Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Soru Cevap Beko tv ekranında sorun

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan erdem7677
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

erdem7677

Yeni Üye
Yeni Üye
Merhabalar, geçen hafta almış olduğumuz beko crystal 9 b65 q 990 ay model tvnin dün akşam kurulumu yapıldı, bugün ekranını dikkatli bir şekilde incelediğimizde resimlerdende görebileceğiniz gibi 3 adet siyah nokta ve ekranda kararmalar mevcut. Tvden çok anlamayız ama bu durumda ne yapmamız gerekiyor? Yardımcı olursanız sevinirim.
1000003700.jpg
1000003699.jpg

Merhabalar, geçen hafta almış olduğumuz beko crystal 9 b65 q 990 ay model tvnin dün akşam kurulumu yapıldı, bugün ekranını dikkatli bir şekilde incelediğimizde resimlerdende görebileceğiniz gibi 3 adet siyah nokta ve ekranda kararmalar mevcut. Tvden çok anlamayız ama bu durumda ne yapmamız gerekiyor? Yardımcı olursanız sevinirim.
Ekli dosyayı görüntüle 20600Ekli dosyayı görüntüle 20601
Müşteri hizmetlerini arayıp durumu anlatıp Teknik Servis talep edin

Merhaba

Lekeler ölü piksel gibi gelmedi. İçinde yabancı cisim var gibi geldi.

İkinci resimdeki eğer çıplak gözle bakınca fotoğraftaki gibi görünüyorsa ekranda homojen aydınlatmada sıkıntı var demektir. Her kenarı, her köşeyi %100 olmasa bile kusursuza yakın aydınlatması gerekir.

Ufak ufak ekrana o lekelerin altına tıklarsanız aşağıya doğru düşer. Hiç ellemeyin servis çağırın gelsin değiştirsinler. 0 televizyonda toz mu olur?

Klasik yabancı cisim sorunu. :ok

Merhaba

Lekeler ölü piksel gibi gelmedi. İçinde yabancı cisim var gibi geldi.

İkinci resimdeki eğer çıplak gözle bakınca fotoğraftaki gibi görünüyorsa ekranda homojen aydınlatmada sıkıntı var demektir. Her kenarı, her köşeyi %100 olmasa bile kusursuza yakın aydınlatması gerekir.

Müşteri hizmetlerini arayıp durumu anlatıp Teknik Servis talep edin

Tamamdır zaten daha dün 1 bugün 2 bende şaşırdım böyle birşey görünce ama işte olan oldu artık servis çağırdık bakalım yarın gelip ne diyecekler. Ayrıca teşekkür ederim.

Merhaba Adem bey, servis dün geldi ve sorun olduğu kabul etti daha sonrasında ürünü alıp götürdü, haftaiçi de para iadesi olacak. Açıkçası tvden memnun kalmadım ama sorun çıkartmadan ürünü alıp götürmeleri ve haftaiçi de para iadesi yapacak olmaları beni çok memnun etti. Bende artık farklı markalara yöneleyim bunun içinde ayrı bir konu açacağım zaten.

Merhaba Adem bey, servis dün geldi ve sorun olduğu kabul etti daha sonrasında ürünü alıp götürdü, haftaiçi de para iadesi olacak. Açıkçası tvden memnun kalmadım ama sorun çıkartmadan ürünü alıp götürmeleri ve haftaiçi de para iadesi yapacak olmaları beni çok memnun etti. Bende artık farklı markalara yöneleyim bunun içinde ayrı bir konu açacağım zaten.

Gelişmeleri haber verirsiniz size zahmet :ok

Evet uğraştırmamalarına çok sevindim gerçekten ama ne marka satınh alırsanız alın bu yaşadıklarınızla YİNE karşılaşma olasılığınız d aoldukça yüksek. Umudum odur ki o gibi bir durum olursa o firmalar da bu derece üzmeden işlem yapsınlar :ok

Evet uğraştırmamalarına çok sevindim gerçekten ama ne marka satınh alırsanız alın bu yaşadıklarınızla YİNE karşılaşma olasılığınız d aoldukça yüksek. Umudum odur ki o gibi bir durum olursa o firmalar da bu derece üzmeden işlem yapsınlar :ok
Aslında teknik servisten arkadaşlar oled ekranlı tvlere yönelmemiz gerektiğini belirtti çünkü bu tip sorunlar oled ekranlarda çok nadir oluyormuş, fiyatları biraz daha tuzlu olsa da artık fiyatlara katlanıp alacağız bir tane sanırsam.

Aslında teknik servisten arkadaşlar oled ekranlı tvlere yönelmemiz gerektiğini belirtti çünkü bu tip sorunlar oled ekranlarda çok nadir oluyormuş, fiyatları biraz daha tuzlu olsa da artık fiyatlara katlanıp alacağız bir tane sanırsam.
E tabi onun d akendine has sorunları olduğu unutulmamalı diyeceğim ama her şeye de negatif basıyormuş gibi oluyorum bu sefer :D

Ben sadece ''farkında olarak'' almanızı istiyorum o kadar :ok

E tabi onun d akendine has sorunları olduğu unutulmamalı diyeceğim ama her şeye de negatif basıyormuş gibi oluyorum bu sefer :D

Ben sadece ''farkında olarak'' almanızı istiyorum o kadar :ok
Tabii haklısınız Adem bey, illaki onunda sorunları vardır ama bize beko değilde samsung veya lg tercih etmemizi önerdi servis arkadaşlar onlar biraz daha kaliteli oluyormuş.

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Trend içerikler

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri