Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Satın Alma Önerisi 9000 BTU Klima Önerisi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Ponçik
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Ponçik

Yeni Üye
Yeni Üye
Bütçe
20000
Marka Model Bilgisi
Airfel, bosch, baymak
Merhaba, uzun süredir klima arayışındayım. 13 m2’lik çatı katı odaya sadece soğutma amaçlı kullanacağım. 9000 BTU yeterli olacaktır.

Ev sahibiyim uzun seneler dayansın istiyorum fakat bütçe olarak çok rahat değilim bu nedenle mantıklı ve mâkul bir seçim yapmam gerek. 20-22 bin tl bütçeyi gözden çıkardım fakat “5-6 bin daha ver senelerce rahat et arkana bakma” diyebileceğiniz bir marka varsa düşünebilirim.

Şu an aklımdakiler airfel, baymak elegant plus, bosch climate.

Midea, daikin, fujitsu gibi markalar için olumlu yorumlar var. Benim bütçeyi şu an aşıyor fakat uzun yıllar performanslı ve sorunsuz kullanacaksam bu markalar için bütçeyi zorlayabilirim.

Bu doğrultuda marka model öneri ve tavsiyelerinizi bekliyorum.

Sigma ve Gree de düşünebilirsiniz.
Sigma comfort 20.5000’e alabiliyorum.

Airfel 17.800
Baymak elegant plus 19.500
Bosch climate 22.000

Fiyatlar bu şekilde. Fiyatları göz önüne alarak öneriniz ne olur? Bu markalardan herhangi biri bana sorun yaşatır mı? Uzun yıllar sıkıntısız kullanabilir miyim?

En uygun fiyatlı Airfel. Forumda da çok kullanan ve öneren var. Ömrü kısa olur mu acaba.

Fiyatlar montaj ve bakır boru dahilse airfel alınabilir
07868018-6348-47a3-9c81-8d66d6cf33ee-jpeg.16805

Fiyatlar montaj ve bakır boru dahilse airfel alınabilir
Evet hocam. 19893 tl. Sepeti 20.000’e tamamlayınca 2000 tl maxipuan geliyor. Vade farksız 6 taksit.

Sizin de görüşünüz airfelden yana ise siparişi vereceğim :)

Ekli dosyalar

• 07868018-6348-47a3-9c81-8d66d6cf33ee.jpeg
    07868018-6348-47a3-9c81-8d66d6cf33ee.jpeg
    31 KB · Görüntüleme: 99
07868018-6348-47a3-9c81-8d66d6cf33ee-jpeg.16805

Evet hocam. 19893 tl. Sepeti 20.000’e tamamlayınca 2000 tl maxipuan geliyor. Vade farksız 6 taksit.

Sizin de görüşünüz airfelden yana ise siparişi vereceğim :)
Montaj dahil ve 4m bakır boru dahil olduğuna emin olun klima geldikten montaj parası vermeyin. Daikin bayilerinde satılıyor airfel ben olsam oradan alırdım

Sigma comfort 20.5000’e alabiliyorum.

Airfel 17.800
Baymak elegant plus 19.500
Bosch climate 22.000

Fiyatlar bu şekilde. Fiyatları göz önüne alarak öneriniz ne olur? Bu markalardan herhangi biri bana sorun yaşatır mı? Uzun yıllar sıkıntısız kullanabilir miyim?

En uygun fiyatlı Airfel. Forumda da çok kullanan ve öneren var. Ömrü kısa olur mu acaba.
Üç cihazda gayet kalifiye... Baymak beğendiğim bir cihaz. Baymak seçerdim.

Bir yandan da airfel bayağı gücü kuvveti yerinde fiyat olarakta makul.. Baymakta WiFi opsiyonel. Airfel i tam bilmiyorum

Ekonomik olaraksa Airfel derim, güzel üründür Midea Üretimi Daikin güvencesinde. Bence alınmasında bir sakınca yok.

Ama Baymak yerine de 1000 TL daha verip Gree ya da Sigma almayı yeğlerdim.

Montaj dahil ve 4m bakır boru dahil olduğuna emin olun klima geldikten montaj parası vermeyin. Daikin bayilerinde satılıyor airfel ben olsam oradan alırdım
Abi bunlarda öyle bir durum yok ya hepsine servis geliyor kuruyor borusu ayaklarıyla. Türkiye'de olmayıp distribütör(ler) aracılığı ile satılan birkaç tanecik markada o borusuz montajsız cart curtsuz muhabbeti var. O da firmanın distribütörün hatasından ve satıcıların uyanıklığından kaynaklı.

Destek olan herkese teşekkürler. Airfel’e biraz daha yakındım fakat sigma comfort 9000 BTU hepsiburada visa kampanyası + maximum bayram kampanyası ile 18090 TL 9 taksit şeklinde aldım.

Teknoloji şans işi. Umarım şans yanımda olur :) Kurulum, teknik servis ve sonrasında kullanım tecrübesi olarak paylaşımımı buradan yaparım.

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Trend içerikler

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri