Bugün, Türkiye Makine Mühendisleri Odası İzmir Şube Yönetim Kurulu Üyesi ile telefonla görüşme yapıp bir ricada hatta bir sitemde bulundum.
1 Senedir TMMO na VAKUM konusund aresmi görüşlerinin ne olduğuna air açıklama yaptırtamıyorum dedim. ''Talep kesinlikle bize ulaşmamıştır, derhal ilgileneceğim'' dedi.
Vakum konusunu Makine Mühendislerinin Dilinden de resmi olarak anlattıralım ki bazı kaz kafalı servislerin kafasına çakalım bu bilgileri.
Gaz basmak konusuna gelince. Bu servisin atık gaz toplama makinesi var mı kardeşim? YOK
Atık gaz Toplama makineleri olmadığına göre gazı ne yapacaklar? Atmosfere salacaklar.
Onların BOK yemesi yüzünden atmosfere neden zararlı gaz salınıyor kısmını ve insani, doğal kısmını geçtim Hukuken de bu eylem SUÇ teşkil eder zira gerek Kyoto Protokolü, gerek Paris Antlaşması ve gerekse bizim çevre kanunlarımız gereği klima gazını öyle zart diye atmosfere salamazalar.
Velev ki hepsini yaptılar diyelim. Gazı da hallettiler, ekovat yağının kimyası da değişti oksijen ve nem ile harmanlanınca, onu nasıl değiştirecekler? Ekovat yağının değişmesi demek, kompresörün dökülmeli, kompresörün sökülmesi demek klimanın sökülmesi anlamına gelir.
İzin verecek misiniz?