Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Satın Alma Önerisi Fransa için Tv tavsiyesi acil olursa çok iyi olur

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Nesa20
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Nesa20

Yeni Üye
Yeni Üye
Öncelikle herkese selamlar Fransa’ya evlenip geldim burada ev açtık eşimin babaannesi televizyonu ben alıcam dedi illa hemen alın diyor 65-75 inç arası bişey düşünüyorum günlük ortalama 4-5 saat kullanırız hafta sonları biraz daha fazla normal tvden daha çok oyun YouTube Netflix vs için kullanırız maçları izliyorum arada fiyat konusuna gelince farklı olduğundan dolayı olan markaları sayayım ben size Samsung lg tcl Sony Philips gibi siz önerilerinizi yapın artık kafam almak bullak oldu zaten dilini bilmiyorum şimdi oled mi qled mi bir ton yazı video hepsini yedim bitirdim karar veremedim normalde PC kullanıcısııyım ıps va tn panel tiplerine bakılır bide hz değerine tvde öyle değil HDR kaç neyi ifade ediyor panel tipi hz var oled qled led nano led bir yön ifade kavram var çok karıştı kafam en azından bomba evleri önerirseniz aklımda fikir oluşur burada olan evleri internete yazdığımda Türkçe hiç bir içerik çıkmıyor

Bunlar mağazadan baktığım gözümle hoşuma gidenler

Ekli dosyalar

• 58E30852-8AC5-4237-B084-347320D28CB3.jpeg
    58E30852-8AC5-4237-B084-347320D28CB3.jpeg
    97.4 KB · Görüntüleme: 24
  • EEDEC874-6008-4821-B336-900AF07D59BA.jpeg
    EEDEC874-6008-4821-B336-900AF07D59BA.jpeg
    136 KB · Görüntüleme: 23
  • 4F0821CE-EA7F-41C5-88E5-ED3D83D732F8.jpeg
    4F0821CE-EA7F-41C5-88E5-ED3D83D732F8.jpeg
    82.3 KB · Görüntüleme: 23
  • A9AA2883-6703-443E-82BE-1CDC84FE6BD6.png
    A9AA2883-6703-443E-82BE-1CDC84FE6BD6.png
    218.4 KB · Görüntüleme: 24
Merhaba; ''Saadetiniz ebedi olsun'' diyoruz ? :love:

Hiçbir şekilde kafanızı karıştırmayın, teknoloji denizinde gereksiz teknik terimler içerisinde de boulmayın ve Samsung S95 ürünü alın rahat edin .ok

Bu arada teknik detay isterseniz inanın biz hiç üşenmez yazarız, sadece sizi boğmak istemedim.
Aklınıza takılan ne soru olursa çekinmeden yazınız.

Adem abim her şey için çok teşekkür ederim biraz uğraştırdım belki ama gittim bugün Spiderman home coming filmini açtılar hatta çok iyi çok güzel ama çok hızlı sahnelerde mesela düşüşlerde falan ghosting gibi birşey gördüm stand ama tam olarak ghosting de değil böyle değişik bişey veya gözüm mü yanıldı bilemedim bunun hakkında bir düşüncen var mı stand cihazı diye falan mı öyle acaba ?

Adem abim her şey için çok teşekkür ederim biraz uğraştırdım belki ama gittim bugün Spiderman home coming filmini açtılar hatta çok iyi çok güzel ama çok hızlı sahnelerde mesela düşüşlerde falan ghosting gibi birşey gördüm stand ama tam olarak ghosting de değil böyle değişik bişey veya gözüm mü yanıldı bilemedim bunun hakkında bir düşüncen var mı stand cihazı diye falan mı öyle acaba ?
Bilinen bir durum olmakla birlikte arıza olmadığını söyleyebilirim.
Benim TCL de yaptığım tespitler ve ayarlar ile çözüm haricinde forumdaki dostlarımız da aynı konuda görüş bildirmişlerdi.

Tamamdır abi çok teşekkürler başını ağrıttım kusura bakma iyi dileklerin için teşekkür ederim nasipse bugün gidip alıyorum orada bi tane daha seçenek sundular yanına QN95B diye bi Tv daha ikisinden birini alacağım çok çok teşekkürler bi isteğin olursa kargolarım abi ????

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Trend içerikler

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri