Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Satın Alma Önerisi Şanlıurfa Klima Önerisi

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

fatih2163

Yeni Üye
Yeni Üye
Bütçe
55000
Marka Model Bilgisi
Bilmiyorum
Arkadaşlar merhabalar Şanlıurfa da yaşıyorum kiracıyım evime klima alma planım var hem ısıtmada hem de soğutmada aktif olarak kullanmak istiyorum ancak elektrik fiyatlarından çekiniyorum tasarruflu olmasıda faydama olacaktır alabileceğim en iyi klima hangisi olur. Çok kararsızım araştırmalarım sonucu forumun bana katkısı olacağını düşündüm fikirlerinizi düşüncelerinizi bekliyorum.

Evinizin koşullarınıda yazarmısınız size zahmet, ev ara kattamı yalıtım varmı, tavan yüksekliği, cam alanı, kaş kişi yaşıyor cephesi gibi bazı bilgileride yazarsanız daha iyi sonuç alabiliriz.
28 M2 2 oda derken 2 oda toplamı 28 m2 mi tek oda 28 m2 mi?
Hocam tek oda 28 M2 Bina giriş kat altımız bodrum, ısı yalıtım yok yerler parke tavan yüksekliği standart bina yaşı 15 Fujitsu baktımda da Siverek ilçede olduğum için servis konusu ve temin konusuda sıkıntı Gree pure ve Gree fairy 18 lik öneren arkadaşlar var ama iyimi değil mi emin olamadım

Hocam tek oda 28 M2 Bina giriş kat altımız bodrum, ısı yalıtım yok yerler parke tavan yüksekliği standart bina yaşı 15 Fujitsu baktımda da Siverek ilçede olduğum için servis konusu ve temin konusuda sıkıntı Gree pure ve Gree fairy 18 lik öneren arkadaşlar var ama iyimi değil mi emin olamadım
Fujitsu klimalar İklimsa güvencesiyle satılıyor. @Senior 'un verdiği bağlantıdaki satıcı da İzmir Çiğli'de bulunan yetkili İklimsa bayisi. Eğer imkan varsa mantıklı olabilir. İsterseniz ilçenizde bulunan bayi ile de bir görüşün. Aynı fiyata veya daha aşağı fiyata alabiliyor musunuz bir sorun derim.

Eğer bütçe ayıramam derseniz Gree Fairy veya Midea Xtreme Save modellerini de alternatif olarak düşünebilirsiniz. Isıtma modunda genelde Midea daha cimri davranır diye biliyoruz ama teknik tabloda durum tam tersi görünüyor. Ya da benim mi gözden kaçırdığım bir durum var? @Senior , @ByCilo , @Engraulis ; sizler bu konuda ne düşünüyorsunuz? Aşağıya iki modelin de 18.000 BTU versiyonlarının teknik tablosunu ekledim.

18btu.webp

Fujitsu klimalar İklimsa güvencesiyle satılıyor. @Senior 'un verdiği bağlantıdaki satıcı da İzmir Çiğli'de bulunan yetkili İklimsa bayisi. Eğer imkan varsa mantıklı olabilir. İsterseniz ilçenizde bulunan bayi ile de bir görüşün. Aynı fiyata veya daha aşağı fiyata alabiliyor musunuz bir sorun derim.

Eğer bütçe ayıramam derseniz Gree Fairy veya Midea Xtreme Save modellerini de alternatif olarak düşünebilirsiniz. Isıtma modunda genelde Midea daha cimri davranır diye biliyoruz ama teknik tabloda durum tam tersi görünüyor. Ya da benim mi gözden kaçırdığım bir durum var? @Senior , @ByCilo , @Engraulis ; sizler bu konuda ne düşünüyorsunuz? Aşağıya iki modelin de 18.000 BTU versiyonlarının teknik t

Eğer bütçe ayıramam derseniz Gree Fairy veya Midea Xtreme Save modellerini de alternatif olarak düşünebilirsiniz. Isıtma modunda genelde Midea daha cimri davranır diye biliyoruz ama teknik tabloda durum tam tersi görünüyor. Ya da benim mi gözden kaçırdığım bir durum var? @Senior , @ByCilo , @Engraulis ; sizler bu konuda ne düşünüyorsunuz? Aşağıya iki modelin de 18.000 BTU versiyonlarının teknik tablosunu ekledim.

Ekli dosyayı görüntüle 24922
Yarın Fujitsu bakarım duymamıştım hiç teşekkür ederim ilginiz için diğer arkadaşlar da yorum yaptıkça değerlendireceğim

28m2 tek odaya 18.000 lik klima olmaz hocam büyük gelir zaten. Şuan dışarıdayım eve geçtiğimde tekrar bir değerlendirme yapalım.

Kaç kişinin yaşadığına bağlı 12 veya 15 lik tercih edilebilir

Hocam 12 lik Samsung gree Bosch ile çok arasında fark varmıdır mıtsubishi 2 kat fiyat farkı var
Hocam Yaz ve Kış Enerji tasarrufu istiyorsanız bu klimayı gözü kapalı alın geçin. Şanlı Urfa sıcağınıda hesaba katınca 14.000 BTU daha ideal olur.

Son düzenleme:
Hocam 12 lik Samsung gree Bosch ile çok arasında fark varmıdır mıtsubishi 2 kat fiyat farkı var
Isıtmaya kullanılacaksa bene olsam Urfa şartlarına göre 55 bin bütçeden kıskandım mitsubishi hem Urfa hem mesvim şartlarına gayet uygun .... Samsung 27-36 bandında
Yanlız şöyle bir durum var samsungun yeni son üretimlerini almalısınız eski üretimlerini iç aksamı alüminyum yeni gelenlerin bakır

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Trend içerikler

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri