Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Satın Alma Önerisi 15-16 Bin TL ye kadar bulaşık Makinesi tavsiyesi

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Hüseyin öncü

Yeni Üye
Yeni Üye
Bütçe
15-16
Marka Model Bilgisi
Farketmez
Merhaba, bulaşık makinası almak istiyorum. 15-16 bin tl ye kadar bütçe ile ne alınabilir ? Tavsiyeleriniz için şimdiden teşekkürler ederim.

Bosch SMS4IKW51T tamam.
Çamaşır makinası için,
Profilo CGA142ZOTR almayı düşünüyoruz. Bu sınıfta alınabilirler nedir acaba ?

Son düzenleme:
Bosch SMS4IKW51T bulaşık makinası tamamdır. Media Markt online ile siparişi verdim. Öneriniz için teşekkür ederim. Çamaşır makinası da lazım @Murat ALA bey 😬 bu konuda da yardımcı olur musunuz ? Yine bulaşık makinasının segmentleri olabilir.

Son düzenleme:
Yanlış anlaşılma oldu.
Bosch SMS4IKW51T bulaşık makinası tamam.
Çamaşır makinası için profilo CGA142ZOTR önerir misiniz ? Yada bu segmentte ne önerirsiniz ?
Kendim arçelik ve bosch çamaşır makinesi kullanmıyorum ama youtube kanalı GodDay b olan yurtdışında yabancı biri çeşit çesit markadan çok eski makinelere kadar çeşitli makineleri test ediyor ve bazen eğlencesine ağır testler yapıyor gördüğüm kadarıyla bu kişi beko çamaşır ve bulaşık makinelerini çok seviyor sanırım bir kafesi/restoranı var ve orada ev tipi beko kullanıyor ve defalarca çalışmasına rağmen çok sağlam olduğundan bahsediyor tabi yurtdışı ürünle Türkiyedeki farklı mı bilemem sadece beko aquatech çamaşır makinesinden memnun olmadığını gördüm bosch çamaşır makinesi hakkında da çok fazla şikayeti var özellikle yüksek fiyatına göre ama yıkamasından memnun gibi

Kendim arçelik ve bosch çamaşır makinesi kullanmıyorum ama youtube kanalı GodDay b olan yurtdışında yabancı biri çeşit çesit markadan çok eski makinelere kadar çeşitli makineleri test ediyor ve bazen eğlencesine ağır testler yapıyor gördüğüm kadarıyla bu kişi beko çamaşır ve bulaşık makinelerini çok seviyor sanırım bir kafesi/restoranı var ve orada ev tipi beko kullanıyor ve defalarca çalışmasına rağmen çok sağlam olduğundan bahsediyor tabi yurtdışı ürünle Türkiyedeki farklı mı bilemem sadece beko aquatech çamaşır makinesinden memnun olmadığını gördüm bosch çamaşır makinesi hakkında da çok fazla şikayeti var özellikle yüksek fiyatına göre ama yıkamasından memnun gibi
Bahadır bey, öncelikle koskoca bir KEŞKEEE yerli ürünlerimiz bizleri yurtdışı ürünlerine sevk etmesede bizde Arçelik, vestel kullansak,

Bahsettiğiniz programı bilmiyorum. Amma artık hiç bir şey eskisi gibi değil, maalesef gün geçtikçe kalitenin artması gerekirken, düştüğünü görüyoruz. Yani düşük kalite, yüksek fiyat politikası var.

Mesela ben anlamıyorum,beyaz eşyanın hangisi iyi hangisi kötü ezbere bildiğimiz şeyler ve bu şekilde bildiğimizi onlar da çok iyi biliyor. Üreticeler yani,

"Markalara takılmayınız," Bosch kaliteli midir ? değil midir ? Eskiden bir beyaz eşya alındığında ömürlüktü neredeyse, hâlâ da kullananlar vardır. Bosch çamaşır makinesini ne titremesi ne yürümesi ne hoplaması ne zıplaması, hiç biri yok tamam biraz sesliler ama sağlamlar. Peki şimdi nasıllar benim fikrim yok !

Evimdeki bütün beyaz eşyalarım, hep döküldü 2017 de alındı. Yerli üretim dedik paramız neden yurtdışına gitsin ülkemizde kalsın falan dedik. Ama ben bunların sorunlarınla baş edemedim. O markayı da söyleyeyim tahmin etmişsiniz zaten VESTEL almam da aldırmam da önce TV değişti üzerine para veripte başka modeli ile, ocak bozuldu gittim Profilo aldım. Şimdi bulaşık ve çamaşır makinesi, buzdolabı eli kulağında bekliyor. Bu kadar net, Tüketici olarak hakikaten ne kadar para varsa tükettik, araştırmadan alındı şimdi de araştırıyorum. bana göre mantıklı ne ise onu yaparım onu alırım bilmediğim konuları bilenlere sorarım fikir alırım.

Çok uzattım farkındayım, eski kaliteyi beklemiyorum. Ama markaya da para ödemek istemiyorum. Örnek verecek olursam bir bütçem var 0-15 bine kadar bu fiyat bandlarında hangi markanın hangi ürünü var bunları karşılaştırırım onu alırım. Belki şansıma ömürlük çıkar 😁

Bahadır bey, öncelikle koskoca bir KEŞKEEE yerli ürünlerimiz bizleri yurtdışı ürünlerine sevk etmesede bizde Arçelik, vestel kullansak,

Bahsettiğiniz programı bilmiyorum. Amma artık hiç bir şey eskisi gibi değil, maalesef gün geçtikçe kalitenin artması gerekirken, düştüğünü görüyoruz. Yani düşük kalite, yüksek fiyat politikası var.

Mesela ben anlamıyorum,beyaz eşyanın hangisi iyi hangisi kötü ezbere bildiğimiz şeyler ve bu şekilde bildiğimizi onlar da çok iyi biliyor. Üreticeler yani,

"Markalara takılmayınız," Bosch kaliteli midir ? değil midir ? Eskiden bir beyaz eşya alındığında ömürlüktü neredeyse, hâlâ da kullananlar vardır. Bosch çamaşır makinesini ne titremesi ne yürümesi ne hoplaması ne zıplaması, hiç biri yok tamam biraz sesliler ama sağlamlar. Peki şimdi nasıllar benim fikrim yok !

Evimdeki bütün beyaz eşyalarım, hep döküldü 2017 de alındı. Yerli üretim dedik paramız neden yurtdışına gitsin ülkemizde kalsın falan dedik. Ama ben bunların sorunlarınla baş edemedim. O markayı da söyleyeyim tahmin etmişsiniz zaten VESTEL almam da aldırmam da önce TV değişti üzerine para veripte başka modeli ile, ocak bozuldu gittim Profilo aldım. Şimdi bulaşık ve çamaşır makinesi, buzdolabı eli kulağında bekliyor. Bu kadar net, Tüketici olarak hakikaten ne kadar para varsa tükettik, araştırmadan alındı şimdi de araştırıyorum. bana göre mantıklı ne ise onu yaparım onu alırım bilmediğim konuları bilenlere sorarım fikir alırım.

Çok uzattım farkındayım, eski kaliteyi beklemiyorum. Ama markaya da para ödemek istemiyorum. Örnek verecek olursam bir bütçem var 0-15 bine kadar bu fiyat bandlarında hangi markanın hangi ürünü var bunları karşılaştırırım onu alırım. Belki şansıma ömürlük çıkar 😁
Ben güncel olarak marka ve ürün bilmiyorum sadece bahsettiğim adama göre söyledim ve konusu açılmışken vestel konusunda bahsettiğim kışi de dahil olmak üzere herkes şikayetçi(bu arada bahsettiğim kişi gördüğüm kadarıyla normal vestel markasını değil alt markalarını test ediyordu) ama bende 12 yıllık vestel çamaşır makinesi var şimdi bosch ve arçelik üst modellerine yeni yeni gelen su jeti var tamir görmedi sadece çekmecesi su akıttığı için çekmecesi değişti 9kg 1200 devir içine kocaman tıka basa kuru hali bile çok ağır olan ıslanınca aşırı ağır olan yorgan da değil battaniyeyi bir kaç kez yıkadım hatta 1-2 kere su içinde çalkalansın da iyi yıkansın diye kazanın yaklaşık yarısına kadar su ekledim yani kazan aşırı ağırlığa maruz kaldı ona rağmen sorunsuz çalıştı sadece yüksek ses ve fazla sarsıntı var artık amortisörlerde işlevini kaybetmiş ama hala sorunsuz çalışıyor

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Trend içerikler

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri