Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Klima Hangi klimayi tercih etmeliyim

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Bugra6
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Bugra6

Yeni Üye
Yeni Üye
Merhaba asagidaki klimalar arasinda kararsizlik yasiyorum. Yardim ederseniz sevinirim.
-Daikin Siesta Sensira
-Bosch Climate 2000

Midea Extreme Save almak istedim ancak yetkili bayi elimde yok fgeurope bir aysonra falan gonderir heralde dedi sitesindede stok yok suanda. Oyuzden ondan vazgectim. Daikin siesta sensira alayim dedim. Ondada genel kanı ona okadar fiyat verecegine airfel, kaira al daha iyi yönunde. Bosch alayim dedim ondada climate serileri hakkinda bayilerin bir fikri yok. İnternet uzerinden satisi var sadece. Normalde bosch midea kullanir diyorlar ama climate serisi cok uygun sanirim manisada uretilior. Ondada midea mi kullanilir bilmiyorum. Sonuc olarak kararsiz kaldim. Yardim ederseniz sevirinim. Ozellikle @Adem Helvacı hocamizdan yardim bekliyorum.

Sizin kullanım alanı kaç m2 kullanılacak odayı anlatırmısınız ?Bosch Climate ben kullanıyorum konularıma bakabilirsiniz. Odanızı biza tanıtırsanız yardımcı olalım size Siesta Sensira önermiiyoruz onuda şimdiden yazayım.

Sizin kullanım alanı kaç m2 kullanılacak odayı anlatırmısınız ?Bosch Climate ben kullanıyorum konularıma bakabilirsiniz. Odanızı biza tanıtırsanız yardımcı olalım size Siesta Sensira önermiiyoruz onuda şimdiden yazayım.
Merhaba 35m odam 18lik onerdiler ama 18lik almaya gucumuz yok malesef oyuzden 12liklere yoneldik. Climate neden bosch un diger urunlerinden cok fazla uygun?

Merhaba 35m odam 18lik onerdiler ama 18lik almaya gucumuz yok malesef oyuzden 12liklere yoneldik. Climate neden bosch un diger urunlerinden cok fazla uygun?
Climate Midea Üretimi bir klima bende 9.000 Btu olanı var ve gayet memnunuz, hem soğutma performansı hem elektrik tüketimi olarak.

Peki clemate 2000 var 3000 rac var, bir tane daha var sanirim hangisini onerirsiniz bunlardan

Bosch Climate 3000i olanın değerleri diğerlernde daha iyi görünüyor.​

normalde siesta sensira önermesekte eğer 18000 btu bütçeye uygun yada servisi olan yoksa bahsettiğiniz alana 12000 btu başka klima almak yerine bayi ucuz fiyat verirse 14000 btu siesta sensira bence bakılabilir 18000 btu daha iyi olsa da mecbur durumda 12000 btu almak yerine 14000 btu siesta sensira daha iyi olur düşüncesindeyim. 14000 btu için iyi fiyat veriyor mu bayi

Yalova ilindeyiz ama bir bebegimiz var aslinda icersi buzz gbi olsunda istemiyoruz. 18liklerde cok cok pahali
Konu buz gibi olması değil hocam olmaz yani ucuz 12 lik ile olmaz 70-80 bin ₺ lik bir 12 lik olsa olabilir abi senin başta vermediğin 10 bin ₺ faturana 3 3 yansır zaten

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri