Şanlıurfa’da soğutma için kullanacağım. Geçen ay fiyatı bayağı iddialıydı. Yine bir indirim denk gelirse önerir misinix?
Edit: Link burada
@Adem Helvacı
Edit: Link burada
@Adem Helvacı
Son düzenleme:
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Amin abi. Airfel’de WiFi yok değil mi?Yatak odası 9 luk, Salon 12 lik %100 ideal ürünler olur.
Airfel de rahatlıkla altından kalkar bu koşullarda.
Allah güzel günlerde oturmanızı nasip etsin evinizde![]()
Ne yazık ki. Wifi li olsun isterseniz daha önce de yazdığım gibi bunlar hep Midea üretimi olduğu için Midea nın ürettiği başka alt markalardan da bakılabilir.Amin abi. Airfel’de WiFi yok değil mi?
Belki Kaira indirime girer. Geçen hafta 11 bindiNe yazık ki. Wifi li olsun isterseniz daha önce de yazdığım gibi bunlar hep Midea üretimi olduğu için Midea nın ürettiği başka alt markalardan da bakılabilir.
Sorun şu ki bütçeye ek olacaktır zaten sınırdayız biliyorsunuz.
Beklentilerimiz o yöne olsa da zaman ne gösterecek birikte göreceğizBelki Kaira indirime girer. Geçen hafta 11 bindi
Kaira ve airfel aynı fabrikadan çıkan ürünler.@Adem Helvacı abi yetiş. Anlık Kaira 12.000BTU 9.999 düştü tekrar. Alayım mı, senden onay bekliyorum şuan.
Airfel mi Kaira mı farkı var mı? Kaira’da Wi-Fi var diye cezbetti.
Link burada
Açıklama şu şekilde;Kaira ve airfel aynı fabrikadan çıkan ürünler.
Kaira kullanıcısı olup pozitif dönüş yapan dostlarımız da var.
Teknik verilerini de teyit ettik.Satın almanda hiç sakınca yok abi yalnız rica ediyorum fiyata montaj dahil mi ve hatta montaj ekipmanları dahil mi teyit et.
TamamdırAçıklama şu şekilde;
Ekli dosyayı görüntüle 2049
Abi son bişey dicem. Yatak odasına 9’luk demiştin. Onu da 12’lik alıp geçeyim mi acaba. Yani 2 adet mi alsam?Tamamdır![]()
Sen 12 lik al, ortama göre o 9 luk kapasite ile çalışacak şekilde dengeler kendisini merak etme.Abi son bişey dicem. Yatak odasına 9’luk demiştin. Onu da 12’lik alıp geçeyim mi acaba. Yani 2 adet mi alsam?
Bi yandan da üründen çekiniyorum memnun kalmazsam diye
Burdan ne anlamam gerekiyorPerformans anlamında üzmez. ısıtır, soğutur, arıza anlamında dayanıklıdır fakat konfor koşulu anlamında sunacakları bedeli kadardır.
Beni hisset özelliği.Fallow Me desteği nedir?
Yani diğer klimalarda olan bazı özelliklerin bunda olmamasının etkileri olur demek istedim.Burdan ne anlamam gerekiyor@Adem Helvacı
Ben konuları karıştırmadım ise , kuzey ve doğu cephe değilmiydi? ? Yani vestel arçelik olsa sonuna kadar haklı da midea üretimleri tahmin edilenin üstünde sonuçlar veriyor. Tüketim verilerinin düşük olması sayesinde 2t saat esaslı çalışınca ben sorun yaşanmayacağını düşünsem de yine de bölgedeki vir ustamızdan da görüş alın elbette ?Anladım abi. Eşim diyor ki Urfa sıcağında, güney cepheli odaya 12.000 olmaz ? Urfada 12’lik kültürü yok cidden.
Abi bir konuda mesaj yazdım bakabilir misin sana zahmet.Ben konuları karıştırmadım ise , kuzey ve doğu cephe değilmiydi? ? Yani vestel arçelik olsa sonuna kadar haklı da midea üretimleri tahmin edilenin üstünde sonuçlar veriyor. Tüketim verilerinin düşük olması sayesinde 2t saat esaslı çalışınca ben sorun yaşanmayacağını düşünsem de yine de bölgedeki vir ustamızdan da görüş alın elbette ?
Tamam abi madem öyle. Ben 2 tane alayım getirsin servis. Yatak odası okey zaten.Ben konuları karıştırmadım ise , kuzey ve doğu cephe değilmiydi? ? Yani vestel arçelik olsa sonuna kadar haklı da midea üretimleri tahmin edilenin üstünde sonuçlar veriyor. Tüketim verilerinin düşük olması sayesinde 2t saat esaslı çalışınca ben sorun yaşanmayacağını düşünsem de yine de bölgedeki vir ustamızdan da görüş alın elbette ?
?Tamam abi madem öyle. Ben 2 tane alayım getirsin servis. Yatak odası okey zaten.
Diğerini de çok çok açmadan iade ederiz.
Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.
Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.
Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.
Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat
Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.
Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.
Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.