Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Adı İnceleriz Olan Şiir ?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan bartu
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Evett görmemişim ? hayır şantiyeciyim ben. Elektrik-elektronik işimin gerektirdiği ve ilgi alanıma giren kadar benimle. Onun harici yoğun olarak mekanik ve inşaat. Çizmeli ve baretliyim :yeah
Ya işte güzel Ülkemizi görmek istediğimiz büyük resim dedikleri şey bu işte ?
Kadının çocuk büyüten ve başka işe yaramayan yan rol olarak değil, hayatın her aşamasında görülebilen başrol olduğunu anlatana kadar mücadeleye devam. ?

Evett görmemişim ? hayır şantiyeciyim ben. Elektrik-elektronik işimin gerektirdiği ve ilgi alanıma giren kadar benimle. Onun harici yoğun olarak mekanik ve inşaat. Çizmeli ve baretliyim :yeah
Ayy gözümün önüne bu emoji ile senin cizmeli baretli halin geliverdi birden ?
Gençken? inşaat sektöründe halkla ilişkiler bölümünde çalışmıştım, yerden ısıtma tesisatı üzerinden geçerdim evleri tanıtırken ? ustalara ev teslim aşamasında çok uğrardım evin eksiklerini kontrol ederdik hey gidi günler ?‍♂️
İşinde başarılar dilerim berilcim??

Ya işte güzel Ülkemizi görmek istediğimiz büyük resim dedikleri şey bu işte ?
Kadının çocuk büyüten ve başka işe yaramayan yan rol olarak değil, hayatın her aşamasında görülebilen başrol olduğunu anlatana kadar mücadeleye devam. ?
Bu mücadeleyi bırakmaya asla niyetim yok. Cinsiyetimden dolayı 1-0 geride başladığım, hatta bu rakamın 3-0, 5-0 olduğu anları sürekli yaşamama rağmen mücadelemden ve Ülkemden asla vazgeçmeyeceğim ?

Ayy gözümün önüne bu emoji ile senin cizmeli baretli halin geliverdi birden ?
Gençken? inşaat sektöründe halkla ilişkiler bölümünde çalışmıştım, yerden ısıtma tesisatı üzerinden geçerdim evleri tanıtırken ? ustalara ev teslim aşamasında çok uğrardım evin eksiklerini kontrol ederdik hey gidi günler ?‍♂️
İşinde başarılar dilerim berilcim??
Baretli ve bu emojiye uygun bir fotoğrafım elbet vardır ya. Bulup profil fotoğrafım olarak ayarlamak boynumun borcu artık :yeah
Yelda abla gençsin a aa kaç olabilirsin ki aramızda 3 yaş var bence :kiskis
Çok çok teşekkür ederim umarım her gün bir öncekinden daha iyi geçer ??

Madem öyle tam da araştırmacı yazdığın konuda açıklama getireyim? Zeynep, eylem ve beni listenin başına yazdığını gördüğümde, @Beril i kızlar bölümüne eklemediğini farkettim, onu da yukarıya almanı rica ettim. Lakin sen bana o erkek neden ekleyeyim dedin. Ben de sana 32 yaşında güleç tatlı biri ama erkek değil dedim?
Nasıl yani Beril erkek ismi değil mi?

Baretli ve bu emojiye uygun bir fotoğrafım elbet vardır ya. Bulup profil fotoğrafım olarak ayarlamak boynumun borcu artık :yeah
Yelda abla gençsin a aa kaç olabilirsin ki aramızda 3 yaş var bence :kiskis
Çok çok teşekkür ederim umarım her gün bir öncekinden daha iyi geçer ??
Aaa bekliyorum fotoğrafı ?‍♂️?‍♂️
Adem 50 yi buldu, ben daha 18??
46 yaşındayım maşallah bana??
Benim de az çok ilgim bilgim Adem ile beraber çalıştığımız dönemden kalan kadar işte. Ama Elektronik Eşya bozmak, kırmak denince ilk ben gelirim akıllara??

Aaa bekliyorum fotoğrafı ?‍♂️?‍♂️
Adem 50 yi buldu, ben daha 18??
46 yaşındayım maşallah bana??
Benim de az çok ilgim bilgim Adem ile beraber çalıştığımız dönemden kalan kadar işte. Ama Elektronik Eşya bozmak, kırmak denince ilk ben gelirim akıllara??
Söz fotoğraf bulacağım en baretlisinden ?
En güzel yaşlar değil mi onlar ay ne güzel ??
Ne güzel işte biriniz kırıp biriniz tamir edebilirsiniz hayat arkadaşı olmak bu değil midir ?

O kadar çok Beril bey diye yazılan mailler, gelen telefonlar var ki :kiskis Ama valla billa değil
Şimdi ben Beril isminin erkek ismi olmadığını bilsem de sevdiğinin ismi ile hesap açan o kadar çok tanıdığım var ki öyledir diye düşünmüştüm.
Benim kadın kullanıcı hesaplarına pozitif ayrımcılık yaptığımı çözenler, soruları erken cevaplansın diye Kadın ismi ile hesap açıyorlar bazen.
Ayşe olarak sorulan soruya verdiğim cevap sonrası unutulup Rüstem olarak teşekkür geliyor mesela :kop

@Adem Helvacı bugünkü indirimlerden bir şeyler alabildin mi?
Nasıl yani? İndirim bugün müydü? :oops:

Benim alacaklarım belli
Seninle yazıştığımız priz ve Yeldoşun robot süğürgenin tekerlek takımı o kadar ama bakmamıştım valla çıkmış aklımdan.
Ofisten çıkıyorum, eve geçeceğim. Evden bakıp sipariş veririm mutlaka kaçırmadık ise.

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri