Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Satın Alma Önerisi 42-55 inç 4K oyun ağırlıklı f/p olarak öneriniz.

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

BoschAdam

Yeni Üye
Yeni Üye
Merhaba, Adem beyin bilgi birikimlerine önem veriyor ve destek rica ediyorum. Tv konusuna uzun yıllardır uzağım ve doğru ürünü almak istiyorum. 42-55 inç aralığında 4K, genellikle oyun için, netflix, disney, amazon vs hepsini kullanıyorum, uydu vs izlemiyorum.

F/P ürünü tavsiyeniz nedir? Nokta atışı da olabilir, birkaç öneride olabilir. Yüksek rakamlara çıkmadan öneri rica edeceğim. Yoksa bu bilgisizliğimle gidip 6bin TL ye onvo alıp çıkarım:) (belki doğru ürün onvodur) Şimdiden teşekkürler. (platformu da kullanmayı bilmiyorum, umarım doğru yere konu/mesaj atmışımdır.)

Merhaba, Adem beyin bilgi birikimlerine önem veriyor ve destek rica ediyorum. Tv konusuna uzun yıllardır uzağım ve doğru ürünü almak istiyorum. 42-55 inç aralığında 4K, genellikle oyun için, netflix, disney, amazon vs hepsini kullanıyorum, uydu vs izlemiyorum.

F/P ürünü tavsiyeniz nedir? Nokta atışı da olabilir, birkaç öneride olabilir. Yüksek rakamlara çıkmadan öneri rica edeceğim. Yoksa bu bilgisizliğimle gidip 6bin TL ye onvo alıp çıkarım:) (belki doğru ürün onvodur) Şimdiden teşekkürler. (platformu da kullanmayı bilmiyorum, umarım doğru yere konu/mesaj atmışımdır.)
Ama yaaaaaaaaaaaaa

O profil fotosuna bakmaktan tv düşünecek kafa mı kaldı bende.

Allah'ım nazarlardan saklasın, sağlığı ile mutlu mesut büyüsün inşallah ? ? ? ? ? ?

Disney kullandığınız için webos tizen android seçmek zorunlu oldu yani örneğin Vestelin linux tabanlı sadece smart olan ürünleri işinizi görmez.

Bir de izleme açınızı ve kesin bütçe yazarsanız nokta atışına yakın bir ürün buluruz diye düşünüyorum. :ok

AMİN cümlemizin evlatlarını korusun Rabbim, tüm çocuklar bizim değerlilerimiz bana göre.. şimdi kızım Kumsal 10 yaşında... Ellerinizden öper..

Adem hocam şimdi izleme açım genel olarak direk karşıdan, bazen de maksimum 20 derece olacaktır, kullanım yeri; aslında bu tv yi kişisel yapmaya çalıştığım fakat eşimin ortak çıktığı:) Gamer(ben) ve Okuma(eşim) odası olarak haftada 3 akşam kullanacağımız oda için alacağım. Yoğun bir kullanım olmayacağı için yüksek ücretler vermek istemiyorum fakat boşuna bir ürün almışda olmak istemem. Ayırmak istediğim bütçe 8-12k arası fakat Emre sen XX ücret ver, bu modeli al, arkana yaslan dersen maksimum 20k ayırabilirim.

Ayrıca samimiyetin beni ailenizden hissettirdi.. Teşekkür ederim.

AMİN cümlemizin evlatlarını korusun Rabbim, tüm çocuklar bizim değerlilerimiz bana göre.. şimdi kızım Kumsal 10 yaşında... Ellerinizden öper..

Adem hocam şimdi izleme açım genel olarak direk karşıdan, bazen de maksimum 20 derece olacaktır, kullanım yeri; aslında bu tv yi kişisel yapmaya çalıştığım fakat eşimin ortak çıktığı:) Gamer(ben) ve Okuma(eşim) odası olarak haftada 3 akşam kullanacağımız oda için alacağım. Yoğun bir kullanım olmayacağı için yüksek ücretler vermek istemiyorum fakat boşuna bir ürün almışda olmak istemem. Ayırmak istediğim bütçe 8-12k arası fakat Emre sen XX ücret ver, bu modeli al, arkana yaslan dersen maksimum 20k ayırabilirim.

Ayrıca samimiyetin beni ailenizden hissettirdi.. Teşekkür ederim.
Allah kızımızın bahtını güzel eylesin, Ömrü güzelliklerle dolu olsun ya kız evlat çok çok başka bende. İki Aslan gibi oğlum var, kızım olmadı, gelinlerimi kızım gibi görecek olmamın yanı sıra bir de kız torunum oldu mu kimse tutmasın beni :D

Abim şimdi ben de uzun yıllardır tüketicilerin TV denen bu mereti gözlerinde çok büyütmemelerini ve ortalama 5 yıl çalışacak olan bu ürüne yüksek bütçe ayırmamalarını rica ederim o nedenle hele ki senin kullanım senaryona göre müsaade edersen asla o paraları ödemene vesile olmam.

Bu koşullarda uzun garanti süresi, yaygın servis ağı, görece kaliteli müşteri hizmetleri, VA tabanlı paneli (Oyun için önemli) Yüksek tipik kontrast oranı ve 12 COF ile üretilmiş olmasının avantajı ile Vestel 50QA9700 incelemenizi önerebilirim.

Şu an internette 11.500tl bantlarında satılan bu ürünü inanıyorum ki mesela Vatan'ın gece indirimlerinde vs daha ekonomik fiyata satın alabileceksiniz.

Taleplerinizin tamamını kapsayabilece panel ve anakart özelliklerine sahiptir.

50'' grubunda TEKİL PANEL olan neredeyse (Bu sınıfta) tek ürün diyebilirim.

İnşallah tüm dileklerin hayırlı şekilde gerçek olur, ki olacaktır. Bu kadar iyilik yapıp karşılığını almaman mümkün değil:) Belirttiğin ürünün fiyatını kısa süre takip edip alacağım. Çok teşekkür ederim, alıp deneyimlerimi de paylaşacağım. Allah razı olsun.

İnşallah tüm dileklerin hayırlı şekilde gerçek olur, ki olacaktır. Bu kadar iyilik yapıp karşılığını almaman mümkün değil:) Belirttiğin ürünün fiyatını kısa süre takip edip alacağım. Çok teşekkür ederim, alıp deneyimlerimi de paylaşacağım. Allah razı olsun.
İçinize sinmezse, bu süreçte başka bir model aklınıza takılırsa çekinmeden sorun lütfen.
geri bildirimleriniz bize mutluluk verir, sizlerden sonraki ürün arayan tüketicilerin karanlık yollarına ışık olur.
Var olunuz.
Sevgi ve selamlarımla ? ?

@Adem Helvacı abim, bugün 50QA9700 almak için internet satıcıları ve Vestel mağazaları ile görüştüm, bu ürünün panelinin IPS olduğunu söyleyen oldu, VA olduğunu söyleyen oldu, ekrana vurarak anlamaya çalışan oldu vs. vs.. En son Vestel canlıdestek hattına sordum;
WhatsApp Image 2023-03-13 at 23.32.37.jpeg

Yanlış anlamadıysam bu ürün 2 panel ile üretilmiş yada vestel bile bilmiyor:) bir kaç Vestel mağazasından fiyat bekliyorum, haliyle internet kadar uygun fiyat vermiyorlar fakat almadan önce seri numarası ile sorgulama yapabileceğim. Durum bu, sanada bilgi vermek istedim..

Ayrıca bir not eklemek istiyorum; ben 20li yaşlarda Bestbuy, MM, vatan gibi mağazalarda çalışmış biri olarak satış danışmanlarının şu yaklaşımından çok rahatsızım. Diyorum ki satış danışmanına; "İnternette XX fiyat, satıcısı Vestel yetkili satıcı, sizde buna yakın bir fiyat verebilir misiniz? Cevap; onlar ya teşhir ürün yada yenilenmiş ürün abi..." yapmayın bunu lütfen, ben şuan tüm platformlarda Bosch marka tüm ürünleri satıyorum. İnsanları mı kandırıyorum? Teşhir, kusurlu ürün mü gönderiyorum, bayiden ne alıyorsan kapalı kutu bende onu satıyorum. Şunu söyleseler hem hak yememiş olurlar, hemde güven verirler. " abi burda 3-5 kişi çalışıyor, fiziki mağaza, elektrik vs giderlerimiz farklı, bizim yapabileceğimiz son fiyat budur, burada görerek alıyorsunuz, kargoda hasar görme riski yok, hemen götürebiliyorsun, istediğin zaman çayımızı içmeye gelebilecek bir kapın var"
Ne demek istediğimi anlamışınızdır...

@Adem Helvacı abim, bugün 50QA9700 almak için internet satıcıları ve Vestel mağazaları ile görüştüm, bu ürünün panelinin IPS olduğunu söyleyen oldu, VA olduğunu söyleyen oldu, ekrana vurarak anlamaya çalışan oldu vs. vs.. En son Vestel canlıdestek hattına sordum;
Ekli dosyayı görüntüle 1225

Yanlış anlamadıysam bu ürün 2 panel ile üretilmiş yada vestel bile bilmiyor:) bir kaç Vestel mağazasından fiyat bekliyorum, haliyle internet kadar uygun fiyat vermiyorlar fakat almadan önce seri numarası ile sorgulama yapabileceğim. Durum bu, sanada bilgi vermek istedim..

Ayrıca bir not eklemek istiyorum; ben 20li yaşlarda Bestbuy, MM, vatan gibi mağazalarda çalışmış biri olarak satış danışmanlarının şu yaklaşımından çok rahatsızım. Diyorum ki satış danışmanına; "İnternette XX fiyat, satıcısı Vestel yetkili satıcı, sizde buna yakın bir fiyat verebilir misiniz? Cevap; onlar ya teşhir ürün yada yenilenmiş ürün abi..." yapmayın bunu lütfen, ben şuan tüm platformlarda Bosch marka tüm ürünleri satıyorum. İnsanları mı kandırıyorum? Teşhir, kusurlu ürün mü gönderiyorum, bayiden ne alıyorsan kapalı kutu bende onu satıyorum. Şunu söyleseler hem hak yememiş olurlar, hemde güven verirler. " abi burda 3-5 kişi çalışıyor, fiziki mağaza, elektrik vs giderlerimiz farklı, bizim yapabileceğimiz son fiyat budur, burada görerek alıyorsunuz, kargoda hasar görme riski yok, hemen götürebiliyorsun, istediğin zaman çayımızı içmeye gelebilecek bir kapın var"

Mağaza çalışanlarına EMEKÇİ KARDEŞLERİMİZ diyor toz kondurmuyoruz ancak gerçekleri söylemekten de asla imtina etmiyoruz.

Ben bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olanlara ve çalıştığı kurum sanki ilahmış gibi davrananlara da gıcık oluyorum zira 50QA9700 modelde tekil panel var, panelin üreticisi HKC. Panelin kodu PT500GT02-4

Bu panel 5000:1 tipik kontrast oranına sahip %3 Ag katmana sahip 12 COF lu bir paneldir.

Bu televizyonda en azından şu an için panelde piyango çıkmaz zaten öyle olduğunda uyarıyoruz insanları .

Zaten bu bilgileri hata olmasın diye sitemize de girdik.

Firma size geri döndüğünde eğer hakikaten işi bilen birisiyse şu tabloda yazandan bir nokta dahi farklısını söyleyemez :D

@Adem Helvacı abi merhaba, ürünü aldım ve toplamda 6 saat izleme fırsatı buldum, oyun, film konusunda görüntü tatmin edici, daha öncede belirttiğim gibi tv den anlayan biri değilim fakat bu ürünün görütü kalitesi beni fazlasıyla tatmin etti, menü geçişleri gayet hızlı, akıllı bir tv olduğunu hissettiriyor,
VA panellerinde belirli bir açıdan izleyince renk kaybı olduğunu söylenmişti fakat ben rahatsız edici bir farklılık göremedim, 30 derecelik açıdan da izlediğimde renklerde fark edebileceğim bir değişiklik görmedim. Kısaca ürün alınabilir, tatmin edici.

Servis kurulumu yaptı, 30 gün kutu atma, canlı/ölü piksel olursa değiltiririz dedi, 3 yılda garanti verdi.. herşey gayet güzel..

Hepimiz yerli ürünlerin yaygınlaşmasını, milletimizin bu ürünleri kullanmasını ve dünya markası olup tüm ülkelerde talep görmesini isteriz. Fakat çok basit şeyler mide bulandırıcı olabiliyor,

Bu üründe panelin düzgün kapatılmadığı, tırnakların dışarda kaldığını gördüm, samimiyetle söylemek gerekirse bu tür hatalardan dolayı marka değerimiz hiçbir zaman artmayacak, benim gibi kullanıcılarda vestel markasını tercih ve teşvik etmeyecektir.

Tekrar sana teşekkür ederim, tavsiyen ile doğru ürünü aldığımı düşünüyorum. İyi ki varsın.

Ekli dosyayı görüntüle 1225

Verdikleri cevap kısmına çok katılıyorum.

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri