Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Satın Alma Önerisi Buzdolabı önerisi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Alpenes
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Alpenes

Meraklı
Meraklı
Bütçe
20-25k ürüne göre birkaç bin esnetme yapabilirim
Marka Model Bilgisi
Belirli bir Marka yok
Herkese selamlar, ortalama 20-25.000 TL bandında en azından 470-490 litre boyutlarında bir buzdolabı arıyoruz.
Hiç bilgi sahibi olduğum bir alan değil mesela alttan veya üstten donduruculu olmasının faydaları ve dezavantajlarını anlatabilecek bir arkadaş olursa çok memnun olurum ona göre de öneri alabilirim.
Ben kendim birkaç günlük araştırma sonucunda şu modellere baktım
Keysmart 490l NFS
Altus al375xe-alk471xe
Herhangi bir Marka takıntım yok uzun Ömürlü ve fiyat performans ürünü olması yeterli. Şimdiden teşekkür ederim

Alttan üstten kişiye göre değişiyor. Kimisi üstten olsun der sever kimisi alttan olsun der sever. Bence bütçeniz ve litre olarak güzel dolap Samsung RT47CG6006WW olabilir sizin seçtiğiniz dolaplardan daha iyi olabilir

Alttan üstten kişiye göre değişiyor. Kimisi üstten olsun der sever kimisi alttan olsun der sever. Bence bütçeniz ve litre olarak güzel dolap Samsung RT47CG6006WW olabilir sizin seçtiğiniz dolaplardan daha iyi olabilir

Cevabınız için teşekkür ederim :)
Dediğiniz modeli de gözden geçirmiştim ancak dondurucu kapasitesi 108 litre olduğu içinelemiştim konuda bunu belirtmeyi unutmuşum dondurucuya en azından 120 litre seviyelerinde arıyoruz.

Herkese selamlar, ortalama 20-25.000 TL bandında en azından 470-490 litre boyutlarında bir buzdolabı arıyoruz.
Hiç bilgi sahibi olduğum bir alan değil mesela alttan veya üstten donduruculu olmasının faydaları ve dezavantajlarını anlatabilecek bir arkadaş olursa çok memnun olurum ona göre de öneri alabilirim.
Keysmart 490l NFS
Altus al375xe-alk471xe
Herhangi bir Marka takıntım yok uzun Ömürlü ve fiyat performans ürünü olması yeterli. Şimdiden teşekkür ederim
Beko tavsiye ederim size

Keysmart 490l NFS
Altus al375xe-alk471xe

Samsung RB50DG601EWW Kombi No Frost
Araştırma yaparken şok kataloğunda bu ürünü gördüm 33.500 TL’ye düşmüş.
Bizim için özellikle dondurucu önemli olduğu için dikkatimi çekti iyi bir ürünse fiyatı göz ardı edebilirim.
@Murat ALA sizlerin bu konuda bir bilgisi var mı hocam
Keysmart 490l NFS
Altus al375xe-alk471xe

Keysmart 490l NFS
Altus al375xe-alk471xe
Keysmart 490l NFS
Altus al375xe-alk471xe

Keysmart 490l NFS
Altus al375xe-alk471xe

Samsung RB50DG601EWW Kombi No Frost Buzdolabı
Araştırma yaparken Şok haftanın fırsatı kataloğunda gördüm bu ürünü özellikle dondurucu kısmı bizim için önemli olduğu için 168 litre kapasitesi varmış bu dikkatimi çekti.
Fiyatı bütçeyi aşıyor ancak iyi bir ürünsa bunu gözardı edebilirim çünkü birkaç yılda bir değiştirdiğimiz ürünler değil sonuç olarak.
@Murat ALA hocam sizlerin bu konuda bilgisi var mı?

Samsung RB50DG601EWW Kombi No Frost
Araştırma yaparken şok kataloğunda bu ürünü gördüm 33.500 TL’ye düşmüş.
Bizim için özellikle dondurucu önemli olduğu için dikkatimi çekti iyi bir ürünse fiyatı göz ardı edebilirim.
@Murat ALA sizlerin bu konuda bir bilgisi var mı hocam

Samsung RB50DG601EWW Kombi No Frost Buzdolabı
Araştırma yaparken Şok haftanın fırsatı kataloğunda gördüm bu ürünü özellikle dondurucu kısmı bizim için önemli olduğu için 168 litre kapasitesi varmış bu dikkatimi çekti.
Fiyatı bütçeyi aşıyor ancak iyi bir ürünsa bunu gözardı edebilirim çünkü birkaç yılda bir değiştirdiğimiz ürünler değil sonuç olarak.
@Murat ALA hocam sizlerin bu konuda bilgisi var mı?
Bütçenize uyarsa bence tercih edilebilir. Samsung üretimidir. Eski RB kodlu Vestel üretimi dolaplarla bir tutmamak lazım.

@Murat ALA hocam mağazalarda fiziksel inceleme yaparken bayisinde bu ürünü gördük indirimle 29.000 TL civarına geliyor uğurun yaklaşık 15 yıldır derin dondurucusunu kullanıyoruz memnunuz ama buzdolabı ile ilgili ne detaylı bir bilgi ne de kullanıcı yorumu bulamadım sizlerin bir bilgisi var mı?

Altus al380xe
Beko 978556EB
Bu iki modelden birisini almayı düşünüyoruz, aralarında yaklaşık 4500 TL kadar fiyat farkı var ama beko‘da tazelik sağlamak için bir filtre ve ek bir soğutma teknolojisi vardı (isimlerini unuttum) kompresör markalarını öğrenmek için Arçelik müşteri hizmetleri ile konuştuk teknik birime iletildi aramalarını bekliyorum.

Altus al380xe
Beko 978556EB
Bu iki modelden birisini almayı düşünüyoruz, aralarında yaklaşık 4500 TL kadar fiyat farkı var ama beko‘da tazelik sağlamak için bir filtre ve ek bir soğutma teknolojisi vardı (isimlerini unuttum) kompresör markalarını öğrenmek için Arçelik müşteri hizmetleri ile konuştuk teknik birime iletildi aramalarını bekliyorum.

Prosedür gereği bilgi veremiyorlarmış.
@NBKpro @Murat ALA @Adem Helvacı
Bu ürünler hakkında detaylı bilginiz var mı, veya ben nereden öğrenebilirim?

Prosedür gereği bilgi veremiyorlarmış.
@NBKpro @Murat ALA @Adem Helvacı
Bu ürünler hakkında detaylı bilginiz var mı, veya ben nereden öğrenebilirim?
Prosedür dedikleri, ''Yerli diye ürettiğimiz ürünlerde Çin malı donanımlar kullandığımızı kimseye söyleyemeyiz'' gibi bir şey. Sanki dünya alem bilmiyor her markanın ne üretimlerini kullandığını.

Üretim sınıf farkı çerçevesinde Beko ürün daha mantıklı seçim olur.

Prosedür dedikleri, ''Yerli diye ürettiğimiz ürünlerde Çin malı donanımlar kullandığımızı kimseye söyleyemeyiz'' gibi bir şey. Sanki dünya alem bilmiyor her markanın ne üretimlerini kullandığını.

Üretim sınıf farkı çerçevesinde Beko ürün daha mantıklı seçim olur.
Teşekkür ederim abi
Uyguladıkları sözde prosedür çok yanlış mesela bsh grubundan bir modelin kompresörünü öğrenmek için bugün iletişime geçtim ve oradan beni teknik birime aktarıp hangi model kompresörün kullanıldığını söylediler bu tür detayların yani buzdolabında kompresör televizyonda panel bilgisi gibi şeylerin satış esnasında müşteriye açıklanması gerekiyor buna tüketici hakları çerçevesinde bir düzenleme getirilmeli diye düşünüyorum.

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Trend içerikler

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri