Abi minimum 10000 BTU mu olur yaaaMidea on/off teknolojisi iftiharla sunar![]()

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Abi minimum 10000 BTU mu olur yaaaMidea on/off teknolojisi iftiharla sunar![]()
Ya abi şu Xtreme serileri ilk çıktığında 9 12 18 24 hepsi için tek tek yorum yaptım, hele 24 lük olana ağzım açık yorum yazdım ama 18 lik için ne dedim ben?Abi minimum 10000 BTU mu olur yaaa![]()
aldın aldın reisAbi minimum 10000 BTU mu olur yaaa![]()
18 lik bizi yaktı abiYa abi şu Xtreme serileri ilk çıktığında 9 12 18 24 hepsi için tek tek yorum yaptım, hele 24 lük olana ağzım açık yorum yazdım ama 18 lik için ne dedim ben?![]()
Zamanında otomobil modifiye ederdik şimdi klima modifiye işine başlıyoruz.Hiç unutmam Konya drag pistindeyiz kategori belirlemek için süre alıyoruz bende E30 var 2500cc süremiz 14sn falandı elemanın biri aynı kasaya 3500cc motor koymuş artı Nos bağlamış süresi 15sn eleman benim arabanın başından ayrılmadı Nos varda Nos var kaputa bagaja baktı inanmadı gizli Nos deyip durdu.
Arabayı sattıktan sonra yarışta benim arabayı bir boy geçen olursa beni ararlardı gelip geçen arabayı bir boy geçer giderdim.
Çok hızlıydık çook şimdi klima modifiye işine mı girsek
Abi 18lik Xtremede ısıtmada Gear ektif etmenin yolu var mı?![]()
Bunun rengi tutmuyor kardeşim
Adama bak yaaaa
Büyük salonlar için ben bunu söylediğimde bana gülenler oluyor.18 lik bizi yaktı abiiki klimanın 12 saatlik verileri abi
18lik yerine iki tane 12lik Xtreme taksam salona daha avantajlı
Ekli dosyayı görüntüle 23454Ekli dosyayı görüntüle 23455
Anlaşıldı sadece üst frenkanslara çıkmayı engelliyor.555.mp4
drive.google.com
Orası öyle özellikle tek noktadan ve büyük salonda 38⁰ altı üfleyen klima verim vermezBüyük salonlar için ben bunu söylediğimde bana gülenler oluyor.
Halbuki çok daha sağlıklı ve homojen sıcaklık dağılımı, daha yüksek konfor demek![]()
18 liği ofisten alıp evinizin salonuna taktırın geri kalan odalara 9 Luk yeterli olur diye düşünüyorum ama yinede kağıt üzerinde çizim yaparsanız daha verimli bir senaryo üretebiliriz.Selamlar, geçen yaz ofisimin 25 m2 olan büyük odası ve 12 m2 lik küçük odasının ikisine de 18000 btu midea xtreme save klima almıştım. Klimalardan çok memnunum ama şimdi evime de klima almam lazım. Evim mersinde güney-doğu-kuzey cephe ve yalıtımlı bir ev.
- Mutfak 15 m2, doğuya bakan taraf balkona açılıyor, güneye bakan taraf ise fransız balkon
- Salon 25 m2 güneye bakan taraf balkona açılıyor, doğuya bakan taraf fransız balkon
- Yatak odası 18 metrekare ve kuzeye bakan penceresi var
Benim düşüncem ofisin küçük odasındaki 18lik klimayı söktürüp evin salonuna taktırmak ve mutfak, yatak odası ve ofisin küçük odası için 12000 btu 3 tane klima almak. 18lik klima ofisin küçük odasına fazla geliyor iki dakika sürmüyor ısıtması soğutması. Midea dan memnun kaldığım için yine oradan alırım sanırım. Ne düşünürsünüz klima söktürmek mantıklı olur mu? yoksa hiç bu zahmete girmesem mi?
18 liği ofisten alıp evinizin salonuna taktırın geri kalan odalara 9 Luk yeterli olur diye düşünüyorum ama yinede kağıt üzerinde çizim yaparsanız daha verimli bir senaryo üretebiliriz.
Çizdim hocam18 liği ofisten alıp evinizin salonuna taktırın geri kalan odalara 9 Luk yeterli olur diye düşünüyorum ama yinede kağıt üzerinde çizim yaparsanız daha verimli bir senaryo üretebiliriz.
Kapılar açık olarak 18lik değerlendirilebilir ama 18 lik 25 m2 alana fazla gelir. 25 m2 için 12lik ideal diğer odalarda 9 lük klima yeterli olurÇizdim hocam
@ByCilo dostumun da önerileri doğrultusunda siz +90 541 280 01 01 numaradan Acarlar'a ulaşıp benim selamımı iletin.Selamlar, geçen yaz ofisimin 25 m2 olan büyük odası ve 12 m2 lik küçük odasının ikisine de 18000 btu midea xtreme save klima almıştım. Klimalardan çok memnunum ama şimdi evime de klima almam lazım. Evim mersinde güney-doğu-kuzey cephe ve yalıtımlı bir ev.
- Mutfak 15 m2, doğuya bakan taraf balkona açılıyor, güneye bakan taraf ise fransız balkon
- Salon 25 m2 güneye bakan taraf balkona açılıyor, doğuya bakan taraf fransız balkon
- Yatak odası 18 metrekare ve kuzeye bakan penceresi var
Benim düşüncem ofisin küçük odasındaki 18lik klimayı söktürüp evin salonuna taktırmak ve mutfak, yatak odası ve ofisin küçük odası için 12000 btu 3 tane klima almak. 18lik klima ofisin küçük odasına fazla geliyor iki dakika sürmüyor ısıtması soğutması. Midea dan memnun kaldığım için yine oradan alırım sanırım. Ne düşünürsünüz klima söktürmek mantıklı olur mu? yoksa hiç bu zahmete girmesem mi?
Ben olsam ilk aramada selam bişey söylemem fiyatı indirebildiğim kadar indirir 2.aramda Adem abinin selamı var %15 daha indirim alırdım@ByCilo dostumun da önerileri doğrultusunda siz +90 541 280 01 01 numaradan Acarlar'a ulaşıp benim selamımı iletin.
Bana söylediklerine göre ''Senin selamınla gelene %15 indirim yapıyoruz'' diyorlar, bir görüşün hem katkımız dokunmuş olsun size![]()
Çekirdek bitti sanırımBen olsam ilk aramada selam bişey söylemem fiyatı indirebildiğim kadar indirir 2.aramda Adem abinin selamı var %15 daha indirim alırdım![]()
![]()
![]()
Adem abi geçen yaz klima alacağım zaman burayı okuyup acarlara gittim doğrudan ve hakikaten senin adını ve bu siteyi söyleyince güzel bir indirim yaptılar sağolsunlar@ByCilo dostumun da önerileri doğrultusunda siz +90 541 280 01 01 numaradan Acarlar'a ulaşıp benim selamımı iletin.
Bana söylediklerine göre ''Senin selamınla gelene %15 indirim yapıyoruz'' diyorlar, bir görüşün hem katkımız dokunmuş olsun size![]()
Tam destek öyle olmaz böyle olurSon 2 gündür Forumda gezinirken sizede destek için reklamizle önerisi geliyor mu? Reklamı İzliyorum reklam bittikten sonra "desteğiniz için teşekkür ederiz" bildirimi ekranda belirip kayboluyor. Benden tam destek![]()
Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.
Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.
Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.
Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat
Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.
Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.
Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.