Ben belirtmek istemez belki diye görmezden geldim, okudumanladım ama açık etmeyelim şimdi dedimEkleme yaptım yazıma? görmemişsin bak diye yineledi @Beril

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Ben belirtmek istemez belki diye görmezden geldim, okudumanladım ama açık etmeyelim şimdi dedimEkleme yaptım yazıma? görmemişsin bak diye yineledi @Beril
Ya işte güzel Ülkemizi görmek istediğimiz büyük resim dedikleri şey bu işte ?Evett görmemişim ? hayır şantiyeciyim ben. Elektrik-elektronik işimin gerektirdiği ve ilgi alanıma giren kadar benimle. Onun harici yoğun olarak mekanik ve inşaat. Çizmeli ve baretliyim![]()
Ayy gözümün önüne bu emoji ile senin cizmeli baretli halin geliverdi birden ?Evett görmemişim ? hayır şantiyeciyim ben. Elektrik-elektronik işimin gerektirdiği ve ilgi alanıma giren kadar benimle. Onun harici yoğun olarak mekanik ve inşaat. Çizmeli ve baretliyim![]()
Bu mücadeleyi bırakmaya asla niyetim yok. Cinsiyetimden dolayı 1-0 geride başladığım, hatta bu rakamın 3-0, 5-0 olduğu anları sürekli yaşamama rağmen mücadelemden ve Ülkemden asla vazgeçmeyeceğim ?Ya işte güzel Ülkemizi görmek istediğimiz büyük resim dedikleri şey bu işte ?
Kadının çocuk büyüten ve başka işe yaramayan yan rol olarak değil, hayatın her aşamasında görülebilen başrol olduğunu anlatana kadar mücadeleye devam. ?
Baretli ve bu emojiye uygun bir fotoğrafım elbet vardır ya. Bulup profil fotoğrafım olarak ayarlamak boynumun borcu artıkAyy gözümün önüne bu emoji ile senin cizmeli baretli halin geliverdi birden ?
Gençken? inşaat sektöründe halkla ilişkiler bölümünde çalışmıştım, yerden ısıtma tesisatı üzerinden geçerdim evleri tanıtırken ? ustalara ev teslim aşamasında çok uğrardım evin eksiklerini kontrol ederdik hey gidi günler ?
İşinde başarılar dilerim berilcim??
Nasıl yani Beril erkek ismi değil mi?Madem öyle tam da araştırmacı yazdığın konuda açıklama getireyim? Zeynep, eylem ve beni listenin başına yazdığını gördüğümde, @Beril i kızlar bölümüne eklemediğini farkettim, onu da yukarıya almanı rica ettim. Lakin sen bana o erkek neden ekleyeyim dedin. Ben de sana 32 yaşında güleç tatlı biri ama erkek değil dedim?
Aaa bekliyorum fotoğrafı ?Baretli ve bu emojiye uygun bir fotoğrafım elbet vardır ya. Bulup profil fotoğrafım olarak ayarlamak boynumun borcu artık
Yelda abla gençsin a aa kaç olabilirsin ki aramızda 3 yaş var bence
Çok çok teşekkür ederim umarım her gün bir öncekinden daha iyi geçer ??
Aaa bekliyorum fotoğrafı ??
Adem 50 yi buldu, ben daha 18??
46 yaşındayım maşallah bana??
Benim de az çok ilgim bilgim Adem ile beraber çalıştığımız dönemden kalan kadar işte. Ama Elektronik Eşya bozmak, kırmak denince ilk ben gelirim akıllara??
3 senedir Fethiye de olmadığını düşünürsek sen de beril ile aynı yaşta olursun? 35-3 =32?@Adem Helvacı benden genç![]()
O kadar çok Beril bey diye yazılan mailler, gelen telefonlar var kiNasıl yani Beril erkek ismi değil mi?
Söz fotoğraf bulacağım en baretlisinden ?Aaa bekliyorum fotoğrafı ??
Adem 50 yi buldu, ben daha 18??
46 yaşındayım maşallah bana??
Benim de az çok ilgim bilgim Adem ile beraber çalıştığımız dönemden kalan kadar işte. Ama Elektronik Eşya bozmak, kırmak denince ilk ben gelirim akıllara??
Ben en çok Deniz gibi unisex isimlere mail atarken korkuyorumO kadar çok Beril bey diye yazılan mailler, gelen telefonlar var kiAma valla billa değil
Beril çok belli bir isimdi yahu, hadi deniz neyse de ?Ben en çok Deniz gibi unisex isimlere mail atarken korkuyorum![]()
Şakacıktan dedim onu zatenBeril çok belli bir isimdi yahu, hadi deniz neyse de ?
Şimdi ben Beril isminin erkek ismi olmadığını bilsem de sevdiğinin ismi ile hesap açan o kadar çok tanıdığım var ki öyledir diye düşünmüştüm.O kadar çok Beril bey diye yazılan mailler, gelen telefonlar var kiAma valla billa değil
Rüstem, bana gelen dosyalarda bazen işin içinden çıkamayınca Sayın x y diye yazıp geçiyorum sakata gelmemek içinBen en çok Deniz gibi unisex isimlere mail atarken korkuyorum![]()
Yaw he heŞakacıktan dedim onu zaten![]()
Nasıl yani? İndirim bugün müydü?@Adem Helvacı bugünkü indirimlerden bir şeyler alabildin mi?
Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.
Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.
Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.
Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat
Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.
Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.
Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.