Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Satın Alma Önerisi 65'' TV Tavsiyesi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan camasya
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

camasya

Yeni Üye
Yeni Üye
Bütçe
20.000-25.000 TL
Marka Model Bilgisi
GRUNDİG,SENNA,NEXT,AXEN,FOBEM,TOSHIBA,AWOX,JVC,ONVO,STRONG,SEG,REGAL
Merhaba,

65'' TV almak istiyorum. Halen 15 yıl önce aldığım 42'' LG Led Tv kullanıyorum gayet de memnunum, amacım sadece ekran büyütmek.

Oyun oynamayacağım,
Netflix gibi platformlarda üyeliğim yok.
Hi-End ses sitemim var TV de ses hiç önemli değil.

Normal uydu yayını ve stream platformlarda dizi maç izlerim.
İstediğim görüntü mat/soluk olmasın, ayna gibi yansıtmasın.

Bu yazdığım kriterler doğrultusunda piyasada 20-25K TL bandında birçok TV var.
Hangisinde mat/soluk renk olmaz, cam gibi yansıtmaz bunu bilemiyorum.

Sitedeki yazılardan çıkardığım sonuç Yansıtma için Antiglare oranına,parlaklık için ise Nit değerine bakmak.

Lakin 20-25K seviyesindeki ürünlerin satıldığı yerlerde bu değerleri bileni bırakın ne olduğunu bilen dahi yok. Çoğu ufak ölçekli firmaların ürünleri olan bu firmaların ne web sayfalarından ne de tüketici danışma hatlarından bu bilgileri de öğrenmek mümkün değil.

Benim bu ihtiyacıma cevap verecek 20-25K seviyesinde 65'' TV önerisi olan var mı ?

Yoksa bilindik markaların dışındaki bu TV'lere 20-25K TL vermek bile parayı çöpe atmaktır, git paraya kıy OLED al (Çok fazla ihtiyacım olmamasına rağmen) rahat et mi dersiniz ? :)

Grundig 65 GHU 9000 bence işinizi fazlası ile görücektir. Bu arada 20-25 bine eli ayağı düzgün 65 inç kalmadı. En kötü tablet bile 10 bin olmus burdan pay biçin :))

Grundig 65 GHU 9000 bence işinizi fazlası ile görücektir. Bu arada 20-25 bine eli ayağı düzgün 65 inç kalmadı. En kötü tablet bile 10 bin olmus burdan pay biçin :))
Aslında evet 20-25 bin çok matah bi para değil. Epey'de 65'' arattığınız zaman 20-25 bandında bir dünya 65'' inc çıkıyor :)
Bu önerdiğiniz TV'nin parlaklık ve yansıma seviyesi hakkında bir bilgi veya tecrübeniz var mı ?

Bu önerdiğiniz TV'nin parlaklık ve yansıma seviyesi hakkında bir bilgi
Tabiki buyurun

Hemen aynı sayılır bolca bilgi var okuyun

Merhaba,

65'' TV almak istiyorum. Halen 15 yıl önce aldığım 42'' LG Led Tv kullanıyorum gayet de memnunum, amacım sadece ekran büyütmek.

Oyun oynamayacağım,
Netflix gibi platformlarda üyeliğim yok.
Hi-End ses sitemim var TV de ses hiç önemli değil.

Normal uydu yayını ve stream platformlarda dizi maç izlerim.
İstediğim görüntü mat/soluk olmasın, ayna gibi yansıtmasın.

Bu yazdığım kriterler doğrultusunda piyasada 20-25K TL bandında birçok TV var.
Hangisinde mat/soluk renk olmaz, cam gibi yansıtmaz bunu bilemiyorum.

Sitedeki yazılardan çıkardığım sonuç Yansıtma için Antiglare oranına,parlaklık için ise Nit değerine bakmak.

Lakin 20-25K seviyesindeki ürünlerin satıldığı yerlerde bu değerleri bileni bırakın ne olduğunu bilen dahi yok. Çoğu ufak ölçekli firmaların ürünleri olan bu firmaların ne web sayfalarından ne de tüketici danışma hatlarından bu bilgileri de öğrenmek mümkün değil.

Benim bu ihtiyacıma cevap verecek 20-25K seviyesinde 65'' TV önerisi olan var mı ?

Yoksa bilindik markaların dışındaki bu TV'lere 20-25K TL vermek bile parayı çöpe atmaktır, git paraya kıy OLED al (Çok fazla ihtiyacım olmamasına rağmen) rahat et mi dersiniz ? :)
Hocam bu fiyat bandına mat panel tv yok sadece Lg ve Samsungun bazı Oledlerinde var diye biliyorum Belirttiğiniz bütçe için Grundig 7000 daha mantıklı görünüyor
Grundig 65GHU7000B 65" 165 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart LED TV

Hocam bu fiyat bandına mat panel tv yok sadece Lg ve Samsungun bazı Oledlerinde var diye biliyorum Belirttiğiniz bütçe için Grundig 7000 daha mantıklı görünüyor
Grundig 65GHU7000B 65" 165 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart LED TV
Geçen hafta Migros'tan JVC LT 65VAQ7405T aldım. Ürün geldi kuruldu 1 gün sonra kapandı ve açılmadı. Servis geldi değişim kararı aldılar. Şimdi Vestel direkt servise LT 65VAQ745T modelini gönderecek. Aldığım modelden farklı bir model. Aralarındaki farkı bilmiyorum. Kabul etsem mi yoksa bedel iadesi istesem mi bilemedim. Fikri olan var mı ?

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Trend içerikler

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri