Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Adı İnceleriz Olan Şiir ?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan bartu
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Böyle bir şey yapılabilir elbet ancak tek taraflı bakış açısı ile olmamalı bana göre. Ben birkaç isim yazarım, bende uyandırdıkları fikri de yanlarına yazarım ancak belki de forumda birisi ile ilgili bizden daha iyi fikri olan başka bir dostumuz vardır daha iyi bir sonuç ortaya çıkması adına katkı sunulması veya fikir telakki edilmesi, ''X kişisine şunu yazmışsınız fakat bu daha iyi olurdu' görüşü sunulması da faydalı olabilir :)

@İlteriş Yılmaz Geliştirmen (Platformun bütün yazılım geliştirmelerini yaptığı için)
@Zeynep Okuşturman (Okumayanı ıslak odunla kovaladığı için)
@Eylem Yıldız Yediştirmen :D (Mutfağından dolayı)
@Yelda Helvacı Araştırman (Kimse onun radarından kaçamaz, herkesi her şeyi araştırır)
@NBKpro Soruşturman (Her şeyi sorup soruşturur, boş geçmez)

@Rüstem buluşturman (Her şeyi bulup buluşturduğu için)
@ibrahimykr yazıştırman (her konuda yazdığı için)
@osmanke Barıştırman (Forumumuzun denge taşı)
@Ispanak Namık Buluşturman (Bilginin üyeler ile buluşması her çabayı gösterdiğini gördüğüm için)
@Puzik Dalıştırman (kendisi biliyor sebebini)

@Serra Yetiştirmen (Bilgilerinden ve deneyimlerinden çok faydalandığımız için)
@mbirol Takıştırman (İki anlamda da kullanılır, sürekli klima takması da, haksızlığa kafayı takması da)
@bartu Kızıştırman :D (Açmasaydın böyle konu)
@Tesla Veriştirmen (ustama dokunmayın verip veriştirir valla)
@Vesteloji yapıştırman (Lg ye Philips'i, vestel'e LG yi itina ile yapıştırdığı için)

@alino koşuşturman (Forumda her mecrada herkes için koşturduğunu gözlemlediğim için)
@Beril Gülüştürmen (kardeşimi hr gördüğümde yüzüm gülüyor)
@sanko86 üleştirmen (Dostluğu sevgiyi üleştiren dostumuz)
@H.YILDIRIM Alıştırman (Genel konularda yeni gelenler ile diyalog kurup alışmalarına yardımcı olduğunu gördüm)
@Adem Helvacı Eleştirmen (İstek üzerine)
Adem abi ben de seni her gördüğümde gülümsüyorum hisler karşılıklı bence :yeah Aslında öyle mükemmel pozitif biri de değilimdir hiç. Annem hep şikayet ederdi "Kızım biraz da olumlu taraftan bak" diye. Büyüdüm mü acaba :kiskis

Madem öyle tam da araştırmacı yazdığın konuda açıklama getireyim? Zeynep, eylem ve beni listenin başına yazdığını gördüğümde, @Beril i kızlar bölümüne eklemediğini farkettim, onu da yukarıya almanı rica ettim. Lakin sen bana o erkek neden ekleyeyim dedin. Ben de sana 32 yaşında güleç tatlı biri ama erkek değil dedim?

Madem öyle tam da araştırmacı yazdığın konuda açıklama getireyim? Zeynep, eylem ve beni listenin başına yazdığını gördüğümde, @Beril i kızlar bölümüne eklemediğini farkettim, onu da yukarıya almanı rica ettim. Lakin sen bana o erkek neden ekleyeyim dedin. Ben de sana 32 yaşında güleç tatlı biri ama erkek değil dedim?
Teknoloji sever Kadın kullancıların çoğalması gibi bir hayalim uzun yıllardır var olsa da ben kardeşimin belli bir oranda Teknoloji hakimiyeti olduğunu görünce dedim ''Bu bizden'' :D

Affınıza sığınıyor ve hakkınızı size teslim ediyorum @Yelda Helvacı Hanım ?

O zaman forumda okey oynayacak kadın kullanıcı sayısına ulaştınız dmeke ki :kiskis

Sanırım 10 dakikadır erkek olma ihtimalime gülüyorum :haha Yelda abla evde ikinizin arasına cinsiyet krizimi soktuğum için özür dilerim :haha:haha
Teknoloji sever Kadın kullancıların çoğalması gibi bir hayalim uzun yıllardır var olsa da ben kardeşimin belli bir oranda Teknoloji hakimiyeti olduğunu görünce dedim ''Bu bizden'' :D

Affınıza sığınıyor ve hakkınızı size teslim ediyorum @Yelda Helvacı Hanım ?

O zaman forumda okey oynayacak kadın kullanıcı sayısına ulaştınız dmeke ki :kiskis
Adem abi ben yıllardır "sizin" ortamlarda büyüdüm, çalıştım ve çalışıyorum. O sebeple "Bu bizden" demeni çok iyi anlıyorum aslında :kiskis Patates oturtma yapmak yerine musluk tamirini her zaman tercih etmişimdir ?

Sanırım 10 dakikadır erkek olma ihtimalime gülüyorum :haha Yelda abla evde ikinizin arasına cinsiyet krizimi soktuğum için özür dilerim :haha:haha

Adem abi ben yıllardır "sizin" ortamlarda büyüdüm, çalıştım ve çalışıyorum. O sebeple "Bu bizden" demeni çok iyi anlıyorum aslında :kiskis Patates oturtma yapmak yerine musluk tamirini her zaman tercih etmişimdir ?
Aşkolsun bizim evde kriz sadece gülme de olur ??
Maşallah sana ve teknolojik ilgine ? bu arada yetkili servis ya da bayi de mi çalışıyorsun?

Hah bak gördünmü? Bu benim suçum değil.
Benim oğullarım değiştirmiyor yahu musluğu, sen değiştiriyorsan benim suçum ne :kop

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri