Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Midea ve Klima Meraklıları Lokali

Abi emeğinin çabanın farkındayım sürçü lisan ettiysek affola.
Mideayı senin sayende tanıdık. Ölçümlerini verilerini paylaştın. Alıp almamak benim özgür irademdi. Sen kimseye bir şey dayatmadın. Böyle anlaşılmak istemem kesinlikle.
Ben de verilerimi ölçümleri paylaştım bir nebze faydam dokunsun ve doğru kullanımı sizin gibi abiler sayesinde öğrenelim diye. Yoksa bu kadar beklemez direkt bayiyle iletişime geçerdim.
Ben mideaya güveniyorum bu haliyle bile (bence) tüketimde diğer klimalara fark atıyor faturalar ortada neticede. Bu süreç de hepimiz için bir tecrübe olacak.
Abi farkında mısın bilmiyorum ama senin sayende koca ülkede Midea Xtreme klima kullanan herkesin derdine derman olacak bir formül geliştirdik bu gece :D (Hep birlikte)

Zaten ısıtmada sorunlu sistemler bu klima denen meretler, elimizden geldiğince mutlaka vurguluyoruz insanlar almadan önce ama yaşamadan anlaşılmıyor ne demek istediğimiz :D

Bu vesile ile bak zaten biliyor olduğumuz konunun üstüne eğildik konuyu çözdük.
Senin de sanki işine taş koymuş gibi olmayayım yanlış anlama ama o kart ve sensör değişmiş olsaydı HİÇ BİR ŞEY değişmeyecekti inan bana.

Ben firmanın iç işine karışmamak için bugüne kadar bu anlamda dahil olmadım konuya ama baktım ki sana hizmet verecek olan arkadaşımız da analitik düşünmemiş o nedenle dedim ''bu iş böyle olmayacak en iyisi arayıp konuşayım şu işi çözeyim''. Turgut müdür sonra kendisi rica etti ''Abi önce testleri sen bir yapar mısın'' diye, ''Seve seve'' dedim abi zaten şu aletleri senelerce test etmemizin de amacı bu.

Seninle ilgili hiçbir şey yok Fikret kardeşim için rahat olsun. Sen hakkın olanı istedin, zaten var olan ve benim kendi evimde görmezden geldiğim bir sorunu da senin vesilenle ben de çözmüş oldum bak gönlüne sağlık :D

Şimdi senin işi de çözdüreceğiz, mutlu yuvanda sıcacık ve ekonomik yaşamaya devam edeceksin diye umut ediyorum.

Tabi ki yine takibini yapacağız, yine bize veriler paylaşacaksın, birlikte bakacağız ve sizler sayesinde bizler de yeni yeni çözümler üretip diğer tüm dostları da bu konuda bilgilendireceğiz :ok

Abi farkında mısın bilmiyorum ama senin sayende koca ülkede Midea Xtreme klima kullanan herkesin derdine derman olacak bir formül geliştirdik bu gece :D (Hep birlikte)

Zaten ısıtmada sorunlu sistemler bu klima denen meretler, elimizden geldiğince mutlaka vurguluyoruz insanlar almadan önce ama yaşamadan anlaşılmıyor ne demek istediğimiz :D

Bu vesile ile bak zaten biliyor olduğumuz konunun üstüne eğildik konuyu çözdük.
Senin de sanki işine taş koymuş gibi olmayayım yanlış anlama ama o kart ve sensör değişmiş olsaydı HİÇ BİR ŞEY değişmeyecekti inan bana.

Ben firmanın iç işine karışmamak için bugüne kadar bu anlamda dahil olmadım konuya ama baktım ki sana hizmet verecek olan arkadaşımız da analitik düşünmemiş o nedenle dedim ''bu iş böyle olmayacak en iyisi arayıp konuşayım şu işi çözeyim''. Turgut müdür sonra kendisi rica etti ''Abi önce testleri sen bir yapar mısın'' diye, ''Seve seve'' dedim abi zaten şu aletleri senelerce test etmemizin de amacı bu.

Seninle ilgili hiçbir şey yok Fikret kardeşim için rahat olsun. Sen hakkın olanı istedin, zaten var olan ve benim kendi evimde görmezden geldiğim bir sorunu da senin vesilenle ben de çözmüş oldum bak gönlüne sağlık :D

Şimdi senin işi de çözdüreceğiz, mutlu yuvanda sıcacık ve ekonomik yaşamaya devam edeceksin diye umut ediyorum.

Tabi ki yine takibini yapacağız, yine bize veriler paylaşacaksın, birlikte bakacağız ve sizler sayesinde bizler de yeni yeni çözümler üretip diğer tüm dostları da bu konuda bilgilendireceğiz :ok
Bu gece rahat uyuyoruz abi 😂 kaç gündür soru işareti çok şükür çözüldü 😍

IMG_20241227_005950.jpg
yaw sanki çok ilerdeydi somunları qewşettim en az 4 parmak duwara ittim bişey olmaz demi
IMG_20241227_010002.jpg

IMG_20241227_004922.jpg
buralar olmamış buqün çarsıdan hortum aldım klimacı birinden aldım saracm orayı sıfıra sıfır izoleli bantta war sarılmayan yerleride saracamböylle aldım tam o bakırları kapamalık
IMG_20241227_010100.jpg

Abi büyük ihtimal arkadaşın oda küçük olmasa da salonun L şeklinde olması yakın tarafta sıcak birikmesi etki ediyor olabilir ufak bir sensör tolerans ayarı termostata düşmesini engelleyebilir. 🙂
Kumandayı beni hisset olarak L olan uc noktaya koysa durum deqişir mi

Sadece anlık dşüşler olmadığı konusunda ispatlı olsun ki düşük tüketim sergiletmeye çalışıyormuşuz gibi manipilatif hareketler diye sağda solda konuşulmasın sonra :D

Zaten geçen süre ile toplam tüketim belli oluyor, anlık pikleri yukarı yönlü de vardır da baktığımd adenk gelmedi, yakalarsam yayınlarım :D

1735254997368.jpeg

Yakaladım :D
02:55 de bir yükselme görünce ekranı takip ettim baktım daha da yükseliyor, sonra baktım aynı dakika içerisinde termostata geçti.
Defrost konusuna da dikkat etmek lazım bir ara. Belki de defrost yapmıştır öncesinde çünkü yatak odasında değilim göremiyorum ürünü şu an.

1735257443085.jpeg
1735257457734.jpeg
1735257479654.jpeg

Şu an halen veri kaydediyor aslında bitirmiştik testleri ama sonradan aklıma geldi ve testoları yeniden kurdum ve odaya yerleştirdim. Yarın belli olur bakalım.

Bu arada Klimayı Termostatta yakaladım. Sıcaklık durumunu şu an bilmiyorum ama işim bitti sayılır birazdan giderim artık yatmaya. Önemli olan grafik eğrisinin durumu :ok

1735262258005.jpeg

Trend içerikler

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri