Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Yeni Temamız Hakkında

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın
Hayırlı olsun @İlteriş Yılmaz bende @etiket @netron fikret abi ve ladez orhan kardeş ile çok iş yaptım tanıyorum haberim olsa elimden geleni yapardım yine de hayırlı uğurlu olsun eksik ve hatalar güncellemeler ile giderilir. Bence köşeye bir bağış butonu konulsa iyi olur sonuçta bu temalar hosting vs ücret ödeniyor bu çorbada tuzum olsun diyenlere bir kapı olurdu bağış yap butonu. Hayırlı olsun

Hayırlı olsun @İlteriş Yılmaz bende @etiket @netron fikret abi ve ladez orhan kardeş ile çok iş yaptım tanıyorum haberim olsa elimden geleni yapardım yine de hayırlı uğurlu olsun eksik ve hatalar güncellemeler ile giderilir. Bence köşeye bir bağış butonu konulsa iyi olur sonuçta bu temalar hosting vs ücret ödeniyor bu çorbada tuzum olsun diyenlere bir kapı olurdu bağış yap butonu. Hayırlı olsun
Teşekkür ederiz. Bir şekilde hallettik. Teşekkür ederiz. ☺️

Yakında reklam görmek istemeyenler ve destek olmak isteyenler için bir alternatif üyelik sistemi olacak.

Merhaba, Xenforo yeni sürüm yayınladığı için bir süredir Xenforo'nun klasik yani varsayılan temasını kullanıyorduk. Temamızın yapımının tamamlanmasıyla birlikte temamıza geçiş yaptık. Çok daha gelişmiş özelliklere sahip bir temamız var artık. 😍

İlerleyen saatlerde ve günlerde temamız ve özellikleri ile ilgili burada bilgi paylaşacağız. ☺️🤚

Forumumuzun yeni temasında tema rengi olarak 3 farklı şekilde özelleştiriliyor. Onun haricinde görünüş ile ilgili de kişiselleştirmeler yapılabiliyor. Şu şekilde oluyor.

Sevgili @NBKpro'nun anlatımıyla:

1 - Şuradaki işaret seçilir.

Ekli dosyayı görüntüle 18555

2 - Tema özelleştirme ekranı açılır. burada 3 farklı renk grubu karşımıza çıkıyor.

Ekli dosyayı görüntüle 18557

3 - İstenen tema renk grubu seçilir ve çarpıya basılır.

Ekli dosyayı görüntüle 18558

4- Seçtiğimiz tema uygulanmış şekilde karşımızda.

Ekli dosyayı görüntüle 18559
Harika :krotey:clap2

@İlteriş Yılmaz konuları öne çıkar seçeneği konulması lazım bence ek'teki gibi günlük sınırı 5 olması lazım
as3.PNG

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Trend içerikler

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri