- Bütçe
- -
- Marka Model Bilgisi
- -
Aşağıdaki kat planında göründüğü üzere sağ taraf bizim daireyi temsil etmektedir. Oturma/Yemek odasına ve Çalışma odasını birer tane klima taktırmak istiyoruz. Klimaların dış üniteleri Çocuk odasındaki balkonda pozisyonlandırılacak. Cepheye dış ünite konumlandırma sitenin yönetim kurulu kararına göre uygun bulunmamıştır. Binada mantolama bulunmakta ve dairemiz 4. ve son katta bulunmaktadır.
Oturma/Yemek Odası : Alanı 33 m2 ve yüksekliği 2.65 m
Çalışma Odası : Alanı 10 m2 ve yüksekliği 2.65 m
Yasaktan dolayı arka balkon olan Çocuk odası balkonuna dış üniteleri koymayı planlamaktayız. Oturma/Yemek Odasındaki ya da Çalışma Odasındaki klima uzaklıktan dolayı sıkıntı yaratır mı? Multi klima sistemlerine de açığım. Daha sonra 2-3 tane daha klima alabilirim. Bu forumda araştırmalarım sonucunda Sigma Plus 9+18 ya da Sigma Exclusive 9+18 almayı planlıyordum. Önerileriniz bekliyorum. Şimdiden teşekkür ederim.
@ademhelvaci Abi sana güvenim sonsuz, yardımlarını merakla ve heyecanla bekliyorum.
Oturma/Yemek Odası : Alanı 33 m2 ve yüksekliği 2.65 m
Çalışma Odası : Alanı 10 m2 ve yüksekliği 2.65 m
Yasaktan dolayı arka balkon olan Çocuk odası balkonuna dış üniteleri koymayı planlamaktayız. Oturma/Yemek Odasındaki ya da Çalışma Odasındaki klima uzaklıktan dolayı sıkıntı yaratır mı? Multi klima sistemlerine de açığım. Daha sonra 2-3 tane daha klima alabilirim. Bu forumda araştırmalarım sonucunda Sigma Plus 9+18 ya da Sigma Exclusive 9+18 almayı planlıyordum. Önerileriniz bekliyorum. Şimdiden teşekkür ederim.
@ademhelvaci Abi sana güvenim sonsuz, yardımlarını merakla ve heyecanla bekliyorum.