Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Satın Alma Önerisi Çanakkale Klima Montaj

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ERSAN17
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

ERSAN17

Araştırmacı
Araştırmacı
Bütçe
35-40
Marka Model Bilgisi
Farketmez
Merhaba forumda bir akım var herkes benim gibi bir öneri bekliyor yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim
Evim Arakat 4.kat kuzey doğu cephe önünde herhangi bir apartman yok açık marka ve model önerilerinizi bekliyorum yardımlarınız için çok sağolun Yer:Çanakkale
IMG_3966.jpeg

Son düzenleme:
Airfel ile hemen hemen aynı ürün galiba bulunduğum yerde servis vs araştırmadım airfelden farlı neyi var bildiğiniz
Evet Airfel Bosch aynı ürün hocam hatta kaira da aynısı sadece dış marka ve dış kasaları marka değişikliği nedeniyle farklı Airfel Bosch ta wi-fi yok kaira da wi-fi vardı zaten kaira falan kalmadı uzun zamandır stoklarda yok
Airfel ile kaira montaj servisi Daikin Bosch u bilmiyorum

Bence değer farkı çok olur
👆 Bu ürün hakkında bir yorumunuz olurmu? Airfelden iyi gibi geldi bana ayrıca şöyle bir durum var ben alarkonun ortak olduğu bir şirkette çalışıyorum çalışanlara özel %22 indirim var ama bu 👇 siteden alırsan
Yani Hepsiburada da bize yapılan indirimden daha aşağıda fiyat🙂
Hepsiburda üzerinden satıcıya montajdahil yazmasına rağmen sordum cvbı ekliyorum

Ekli dosyalar

• IMG_4040.jpeg
    IMG_4040.jpeg
    150.7 KB · Görüntüleme: 8
👆 Bu ürün hakkında bir yorumunuz olurmu? Airfelden iyi gibi geldi bana ayrıca şöyle bir durum var ben alarkonun ortak olduğu bir şirkette çalışıyorum çalışanlara özel %22 indirim var ama bu 👇 siteden alırsan
Yani Hepsiburada da bize yapılan indirimden daha aşağıda fiyat🙂
Hepsiburda üzerinden satıcıya montajdahil yazmasına rağmen sordum cvbı ekliyorum
Carrier hakkında bilgm yok

bu dört klima dünyanın en iyi kliması
panasanic etherea
mitsubishi heavy diamond
mitsubishi legeand
zeta shira plus

Airfel mi xreme mi desen xreme derdim
ama işte dayrelax her nekadar midea xreme kasa olsada huyunu suyunu bilmediğim için cevap veremedim
Dayrelax'ı Yakında adem abi test edecek onu bende çok merak ediyorum 😀
Bende dayrelax için anlaşacaktım ama 30 binden aşağıya düşmedi sonra adam sana midea eco vereyim dedi 25 bine sıkı bir pazarlıkla anlaştık bakalım hayırlısı olsun

Bende dayrelax için anlaşacaktım ama 30 binden aşağıya düşmedi sonra adam sana midea eco vereyim dedi 25 bine sıkı bir pazarlıkla anlaştık bakalım hayırlısı olsun
Midea xreme save eco lite bunların hepsi aynı ürün xreme nin orjinali için 25k iyi fiyat vermiş
tamam dayrelax ta aynı kasa ama 30k dan neden düşmez bende anlamadım
Bu işte kârlı sizsiniz 😀

Merhabalar. Değerli tavsiye ve incelemeler için teşekkürler. Klima tavsiyesi ararken bu forumu gördüm ve üye oldum. Tavsilerri dikkate alarak ben de mideaya yöneldim. Denizli için ben de 28000 fiyat aldım. Henüz montaj olmadı.
Keşke burada 25.000 teklifi görmeseydim:) biraz daha mı pazarlık yapsam...
Herkese iyi alışverişler

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Trend içerikler

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri