Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Satın Alma Önerisi 55 inç TV önerisi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Sinann
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Sinann

Yeni Üye
Yeni Üye
Bütçe
30-35 bin
Marka Model Bilgisi
Samsung, LG, Philips, TCL, Arçelik, Vestel, Sony
Merhaba, 55” TV almak istiyorum, teknik olarak pek bilgim yok fakat görüntü kalitesi iyi olsun, film dizi maç izlerken renklerle keyif versin ve olabildiğince sağlam olsun istiyorum. Max 30 bin bütçede önereceğiniz marka ve modeller ne olur?

Merhaba, 55” TV almak istiyorum, teknik olarak pek bilgim yok fakat görüntü kalitesi iyi olsun, film dizi maç izlerken renklerle keyif versin ve olabildiğince sağlam olsun istiyorum. Max 30 bin bütçede önereceğiniz marka ve modeller ne olur?
Hocam 30 bin bandına Tclin bu Qled modelini 35 bin bandına da Samsung'un bu Qled modelini öneririm
https://www.hepsiburada.com/tcl-55c645-55-139-ekran-dahili-uydu-alicili-4k-ultra-hd-smart-qled-tv-p-HBCV00004ORUMJ?magaza=%C4%B0ndirim%20ZONE
https://www.hepsiburada.com/samsung-55q67d-55-139-ekran-uydu-alicili-4k-ultra-hd-smart-qled-tv-p-HBCV00006B7YIK?magaza=Hepsiburada
2 tvyi de sizin için karşılaştırdım Tcl android olduğu için daha yüksek puan almış gibi görünse de Samsung Dcı p3 renk uzayının %100'ünü kapsıyor bu da renk yelpazesinin daha geniş olduğu anlamına gelir 30 üstü ne çıkamam derseniz Tcli çıkarım derseniz Samsung'u öneririm

Merhaba,

Bende 18.000/25.000 bin arası LED/Giriş Seviyesi QLED TV alma arifesindeyim acil olarak yardımlarınızı bekliyorum. Öncelikle bunlar içerisinden hangi modeli önerirsiniz veya sizin belirttiğim fiyat aralığında bir öneriniz varsa onlarada açığım. Teşekkürler.

1. Grundig 55 GHQ 9200
2. TCL 55P635
3. Toshiba 55UA3E63DT
4. Philips 55PUS7009
5. JVC LT-55VA7405T
Hocam teknik bir sorun olursa Philips sorunlu bir marka Tclin P serisi de f/p ürünü Grundig Toshiba ve Jvcden Qled olmasından dolayı Grundig daha mantıklı tercih olur hocam ama Vestel 55QA9700 Pixellence ve Pixellence Pro görüntü teknolojisi kullanıyor Şuan Hepsinuradada 28 bin küsüre satılıyor ha derseniz ki o civara çıkamam Grundig de işinizi görür

Son düzenleme:
Hocam 30 bin bandına Tclin bu Qled modelini 35 bin bandına da Samsung'un bu Qled modelini öneririm
https://www.hepsiburada.com/tcl-55c645-55-139-ekran-dahili-uydu-alicili-4k-ultra-hd-smart-qled-tv-p-HBCV00004ORUMJ?magaza=%C4%B0ndirim%20ZONE
https://www.hepsiburada.com/samsung-55q67d-55-139-ekran-uydu-alicili-4k-ultra-hd-smart-qled-tv-p-HBCV00006B7YIK?magaza=Hepsiburada
2 tvyi de sizin için karşılaştırdım Tcl android olduğu için daha yüksek puan almış gibi görünse de Samsung Dcı p3 renk uzayının %100'ünü kapsıyor bu da renk yelpazesinin daha geniş olduğu anlamına gelir 30 üstü ne çıkamam derseniz Tcli çıkarım derseniz Samsung'u öneririm
Teşekkür ederim. İndirimle Q80D modelini 37bine, Q70D modelini 34 bine alabiliyorum. Bunları göz önüne alarak TCL ile tekrar karşılaştırırsak hangisini önerirsiniz. QN serisi yüksek fiyatlı gözüküyor fakat sadece meraktan soruyorum özellik anlamında büyük fark var mıdır? Bir de Samsunglardaki bu tizen işletim sistemi netflix youtube gibi uygulamaları kullanmada sorun yaşatır mı?

Teşekkür ederim. İndirimle Q80D modelini 37bine, Q70D modelini 34 bine alabiliyorum. Bunları göz önüne alarak TCL ile tekrar karşılaştırırsak hangisini önerirsiniz. QN serisi yüksek fiyatlı gözüküyor fakat sadece meraktan soruyorum özellik anlamında büyük fark var mıdır? Bir de Samsunglardaki bu tizen işletim sistemi netflix youtube gibi uygulamaları kullanmada sorun yaşatır mı?
Rica ederim hocam Tclle Samsungun 2 tvsini karşılaştırdım Q80D daha yüksek puan alıyor
Samsungun yeni nesil tvlerini kullanmadım Tizen deneyimi hiç yaşamadım ama sorun yaşayacağınızı sanmıyorum hocam

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Trend içerikler

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri