Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Fujitsu Prime 12.000 BTU İnceleme

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Üye silindi 7205
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın
1.5 saat otomatik fanda çalıştırdıktan sonra wattmetreyi sıfırladım. Düşük fanda biraz gözlemlicem. 1 saat sonraki verileri tekrardan çekicem.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini ayarlamak üzere izninize ihtiyacımız olacak.
Daha ayrıntılı bilgi için çerezler sayfamıza bakın.
Vallahi bu sene sosyal mecra sizler sayesinde hiç olmadığı kadar veriye ulaşabiliyor helal olsun :ok

Sadece merakımdan soruyorum, şimdi geniş açı ile izleyince aklıma takıldı, arka taraf yani çıkış noktası nedeniyle mi iç ünite yan duvara o kadar yakın montaj yapıldı veya özel bir nedenle mi bu şekilde tercih edildi?

Yani biraz daha ortalansa olmazmıydı kısmını merak ettim :)

Sadece merakımdan soruyorum, şimdi geniş açı ile izleyince aklıma takıldı, arka taraf yani çıkış noktası nedeniyle mi iç ünite yan duvara o kadar yakın montaj yapıldı veya özel bir nedenle mi bu şekilde tercih edildi?

Yani biraz daha ortalansa olmazmıydı kısmını merak ettim :)
Borusu yetmez biraz daha kaydırırsam dedi bende tamam dedim. 😀

Öyle de abi benim videonun altındaki yorumları okudum da sen de büyük sabır varmış onu anladım :haha
Ahahahahahaha düşün ki bak benim hesaplar yine de akıllı usuturuplu olan yorumlar.
Birçok bu tarz içerik altındakileri görsen çıldırırsın.

Haaa bir de şunu söyleyeyim, ben öyle takipçi makipçi falan hiç umursamam, eğer kişi saçmalamışsa hemen kendisini engeller, yorumunu da siler geçerim. :D

Eleştiri ise eyvallah, baş göz üstüne, yeter ki haklı gerekçelerini ve argümanını sunsun, karşı tezini sunsun oturup karşılıklı tartışalım biz de bilmediğimiz şeyler varsa ki mutlak avardır, örenelim ama ukalalık yapanı, atar gider yapanı, bilgi adı altında posta koyanı affetmem atar geçerim.

Ahahahahahaha düşün ki bak benim hesaplar yine de akıllı usuturuplu olan yorumlar.
Birçok bu tarz içerik altındakileri görsen çıldırırsın.

Haaa bir de şunu söyleyeyim, ben öyle takipçi makipçi falan hiç umursamam, eğer kişi saçmalamışsa hemen kendisini engeller, yorumunu da siler geçerim. :D

Eleştiri ise eyvallah, baş göz üstüne, yeter ki haklı gerekçelerini ve argümanını sunsun, karşı tezini sunsun oturup karşılıklı tartışalım biz de bilmediğimiz şeyler varsa ki mutlak avardır, örenelim ama ukalalık yapanı, atar gider yapanı, bilgi adı altında posta koyanı affetmem atar geçerim.
1000021372.jpg

Güncellemeleri ilk mesaja ekliyorum her defasında.

@Adem Helvacı hocam klimayı 24 dereceyede alsam 18 dereceyede alsam sabit 16 derrce soğuk üflüyor 200 220 watt arası anlık çekiyor, bu durum hakkında yorumunuz nedir aceba normalmi?

Diğerini denemedim, deneyince onuda yazarım.
Tamamdır abi
normal şartlarda o komutu verince gazlaması lazım bence
ustalarada danışalım tâbi ama bu işin mantığı bu bence
sonuçta dahada sogut komutu veriyorsun

Birazdan bende denerim 26 da iklimlendirilmiş odada normal seyirde iken 18 yapar paylaşırım

Tamamdır abi
normal şartlarda o komutu verince gazlaması lazım bence
ustalarada danışalım tâbi ama bu işin mantığı bu bence
sonuçta dahada sogut komutu veriyorsun

Birazdan bende denerim 26 da iklimlendirilmiş odada normal seyirde iken 18 yapar paylaşırım
Fan en kısıkta olacak yalnız

Merhabalar, paylaşımlar için teşekkür ederim. Sigma comfort 12000 btu klima dün takıldı, soğutmasından ve iç ünite sesizliğinden çok memnunum fakat dış ünite de çok fazla gaz akışı sesi mevcut, iç üniteye hiç yansımıyor. Dış ünite balkon içerisinde olduğu için bizi rahatsız etti. Bu ses klimanın motorundan daha fazla olmasına rağmen videolara yansıtamıyorum, telefon sadece motor sesini alıyor. Servis iki kere geldi ve ses normal dedi gün içerisinde çok sayıda kurulum yaptıklarını ve bütün sigmaların dış ünitesinde akışkan sesi olduğunu belirtti. İklimsa bayisi her konuda destek oluyor, değişimi de kabul ediyor. Fakat servis böyle söyleyince çok az bir fark ile Fujitsuya geçme kararı aldık. İzmir balçova iklimsa bayisine ayrıyetten teşekkür ederim, ne isterseniz biz varız, mal bizim diyorlar. Dış ünite cephede olsa akışkan sesi duyulmaz ama bizi balkonda rahatsız etti. Fujitsu ya geçmekle iyimi yapıyorum sizlere danışmak istedim. Şimdiden teşekkürler.

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Trend içerikler

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri