Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Satın Alma Önerisi İkinci El Tanıdıktan Klima Alınır mı?

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Dkaya

Araştırmacı
Araştırmacı
Bütçe
20
Marka Model Bilgisi
Arçelik

Arçelik 09560 Hp Ultra Hijyen Black 9.000 Btu A++ İnverter Klima​

Bu klimayı satmaya çalışıyor. Alalı 3 sene oldu. Pek kullanmadı arada ısıtmayı açmış biraz o kadar diyor. Kaça satılır bu klimalar sizce onu da öğrenebilir miyim?

Birde söküp takmak için iyi bir servise ihtiyaç var. Sökülünce tekrar vakuma ihtiyaç oluyor mudur? Gerçi hiç bakım yaptırmamıştır 3 sene içinde. Muhtemelen bakıma da ihtiyacı olabilir cihazın.

11 bin teklif etmişler de bana az gibi geldi. Ben mi alsam diye düşünüyorum.

Bu klimayı satmaya çalışıyor. Alalı 3 sene oldu. Pek kullanmadı arada ısıtmayı açmış biraz o kadar diyor. Kaça satılır bu klimalar sizce onu da öğrenebilir miyim?

Birde söküp takmak için iyi bir servise ihtiyaç var. Sökülünce tekrar vakuma ihtiyaç oluyor mudur? Gerçi hiç bakım yaptırmamıştır 3 sene içinde. Muhtemelen bakıma da ihtiyacı olabilir cihazın.

3-4 bin demontaj

3-4 bin bakım

8--9bin montaj ücreti

Bu tür çok parçalı kullanılmayan ürünlerde arıza vermesi her zaman daha yüksek

Arıza halinde 10.000 ve üzeri... ve yazın ustanın kaç gün sonra geleceği belli olmadan klimasız kalmak gibi riskler alınırsa alınabilir neden alınmasın

3-4 bin demontaj

3-4 bin bakım

8--9bin montaj ücreti

Arıza halinde 10.000 ve üzeri... ve yazın ustanın kaç gün sonra geleceği belli olmadan klimasız kalmak gibi riskler alınırsa alınabilir neden alınmasın
Vazgeçtim :) Sağolun hocam.

Zaten büyük olasılıkla vakumsuz takılmıştır.

3-4 bin demontaj

3-4 bin bakım

8--9bin montaj ücreti

Demontaj ve montaja ayrı ayrı para alındığını görmedim duymadım. Tek bir fiyat verilir. Çok parçalı kullanılmayan nedir bu arada? Arçelik bu memlekette yıllardır klima üretir satar. Tamam ne kadar iyidir kötüdür orasında değilim ama parçası bulunur sorun olmaz o konularda. Klima ne tür bir arıza verecekte 10.000 TL üstü ücret çıkaracak? Kompresörün falan gitmesi lazım ki bir klimada en son bozulacak parçadır belki de kompresör. Atmasyon mesaj yazmazsak güzel olur.

Demontaj ve montaja ayrı ayrı para alındığını görmedim duymadım. Tek bir fiyat verilir. Çok parçalı kullanılmayan nedir bu arada? Arçelik bu memlekette yıllardır klima üretir satar. Tamam ne kadar iyidir kötüdür orasında değilim ama parçası bulunur sorun olmaz o konularda. Klima ne tür bir arıza verecekte 10.000 TL üstü ücret çıkaracak? Kompresörün falan gitmesi lazım ki bir klimada en son bozulacak parçadır belki de kompresör. Atmasyon mesaj yazmazsak güzel olur.
marka için yazmadım arçelik veya panasonic...

Hata payım olsun tam terminoloji kullanamadan yanlış fikir verdiysem arkadaştan özür dilerim

Söküp takmayı kaç para alırlar istanbulda ? (herhangibir şey buzdolabı tv vs)yine para tutar hadi yanıldım diyelim sökme takmaya yine 8-9 bin alırlar x bir rakam bakım ücreti olsun, hadi yine yan7ldım diyelim su için de 20000 zaten maliyet var garantisi olan 25000 civarında 0 klima sahibi olunabilir

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Trend içerikler

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri