HKCBu sorumun cevabını henüz alamadım. Yeni gelen ve bir aydır kullandığım bu televizyonun panel tipi nedir acaba öğrenebilirmiyim. Muhtemelen yine HKC panel mi eskisi gibi. Teşekkür ederim
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
HKCBu sorumun cevabını henüz alamadım. Yeni gelen ve bir aydır kullandığım bu televizyonun panel tipi nedir acaba öğrenebilirmiyim. Muhtemelen yine HKC panel mi eskisi gibi. Teşekkür ederim
BOEsn etiketinin sc yükleyemedim sanımı. SN : 29362268 - 500182
Merhaba iyi günler rica etsem panel bilgisini öğrenebilirmiyim.
Normal değil
Merhaba iyi günler rica etsem panel bilgisini öğrenebilirmiyim.
Ips ekranı
FSAIps ekranı
BOEEkli dosyayı görüntüle 25192
Selamlar, ışık sızmalarını gönderince değişim yapıldı. Yeni gönderilen cihaz bu. Panel bilgisi rica edebillir miyim .
CHOT panelhocam rica etsem panel bilgisini söyleyebilir misiniz?
55 olan AUO panel diğeri çıkmıyormerhaba vestel 50u9730 ve vestel 55u9730 televizyon almak istiyorum seri numaraları ekliyorum adem beyin videosunu izledim chot paneli en sona koydu bu ürün evimdeki izleme u şeklinde yanlardan görüntüyü bozarım birde cof ve ekran paneli nedir acaba fiyat farkı pek yok ikisi arasında
çok tsk ederim auo panel ile chot panel arasında ne fark var kalite anlamında cof sayıları falan nedir acaba55 olan AUO panel diğeri çıkmıyor
yardımcı olursanız çok sevinirim iyi akşamlarçok tsk ederim auo panel ile chot panel arasında ne fark var kalite anlamında cof sayıları falan nedir acaba
vestel 55u9730 ve 50u9730 bu eunlerin gorselini ekliyorum adem bey panel ve cof sayıları nedir ekran yandan izlediğinde renk solmasın yaparmi acaba rica etsem bilgi verirmisiniz servis ile görüştüm panel bilgisi vermedi neymiş efendim bilgi vermiyormuşElinize emeğinize sağlık hocam.
Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.
Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.
Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.
Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat
Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.
Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.
Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.