Ü
Üye silindi 7205
Misafir
Yok hocam Fujitsuda alma ben bugün bazı şeylere tanık oldum şimdilik önermiyorum Fujitsu.Merhabalar, paylaşımlar için teşekkür ederim. Sigma comfort 12000 btu klima dün takıldı, soğutmasından ve iç ünite sesizliğinden çok memnunum fakat dış ünite de çok fazla gaz akışı sesi mevcut, iç üniteye hiç yansımıyor. Dış ünite balkon içerisinde olduğu için bizi rahatsız etti. Bu ses klimanın motorundan daha fazla olmasına rağmen videolara yansıtamıyorum, telefon sadece motor sesini alıyor. Servis iki kere geldi ve ses normal dedi gün içerisinde çok sayıda kurulum yaptıklarını ve bütün sigmaların dış ünitesinde akışkan sesi olduğunu belirtti. İklimsa bayisi her konuda destek oluyor, değişimi de kabul ediyor. Fakat servis böyle söyleyince çok az bir fark ile Fujitsuya geçme kararı aldık. İzmir balçova iklimsa bayisine ayrıyetten teşekkür ederim, ne isterseniz biz varız, mal bizim diyorlar. Dış ünite cephede olsa akışkan sesi duyulmaz ama bizi balkonda rahatsız etti. Fujitsu ya geçmekle iyimi yapıyorum sizlere danışmak istedim. Şimdiden teşekkürler.