Şimdi sayın hocam, açıkça şunu yazayım ki ben şikayet sitelerinin verilerine de pek güvenmiyorum zira bahsi geçen site mahalle manavı gibi ''Gel vatandaş şikayet yazmak bedavaaaa'' mantığı ile hareket eden, bu şikayetleri de firmalara şantaj aracı olarak kullanıp, ''Hoop birader, cevap yazabilmek için bizimle sözleşme imzalamalısın'' diyerek senelik sözleşme imzalatan platformdur.
Güvenilirliğine dair de size şu örneği vereyim müsaadenizle.
Şu aşağıda gördüğünüz şikayet yazısı bana ait. Kendi ellerimle yazdım.
Ekli dosyayı görüntüle 24843
İlginç olan kısım ne biliyor musunuz? Benim hayatım boyunca hiç Arçelik çamaşır makinem olmadı

Böyle bir makine yok, böyle bir arıza yok, böyle bir şikayet de yok.
Zaten dikkat ederseniz metin de saçma, ''suyu az alıp çok boşaltıyor'' diyorum mesela. ''Çamaşırların altını yakıyor'' diyorum sanki fırında börek yapıyorum.
Peki benim bu şikayetim yayınlandı mı? Böyle bir arızanın var olup olmadığını bir kenara bırakın, böyle bir makinenin bile var olduğu teyit edilmeden ŞAK diye yayınladılar. Şu an halen yayında, ben hakszılık olmasın diye 5 yıldız verdim sonrasında.
Ekli dosyayı görüntüle 24844
Anlatmak istediğim husus şu, ben Baymak önermedim ama Baymak satın alınması sakıncalı bir klima da değil bana göre, bahsi geçen koku ve sensör sorunlarının kronik olduğuna dair de bir somut veri kesinlikle yok.
Burada bir algıda seçicilik ve toplum güdümlü hareket etme alışkanlığının yan etkisi var.
Vatandaş Baymak klima alıp ''dur bakayım yaaa insanlar neler yazmış'' diye girip baktığında birisi mesela ''Koku var'' dedi diyelim. Algıda seçicilik devreye giriyor ve vatandaş gidip klima kokluyor (Gerçek bu) sonra diyor ki ''Aaa hakikaten koku var,'' sonra girip kendisi de yazıyor diyor ki ''Evet Benim de Baymak klimam var ve koku yapıyor, bu ürünleri kimse kontrol etmiyor mu?''
Ahaaaa, sonrasını artık toparlayamazsınız çünkü o kokunun var olup olmadığı konusu üzerinden herkes gidip klima koklamaya başlıyor.
Klima kokar mı?
Kokar efendim tabi ki kokar, mesela sıfır klima satın aldığınızda 3-5 gün bazen 1 hafta evde değişik bir kimyasal kokusu hissedersiniz.
Mesela serpantinler kurumadan kapattığınızda bakteri ürer ve kokar, yani kokar klima ama bunun sürekliliği ve kaynağı ile rahatsızlık vericilik seviyesidir asıl önemli olan.
Ben şimdi buırada ''Baymak klimalarda kronik koku sorunu var vatandaş, aman kimse almasın'' diyebilir miyim? Asla demem çünkü yok öyle bir şey ve çünkü bu durum Baymak klimalara özel değil hemen hemen bütün klimalarda olur.
Benim eve sürekli klima geliyor her seferinde ben o fabrika üretim kokusunu alıyorum klimalardan.
Mesela en uzun süre hissettiğim SAKURA klima oldu, benim de dikkatimi çekti, ama dert etmedim çünkü gideceğini biliyordum ve 1 hafta sonra eser kalmadı, ayrıca KIŞ olması nedeniyle yaz mevsiminde olduğu kadar uzun soluklu evlerin havalanmamasının da etkisi vardı sakura klimada.
Sensör sorunu mesela. Neymiş efendim kronik sensör sorunu? Hangi bilimsel ve matematiksel veriye, hangi ispata dayalı bir sorunmuş bu? Teknik açıklaması yapılmış mı?
Ben size gerçek sensör sorununu Midea klimalardan vereyim o zaman, hem de data verilerine varana kadar tüm ispatları ile birlikte.
Ben tespit ettim, ukalalık etmek istemem ancak bu malın ithalatçısı bile değil ben tespit ettim ama ithalatçının desteği ile çözdüm sorunu da.
Sorun var mıydı ? Kesinlikle vardı ama bir arıza değildi. Çin'de üretilen bu klimaların sensör tolernas değerini fabrikasyon +1,5 yapmışlar, ben o değeri kumanda üzerinden parametre ayarları aracılığı ile +3,5 yaptım ve sorun tamamen düzeldi.
Bu konuda hassasiyet yaşayan vatandaşlara da firma servis gönderip parametre ayarı değiştirtti olay bitti. Bana desenizki kaç kişiye gittiler, koca ülkede 10 kişi diyemem
Bize gerçek veriler ve gerçek tespit gerekli sayın hocam, 3-5 kullanıcının koku hassasiyetine göre ürün yargılamak doğru olmaz. Tamam önermemiş olabilirim ama Baymak klimaların da hakkını yedirtmeyeyim
Yani içinize sindi ise bence halen Baymak klima satın alabilirsiniz.