Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Sizler de iyi ki varsınız. Siz destek oldukça biz güçlüyüz ve ilerlemeye devam edebiliyoruz.@Adem Helvacı RomanMan - çünkü çok uzun yazı yazdığı için. ?
Cansınız iyi ki denk gelmişim youtube'de size. @Adem Helvacı @İlteriş Yılmaz
İnsanlardan bi kuruş amaç gütmeden yardımcı olan iyi insanlar iyi ki varsınız. ?
Adem abi ben de seni her gördüğümde gülümsüyorum hisler karşılıklı benceBöyle bir şey yapılabilir elbet ancak tek taraflı bakış açısı ile olmamalı bana göre. Ben birkaç isim yazarım, bende uyandırdıkları fikri de yanlarına yazarım ancak belki de forumda birisi ile ilgili bizden daha iyi fikri olan başka bir dostumuz vardır daha iyi bir sonuç ortaya çıkması adına katkı sunulması veya fikir telakki edilmesi, ''X kişisine şunu yazmışsınız fakat bu daha iyi olurdu' görüşü sunulması da faydalı olabilir
@İlteriş Yılmaz Geliştirmen (Platformun bütün yazılım geliştirmelerini yaptığı için)
@Zeynep Okuşturman (Okumayanı ıslak odunla kovaladığı için)
@Eylem Yıldız Yediştirmen(Mutfağından dolayı)
@Yelda Helvacı Araştırman (Kimse onun radarından kaçamaz, herkesi her şeyi araştırır)
@NBKpro Soruşturman (Her şeyi sorup soruşturur, boş geçmez)
@Rüstem buluşturman (Her şeyi bulup buluşturduğu için)
@ibrahimykr yazıştırman (her konuda yazdığı için)
@osmanke Barıştırman (Forumumuzun denge taşı)
@Ispanak Namık Buluşturman (Bilginin üyeler ile buluşması her çabayı gösterdiğini gördüğüm için)
@Puzik Dalıştırman (kendisi biliyor sebebini)
@Serra Yetiştirmen (Bilgilerinden ve deneyimlerinden çok faydalandığımız için)
@mbirol Takıştırman (İki anlamda da kullanılır, sürekli klima takması da, haksızlığa kafayı takması da)
@bartu Kızıştırman(Açmasaydın böyle konu)
@Tesla Veriştirmen (ustama dokunmayın verip veriştirir valla)
@Vesteloji yapıştırman (Lg ye Philips'i, vestel'e LG yi itina ile yapıştırdığı için)
@alino koşuşturman (Forumda her mecrada herkes için koşturduğunu gözlemlediğim için)
@Beril Gülüştürmen (kardeşimi hr gördüğümde yüzüm gülüyor)
@sanko86 üleştirmen (Dostluğu sevgiyi üleştiren dostumuz)
@H.YILDIRIM Alıştırman (Genel konularda yeni gelenler ile diyalog kurup alışmalarına yardımcı olduğunu gördüm)
@Adem Helvacı Eleştirmen (İstek üzerine)
Gönüllerde hiç bitmiyor olması güzel hocamDalıştırman güzel ama uzun süredir tık yokElbet bir gün buluşacağız.
Bu sohbeti yapıyor olduğumuz esnada Yan tarafımızda Eşen çayı olduğunu hatırlatmak isterim
Bende Almancılar gibi “ülkenin kıymetini bilin” edebiyatı yaparım ?
Efendim maharet bende değil bende bu duyguları uyandıran sizlerde ?Hahah Adem abi yaratıcılığın takdire şayan ???
Adam haklı beyler , Daalın@Adem Helvacı RomanMan - çünkü çok uzun yazı yazdığı için
Abi beğendiniz ise ne mutlu bana ? ?Tebrikler Adem abi güzel tespitler![]()
Adem abi ben de seni her gördüğümde gülümsüyorum hisler karşılıklı benceAslında öyle mükemmel pozitif biri de değilimdir hiç. Annem hep şikayet ederdi "Kızım biraz da olumlu taraftan bak" diye. Büyüdüm mü acaba
![]()
Valla belki ''Bende şu yazmalıydı'' diyen olur diye bekledim ancak şimdilik itiraz yokÜstad tespitlerin tam yerine oturmuş.Tecrübe dediğin şey bu işte.![]()
![]()
Teknoloji sever Kadın kullancıların çoğalması gibi bir hayalim uzun yıllardır var olsa da ben kardeşimin belli bir oranda Teknoloji hakimiyeti olduğunu görünce dedim ''Bu bizden''Madem öyle tam da araştırmacı yazdığın konuda açıklama getireyim? Zeynep, eylem ve beni listenin başına yazdığını gördüğümde, @Beril i kızlar bölümüne eklemediğini farkettim, onu da yukarıya almanı rica ettim. Lakin sen bana o erkek neden ekleyeyim dedin. Ben de sana 32 yaşında güleç tatlı biri ama erkek değil dedim?
Sanırım 10 dakikadır erkek olma ihtimalime gülüyorumMadem öyle tam da araştırmacı yazdığın konuda açıklama getireyim? Zeynep, eylem ve beni listenin başına yazdığını gördüğümde, @Beril i kızlar bölümüne eklemediğini farkettim, onu da yukarıya almanı rica ettim. Lakin sen bana o erkek neden ekleyeyim dedin. Ben de sana 32 yaşında güleç tatlı biri ama erkek değil dedim?
Adem abi ben yıllardır "sizin" ortamlarda büyüdüm, çalıştım ve çalışıyorum. O sebeple "Bu bizden" demeni çok iyi anlıyorum aslındaTeknoloji sever Kadın kullancıların çoğalması gibi bir hayalim uzun yıllardır var olsa da ben kardeşimin belli bir oranda Teknoloji hakimiyeti olduğunu görünce dedim ''Bu bizden''
Affınıza sığınıyor ve hakkınızı size teslim ediyorum @Yelda Helvacı Hanım ?
O zaman forumda okey oynayacak kadın kullanıcı sayısına ulaştınız dmeke ki![]()
Aşkolsun bizim evde kriz sadece gülme de olur ??Sanırım 10 dakikadır erkek olma ihtimalime gülüyorumYelda abla evde ikinizin arasına cinsiyet krizimi soktuğum için özür dilerim
Adem abi ben yıllardır "sizin" ortamlarda büyüdüm, çalıştım ve çalışıyorum. O sebeple "Bu bizden" demeni çok iyi anlıyorum aslındaPatates oturtma yapmak yerine musluk tamirini her zaman tercih etmişimdir ?
Hah bak gördünmü? Bu benim suçum değil.Sanırım 10 dakikadır erkek olma ihtimalime gülüyorumYelda abla evde ikinizin arasına cinsiyet krizimi soktuğum için özür dilerim
Adem abi ben yıllardır "sizin" ortamlarda büyüdüm, çalıştım ve çalışıyorum. O sebeple "Bu bizden" demeni çok iyi anlıyorum aslındaPatates oturtma yapmak yerine musluk tamirini her zaman tercih etmişimdir ?
Boşa demiyorlarmış ''itaat et rahat et'' diye, Hatun hakkını teslim edeyim vallahi analiz konusunda bir kere daha rüştünü ispat ettinAşkolsun bizim evde kriz sadece gülme de olur ??
Maşallah sana ve teknolojik ilgine ?
Babam iki sene önce doğum günümde alet çantası hediye ettiHah bak gördünmü? Bu benim suçum değil.
Benim oğullarım değiştirmiyor yahu musluğu, sen değiştiriyorsan benim suçum ne![]()
Ekleme yaptım yazıma? görmemişsin bak diye yineledi @BerilAşkolsun bizim evde kriz sadece gülme de olur ??
Maşallah sana ve teknolojik ilgine ? bu arada yetkili servis ya da bayi de mi çalışıyorsun?
Evett görmemişim ? hayır şantiyeciyim ben. Elektrik-elektronik işimin gerektirdiği ve ilgi alanıma giren kadar benimle. Onun harici yoğun olarak mekanik ve inşaat. Çizmeli ve baretliyimEkleme yaptım yazıma? görmemişsin bak diye yineledi @Beril
Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.
Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.
Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.
Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat
Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.
Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.
Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.