Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Çözüldü KLİMA TAVSİYE

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Mehmet2746

Yeni Üye
Yeni Üye
Bütçe
35000
Marka Model Bilgisi
Bosch,eca, Airfel
İyi günler. Klima almak istiyorum.18 binlik klima bakıyorum.Bütçe 35 bin tl. Yer Gaziantep. Ev 30 m2 kuzeye bakıyor.Genelde yazın kullanirım.
Eca E.C.A. Spylos pro
Bosch Climate 2000
Modellerine baktım. Tavsiyelerinizi bekliyorum

İyi günler. Klima almak istiyorum.18 binlik klima bakıyorum.Bütçe 35 bin tl. Yer Gaziantep. Ev 30 m2 kuzeye bakıyor.Genelde yazın kullanirım.
Eca E.C.A. Spylos pro
Bosch Climate 2000
Modellerine baktım. Tavsiyelerinizi bekliyorum
Listeye göre Bocsh Climate Uygundur. Gaziantep için halen Midea önermiyorum.
Alternatif marka isterseniz Mitsubishi Heavy ZSP serisi de bakabilirsiniz ama eğer onun da bayisi Midea ile aynı bayi ise o da olmaz.
Bu durumda Gree Fairy bakabilirsiniz.

Listeye göre Bocsh Climate Uygundur. Gaziantep için halen Midea önermiyorum.
Alternatif marka isterseniz Mitsubishi Heavy ZSP serisi de bakabilirsiniz ama eğer onun da bayisi Midea ile aynı bayi ise o da olmaz.
Bu durumda Gree Fairy bakabilirsiniz.
Adem bey airfel ile bosch aynı diyebilir miyiz? Bende ona göre bosch alıcam. Hepsiburada'dan 9 taksit ile alabiliyorum.

Tabi ki diyebiliriz ve tabi Bosch üretimi Airfel ile kıyaslanınca bir tık daha kozmetik anlamda şımartılmış ürün de diyebiliriz :ok
O zaman hayırlı olsun
1738679368494.webp

E hadi bakalım çok sevndim sizin adınıza.
O halde montaj sonrası görseller ve görüşlerinizi bekliyor olacağız :ok
Teşekkürler muhtemelen montaj yapılırken ben askerde olucam eğer bosch servisi ürün gelir gelmez gelip kurarsa görüşlerimi ve montaj fotoğraflarını paylaşabilirim. Bu arada post sahibi ben değilim postu açan arkadaş muhtemelen kararını vermedi konu başlığına çözüldü yazılmış uyarayım dedim. Yardımlarınız için tekrardan teşekkürler.

Teşekkürler muhtemelen montaj yapılırken ben askerde olucam eğer bosch servisi ürün gelir gelmez gelip kurarsa görüşlerimi ve montaj fotoğraflarını paylaşabilirim. Bu arada post sahibi ben değilim postu açan arkadaş muhtemelen kararını vermedi konu başlığına çözüldü yazılmış uyarayım dedim. Yardımlarınız için tekrardan teşekkürler.
:ok

Bilgilendirme için teşekkürler. 35 bin tl bandında başka tavsiye var mı acaba bende bosh alayım yoksa
Hazır halen bu fiyatlara alabiliyorken bence erken satın almalısınız.

Yeni Xtreme resmi fiyatı 40800tl mesela, Şu an 31 33K bantlarında satın alabilirsiniz derdim Gaziantep olmasaydı.
Madem bunu almayalım diyoruz (diyorum) bu durumda sizin için de uygun olabilir Bosch ancak verimlilik anlamında Xtreme daha baskın üründür biginiz olsun.

@gölge46 o sakıncalı bayi dışında Gaizantep için güvenilir Midea bayisi varmıydı hatırlıyor musun abi?

Yeni Xtreme resmi fiyatı 40800tl mesela, Şu an 31 33K bantlarında satın alabilirsiniz derdim Gaziantep olmasaydı.
Madem bunu almayalım diyoruz (diyorum) bu durumda sizin için de uygun olabilir Bosch ancak verimlilik anlamında Xtreme daha baskın üründür biginiz olsun.

@gölge46 o sakıncalı bayi dışında Gaizantep için güvenilir Midea bayisi varmıydı hatırlıyor musun abi?
abi Antep bazında birtek karsan soğutma aklımdan çıkmıyor onlarıda biliyorsun vasat bir bayii
başkada hatırlamıyorum.
kötü isim unutulmaz mış 🙂

Son düzenleme:

Bilgilendirme için teşekkürler hocam. Peki Bosch klima da bi 2000 bi 5000 modeli var. Aralarında bir fark var mı acaba?

Nizip bölgesindeki güvenilirdi galiba youtube yorumlarımdan baktığım kadarıyla biri Nizip bölgesindekinden almış memnun kalmıştı.

Adem bey merhaba, daha önce sizin tavsiyelerinize TV satın almıştım. Şimdi klima alma arefesinde yine karşılaştık:)
Alanya Mahmutlar da ki evimiz için klima almak istiyorum. Bütçem 30-40 arası. Salona kurulacak ve 30 M2. Bildiğim kadarıyla 18000 BTU isomi görecek. Midea xtreme save önerinizi gördüm ve yukarıdaki yorumlarda 31 k fiyattan bahsettiniz. Bu fiyat 18000 BTU için mi? Öyle ise midea mantıklı olur.
Düşüncem
Bosch Climate cl2000 set53
Bosch rac 5000
Baymak elegant plus UV 18
Midea xtreme save
İlk 3ü 35-37 k aralığında. Midea 50k görünüyor nette.
Yardımcı olursanız sevinirim.
Bu arada Alanya servisini tavsiye eder misiniz, tanır mısınız? Montaj vakum vs konusunda tereddüt um var..

Midea xtreme 18'liğin o fiyattan satıldığına emin miyiz yanlışlık olmasın? kaya grup iklimlendirmeye fiyat sordum 50.000 dediler. 40800 olsaydı bosch yerine midea tercih ederdim aklım kaldı o üründe... İnternette de 50k+ dan başlıyor.

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Trend içerikler

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri