@gölge46 @ByCilo Artık gözümün önündeler
Ekli dosyayı görüntüle 23422
Estetikten vazgeçltim, oturduğum yerden görebileyim diye önceden yatak odasında 32'' tv de kullandığım mafsallı tv aparatını duvara montaj yapıp, prizi de üzerine monte ettim. Klima iç üniteyi söküp gerilim hatlarını hallettim. Çiftli dereceyi SEM5000 in altına ekledim ve emiş üfleme sıcaklıklarını oradan görüyorum, şu an bu fotoda beyazı görünmüyor ama monitörün üstünde solda görünen derece masanın altındaki sıcaklığı, yanına sonradan yerleştirdiğim diğer derece de masanın üstündeki sıcaklığı gösteriyor.
Masa üstünde zaten derece olduğu için şimdi tam karşımdaki duvarı çok hafif oyup , derecelerden birisinin probunu içine yerleştirip üstüne de saten alçı yapıp kapatacağım ki bu şekilde duvarların (kütle) sıcaklığını da takip etme şansım olsun.
Testolar zaten elimin altında, ayrıca dün baktım bu dayrelax klima diğer Xtreme Aep Breezeless vs gibi kodlanabiliyor, hemen parametre 4 girdim, sensör toleransını da ayarladım.
Geriye ne kaldı?
Midea üretimi Xtreme ile, Midea üretimi Dayrelax aynı tepkileri verebiliyor mu artık buna bakabiliriz