- Bütçe
- 20.000-25.000 TL
- Marka Model Bilgisi
- GRUNDİG,SENNA,NEXT,AXEN,FOBEM,TOSHIBA,AWOX,JVC,ONVO,STRONG,SEG,REGAL
Merhaba,
65'' TV almak istiyorum. Halen 15 yıl önce aldığım 42'' LG Led Tv kullanıyorum gayet de memnunum, amacım sadece ekran büyütmek.
Oyun oynamayacağım,
Netflix gibi platformlarda üyeliğim yok.
Hi-End ses sitemim var TV de ses hiç önemli değil.
Normal uydu yayını ve stream platformlarda dizi maç izlerim.
İstediğim görüntü mat/soluk olmasın, ayna gibi yansıtmasın.
Bu yazdığım kriterler doğrultusunda piyasada 20-25K TL bandında birçok TV var.
Hangisinde mat/soluk renk olmaz, cam gibi yansıtmaz bunu bilemiyorum.
Sitedeki yazılardan çıkardığım sonuç Yansıtma için Antiglare oranına,parlaklık için ise Nit değerine bakmak.
Lakin 20-25K seviyesindeki ürünlerin satıldığı yerlerde bu değerleri bileni bırakın ne olduğunu bilen dahi yok. Çoğu ufak ölçekli firmaların ürünleri olan bu firmaların ne web sayfalarından ne de tüketici danışma hatlarından bu bilgileri de öğrenmek mümkün değil.
Benim bu ihtiyacıma cevap verecek 20-25K seviyesinde 65'' TV önerisi olan var mı ?
Yoksa bilindik markaların dışındaki bu TV'lere 20-25K TL vermek bile parayı çöpe atmaktır, git paraya kıy OLED al (Çok fazla ihtiyacım olmamasına rağmen) rahat et mi dersiniz ?
65'' TV almak istiyorum. Halen 15 yıl önce aldığım 42'' LG Led Tv kullanıyorum gayet de memnunum, amacım sadece ekran büyütmek.
Oyun oynamayacağım,
Netflix gibi platformlarda üyeliğim yok.
Hi-End ses sitemim var TV de ses hiç önemli değil.
Normal uydu yayını ve stream platformlarda dizi maç izlerim.
İstediğim görüntü mat/soluk olmasın, ayna gibi yansıtmasın.
Bu yazdığım kriterler doğrultusunda piyasada 20-25K TL bandında birçok TV var.
Hangisinde mat/soluk renk olmaz, cam gibi yansıtmaz bunu bilemiyorum.
Sitedeki yazılardan çıkardığım sonuç Yansıtma için Antiglare oranına,parlaklık için ise Nit değerine bakmak.
Lakin 20-25K seviyesindeki ürünlerin satıldığı yerlerde bu değerleri bileni bırakın ne olduğunu bilen dahi yok. Çoğu ufak ölçekli firmaların ürünleri olan bu firmaların ne web sayfalarından ne de tüketici danışma hatlarından bu bilgileri de öğrenmek mümkün değil.
Benim bu ihtiyacıma cevap verecek 20-25K seviyesinde 65'' TV önerisi olan var mı ?
Yoksa bilindik markaların dışındaki bu TV'lere 20-25K TL vermek bile parayı çöpe atmaktır, git paraya kıy OLED al (Çok fazla ihtiyacım olmamasına rağmen) rahat et mi dersiniz ?