Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Satın Alma Önerisi Tv tavsiyeleri 12000₺-15000₺

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan yasin942
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

yasin942

Yeni Üye
Yeni Üye
Merhaba 12000₺-15000 arası bütçem var.
# 65 inch olacak
# tv nin konulacağı yerin karşısında duvar var pencere yok.
# dikey izleme olacak
# bulutlanma olmaması yada az olması tercihimdir.
# önemli olan panel kalitelisi ara yüz önemli değil.
# harici oynatıcı ( mi box ) takabilirim.
# siyah görüntüleri önemserim
Tavsiyeleriniz için teşekkürler.

Son düzenleme:
Merhaba 12000₺-15000 arası bütçem var.
# 65 inch olacak
# tv nin konulacağı yerin karşısında duvar var pencere yok.
# dikey izleme olacak
# bulutlanma olmaması yada az olması tercihimdir.
# önemli olan panel kalitelisi ara yüz önemli değil.
# harici oynatıcı ( mi box ) takabilirim.
# siyah görüntüleri önemserim
Tavsiyeleriniz için teşekkürler.
Talepler ile bütçe örtüşmüyor ne yazık ki.
Yine de şuraya 65QA9700 diye yazayım ben belki ilginizi çeker :ok

Cevabınız için teşekkürler adem bey. Onvo ov65f950 piyasaya ne zaman girer beklemeye değer mi? Fiyat aralığı beklentiniz nedir?
Rakamsal konular malumunuz ülkece çok karışık o nedenle yorum yapabilmek zor.
Kaldı ki ONVO markası benim beklentilerimin olduğu bir marka. Birkaç sene içerisinde Vestel'e ciddi rakip olacaklarını düşünüyorum TV konusunda. Ancak henüz kat etmeleri gereken çok yol var elbette.

TV lerin donanım durumlarından fiyata oranla memnunum ancak yazılım sorunları yok diyemem. Ayrıca servis kalitesi halen beklenen düzeyde değil.

Rakamsal konular malumunuz ülkece çok karışık o nedenle yorum yapabilmek zor.
Kaldı ki ONVO markası benim beklentilerimin olduğu bir marka. Birkaç sene içerisinde Vestel'e ciddi rakip olacaklarını düşünüyorum TV konusunda. Ancak henüz kat etmeleri gereken çok yol var elbette.

TV lerin donanım durumlarından fiyata oranla memnunum ancak yazılım sorunları yok diyemem. Ayrıca servis kalitesi halen beklenen düzeyde değil.
Adem hocam inceleriz.com u alt üst ettim. Regal 65R755UA11 modeli bana uyuyor gibi duruyor. Sizin fikriniz nedir?

Adem hocam inceleriz.com u alt üst ettim. Regal 65R755UA11 modeli bana uyuyor gibi duruyor. Sizin fikriniz nedir?
Karma panel
G32 uzantılı anakart (Düşük ram kapasitesi demektir bu)
1800hz FRR değeri (Emsallerine göre düşük)
Subwoofer yok
DTS desteği yok
Pixellenece yok
Memc yok
Qled değil
Wcg yok

Sizce uygun mu gerçekten? :alala

Adem bey tekrar merhaba. 65u9700 secersem nelerden feragat etmiş olurum? Teknik özellikler videonuzu izledim. Antiglare oranı %3 olan LG panel düşünüyorum

Talepler ile bütçe örtüşmüyor ne yazık ki.
Yine de şuraya 65QA9700 diye yazayım ben belki ilginizi çeker :ok
Merhaba hocam. Maddi durumlardan kaynaklı 65u9700 almıştım. Ölü piksel sebebi ile vestel değişime karar verdi. Stok sorunu sebebi ile değişimi 65ua9090 ile yapacaklar. 65qa9700 stokda olsaydı fark hesaplatacaktım ama malasef yokmuş. Bu zamana kadar verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim.

Merhaba hocam. Maddi durumlardan kaynaklı 65u9700 almıştım. Ölü piksel sebebi ile vestel değişime karar verdi. Stok sorunu sebebi ile değişimi 65ua9090 ile yapacaklar. 65qa9700 stokda olsaydı fark hesaplatacaktım ama malasef yokmuş. Bu zamana kadar verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim.
Sizlere bir nebze faydamız oldu ise ne mutlu bizlere.

Gelişmeleri aktarmaya devam ederseniz çok mutlu oluruz. Firmaların yaklaşımları ve ürünlerin genel durumları ile ilgili son kullanıcıların gerçek deneyimleri çok önemli malumunuz.

Sizlere bir nebze faydamız oldu ise ne mutlu bizlere.

Gelişmeleri aktarmaya devam ederseniz çok mutlu oluruz. Firmaların yaklaşımları ve ürünlerin genel durumları ile ilgili son kullanıcıların gerçek deneyimleri çok önemli malumunuz.
65ua9090 tv geldi gerekli testleri kuruluma gelen ekip ile yaptık. Herhangi bir sorun çıkmadı. Vestel den çok memnum kaldım. Alışverişi direk vestel.com dan yaptım.

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Trend içerikler

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri