sekreter arkadaş ta aldı phılıps büyük olanlarından .Şimdi satıyor sebebi temizlemesi zahmetli olduğu için ben hep derim benim gözümde kullanılmayan cihazlar rafında yerini alacak bir ürün.Ben almadan önce uyarmıştım şimdi bana abi senin fikrini sormadan cihaz almayacağım dedi.

Bu aletlerden her almaya niyetlendiğimde ısıtıcı kısmın temizliğini nasıl yapacağımı düşünerek vaz geçiyorum nedense :(
Haklısınız, ürüne göre değişiyor. Mesela Philips Airfryer modellerde rezistansın temizliği kolay değil, full detay temizlik istiyorsanız videoda görebilirsiniz. ⤵️

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Trend içerikler

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri