Ü
Üye silindi 7205
Misafir
Moderatör tarafında düzenlendi:
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Vallahi bu sene sosyal mecra sizler sayesinde hiç olmadığı kadar veriye ulaşabiliyor helal olsun1.5 saat otomatik fanda çalıştırdıktan sonra wattmetreyi sıfırladım. Düşük fanda biraz gözlemlicem. 1 saat sonraki verileri tekrardan çekicem.
Öyle de abi benim videonun altındaki yorumları okudum da sen de büyük sabır varmış onu anladımVallahi bu sene sosyal mecra sizler sayesinde hiç olmadığı kadar veriye ulaşabiliyor helal olsun![]()
Borusu yetmez biraz daha kaydırırsam dedi bende tamam dedim.Sadece merakımdan soruyorum, şimdi geniş açı ile izleyince aklıma takıldı, arka taraf yani çıkış noktası nedeniyle mi iç ünite yan duvara o kadar yakın montaj yapıldı veya özel bir nedenle mi bu şekilde tercih edildi?
Yani biraz daha ortalansa olmazmıydı kısmını merak ettim![]()
Ahahahahahaha düşün ki bak benim hesaplar yine de akıllı usuturuplu olan yorumlar.Öyle de abi benim videonun altındaki yorumları okudum da sen de büyük sabır varmış onu anladım![]()
Eyvah eyvahBorusu yetmez biraz daha kaydırırsam dedi bende tamam dedim.![]()
Ahahahahahaha düşün ki bak benim hesaplar yine de akıllı usuturuplu olan yorumlar.
Birçok bu tarz içerik altındakileri görsen çıldırırsın.
Haaa bir de şunu söyleyeyim, ben öyle takipçi makipçi falan hiç umursamam, eğer kişi saçmalamışsa hemen kendisini engeller, yorumunu da siler geçerim.
Eleştiri ise eyvallah, baş göz üstüne, yeter ki haklı gerekçelerini ve argümanını sunsun, karşı tezini sunsun oturup karşılıklı tartışalım biz de bilmediğimiz şeyler varsa ki mutlak avardır, örenelim ama ukalalık yapanı, atar gider yapanı, bilgi adı altında posta koyanı affetmem atar geçerim.
Youtube da aradım taradım bulamadım, sanıyorum bunlar insta mesajları
Benim çektiğim video abi instaya atmıştinYoutube da aradım taradım bulamadım, sanıyorum bunlar insta mesajları![]()
Benim yorumu nasıl es geçtinBenim çektiğim video abi instaya atmıştin
@muhammet göl @Engraulis@Adem Helvacı hocam klimayı 24 dereceyede alsam 18 dereceyede alsam sabit 16 derrce soğuk üflüyor 200 220 watt arası anlık çekiyor, bu durum hakkında yorumunuz nedir aceba normalmi?
İki klima da bu şekilde mi abi
Diğerini denemedim, deneyince onuda yazarım.İki klima da bu şekilde mi abi
Tamamdır abiDiğerini denemedim, deneyince onuda yazarım.
Fan en kısıkta olacak yalnızTamamdır abi
normal şartlarda o komutu verince gazlaması lazım bence
ustalarada danışalım tâbi ama bu işin mantığı bu bence
sonuçta dahada sogut komutu veriyorsun
Birazdan bende denerim 26 da iklimlendirilmiş odada normal seyirde iken 18 yapar paylaşırım
O kadarını bilmiyorum abiFan en kısıkta olacak yalnız
Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.
Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.
Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.
Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat
Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.
Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.
Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.