Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Midea ve Klima Meraklıları Lokali

Ben de sıklıkla kullanırım bunu dert etmeyiniz. minimal etkiler olduğu için düşünn ki kayıt altına almayı dahi düşünmemişim. Yine de bilgi dağarcığımızda olsun diye düşey flaplar tam sağ , yatay flap hareketli konumdaki 1 saat tüketim ile tamamı tam düzlem konumundaki 1 saat tüketimini ölçler paylaşırım seve seve :)
Teşekkür ederim hocam sağolun madem test edecekseniz otomatiği deneyin bari :)

Ben de sıklıkla kullanırım bunu dert etmeyiniz. minimal etkiler olduğu için düşünn ki kayıt altına almayı dahi düşünmemişim. Yine de bilgi dağarcığımızda olsun diye düşey flaplar tam sağ , yatay flap hareketli konumdaki 1 saat tüketim ile tamamı tam düzlem konumundaki 1 saat tüketimini ölçler paylaşırım seve seve :)
Boyumun ölçüsüne alır mısın abim :hihi

Yok abi cb1 şuan 36 falan liste fiyatına bakma onlar indirimsiz fiyatlar stok sorunu çözülsede herkes alabilse şu klimaları :)
Vallahi çok emin konuşmayayım hocam istanbulda aramadığım bayi kalmadı 😂 42 binden daha ucuza nasıl alınabilir onuda bilmiyorum yoksa alırdım 😂

Hayırlı cumalar herkese. Flap yönlerinin tüketime ne kadar etkisi var sizce. Normalde ikisini de otomatikte kullanıyordum. dönüp duruyorlardı. Bu sistemde çalıştırıyorum pazartesi gününden beri hiç kapatmadım.
Hocam bunu nasıl yapıyorsunuz benim klima da bu yok mu acaba

Bu arada klima dış ünitenin üstüne strafor köpük koydum o dağılanlardan tam kapatamadım ama ona rağmen 7 kwh lardan 4.5 lara düştü inanılmaz bir fark.
Bununla ilgili tasarım çalışmamız devam ediyor. Sevgili @İlteriş Yılmaz ile birlikte tasarımı yapan mühendis arkadaşa da uğradık İstanbul Programımızda :)

Retosan A.Ş. den Cansu Hanım'a da bir kere daha teşekkürlerimizi sunalım şimdiden.
1722839111119.jpeg

Dış üniteleri güneşin direkt etkisinden arındırdığımızda verim yükselmesi ve enerji tasarrufu inanılmaz fark ediyor.

29 temmuzdan beri Bir haftadır hiç kapatılmadı ayarlar hiç değişmedi 27 set sabit. Kullanılan toplam enerji 49,172 kwh.

Ekli dosyalar

• 161A8D11-E3A2-4195-9EA6-6F9B38A07998.jpeg
    161A8D11-E3A2-4195-9EA6-6F9B38A07998.jpeg
    75 KB · Görüntüleme: 26
  • 81F95F69-C4D6-4A86-9207-6C89CC077C2E.jpeg
    81F95F69-C4D6-4A86-9207-6C89CC077C2E.jpeg
    110 KB · Görüntüleme: 26
  • F3D5FC97-47C5-441C-B1FD-6B6AE9192CB1.jpeg
    F3D5FC97-47C5-441C-B1FD-6B6AE9192CB1.jpeg
    140 KB · Görüntüleme: 27
  • 72E011A7-2982-4854-BAE6-91E285457824.png
    72E011A7-2982-4854-BAE6-91E285457824.png
    99.3 KB · Görüntüleme: 34
Bugün günlerden kapsamlı bakım günü 🫠
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini ayarlamak üzere izninize ihtiyacımız olacak.
Daha ayrıntılı bilgi için çerezler sayfamıza bakın.
Screenshot_20240805_170908_SmartHome.jpg

20240805_114920.jpg

Son düzenleme:
Ben geçen filtreyi elime aldım delikleri gayet açık yalnız elimi sürünce hafif tozlandı elim yine de temizlemek gerek mi acep

Ben geçen filtreyi elime aldım delikleri gayet açık yalnız elimi sürünce hafif tozlandı elim yine de temizlemek gerek mi acep
Abi klimayı tanıdıkça kendini belli ediyor zaten sesi, odadaki termometre değeri,watmetredeki anlık tüketim vs.
tamamen sana bağlı nasıl istersen.
benim Resimdeki filtre 20 günlük.

Abi klimayı tanıdıkça kendini belli ediyor zaten sesi, odadaki termometre değeri,watmetredeki anlık tüketim vs.
tamamen sana bağlı nasıl istersen.
benim Resimdeki filtre 20 günlük.
2 aydır çalışıyor benimki bu kadar olmadı. Evin etrafında şantiye mi var :hihi

Bununla ilgili tasarım çalışmamız devam ediyor. Sevgili @İlteriş Yılmaz ile birlikte tasarımı yapan mühendis arkadaşa da uğradık İstanbul Programımızda :)

Retosan A.Ş. den Cansu Hanım'a da bir kere daha teşekkürlerimizi sunalım şimdiden.
Ekli dosyayı görüntüle 18647

Dış üniteleri güneşin direkt etkisinden arındırdığımızda verim yükselmesi ve enerji tasarrufu inanılmaz fark ediyor.
Elinize sağlık adem bey klimalara özel bişey satılıyorsa onlardan da alabilirim

Trend içerikler

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri