Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Kaira Klimalarda İndirim

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan M.Faraday
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Servis ile görüştüm. İçim rahat etmeyecek ürünün değdirilmesini istiyorum dedim. Yeni bir tutanak hazırlayacaklar, müşteri hizmetleri ile görüştüm. Şikayet talebi oluşturuldu. Arayacaklarinı söylediler. Gelişmelerden haberdar edeceğim. ( benim gibi aynı durumu ileride yaşayanlar olabilir )
Yeni bir servis fişi oluşturuldu. Müşteri fişinin açıklama bölümünde '' Cihazdan gaz çıkmamıştır. Dış ünitede gaz olmadığı tespit edilmiştir. Müşteri gaz verilmesini istememektedir '' yazıyor.

Müşteri hizmetlerinden değişim talebi oluşturulmuştu. Genel merkezden beni aradılar. Durumu anlattım. İlgili ekibe ileteceklerini söylediler. Değişim talebi oluşturuldu. Kesinlikle onarım istemiyorum. Değişim rica ediyorum dedim. Değişim olmuyorsa iade yapabilir miyim diye sordum. Hepsiburada üzerinden satıcı Kaira Türkiye ile iletişime geçmemi söylediler. Onlara servis fişinin resmini gönderdim. Cevap bekliyorum. Hayırlısı bakalım

Yeni bir servis fişi oluşturuldu. Müşteri fişinin açıklama bölümünde '' Cihazdan gaz çıkmamıştır. Dış ünitede gaz olmadığı tespit edilmiştir. Müşteri gaz verilmesini istememektedir '' yazıyor.

Müşteri hizmetlerinden değişim talebi oluşturulmuştu. Genel merkezden beni aradılar. Durumu anlattım. İlgili ekibe ileteceklerini söylediler. Değişim talebi oluşturuldu. Kesinlikle onarım istemiyorum. Değişim rica ediyorum dedim. Değişim olmuyorsa iade yapabilir miyim diye sordum. Hepsiburada üzerinden satıcı Kaira Türkiye ile iletişime geçmemi söylediler. Onlara servis fişinin resmini gönderdim. Cevap bekliyorum. Hayırlısı bakalım
İnşallah sıcaklar başlamadan iş çözülür

Merhabalar, forumda da sıklıkla önerilen cihazlardan biri olan Kaira markasında indirim var şu anda. Sadece soğutma amacıyla klima almayı düşünenler için iyi bir fırsat. Bu fiyat bandında alternatifi yok şu anda. Airfel, Bosch CL2000U, Rota Seal gibi modellerle birebir aynı cihaz ama Kaira'nın Wi-Fi avantajı var. Servis hizmetinin Daikin tarafından sağlanıyor olması da çoğu ilimiz için avantaj. İhtiyacı olanlar değerlendirebilir.

- Kaira 9.000 BTU Klima / 22.587,20 TL

- Kaira 12.000 BTU Klima / 25.840 TL

- Kaira 18.000 BTU Klima / 38.714,40 TL

- Kaira 24.000 BTU Klima / 45.250,40 TL
Hocam merhaba klima alıcam çok karıştı kafam 2 adet düşünüyorum 12.btu kaira ısıtmada kullanıcam benim işimi görür mü ? Evimiz dubleks çatı katı biraz soğuk oluyor. Bulunduğumuz bölgede kış ayları 0 derecelere düşebiliyor. Destek olursanız sevinirim

Hocam merhaba klima alıcam çok karıştı kafam 2 adet düşünüyorum 12.btu kaira ısıtmada kullanıcam benim işimi görür mü ? Evimiz dubleks çatı katı biraz soğuk oluyor. Bulunduğumuz bölgede kış ayları 0 derecelere düşebiliyor. Destek olursanız sevinirim
Merhaba, koşullarınızı detaylı olarak belirten ayrı bir konu açabilirseniz daha iyi olacaktır. Amacınız ısıtma olduğu için bütçenize ve koşullarınıza göre farklı seçeneklere de yönlendirebiliriz.

Merhaba, koşullarınızı detaylı olarak belirten ayrı bir konu açabilirseniz daha iyi olacaktır. Amacınız ısıtma olduğu için bütçenize ve koşullarınıza göre farklı seçeneklere de yönlendirebiliriz.
Hocam Manisanın Demirci ilçesinde yaşıyoruz dubleks evimiz var. Kış şartları zor geçiyor, kışın 0 derecelere düşebiliyoruz ve üst katımız soğuk oluyor. Klima ihtiyacımız var bu yüzden ağırlıklı olarak, ısıtmada kullanıcaz. 12. Btu iki adet klima düşünyoruz bugün midea izmir ile bir bayide görüştüm 31.000 tl fiyat verdiler kurulum dahil ancak nakit olarak. Bosch daha yüksek 3000i serisi yoksa kaira mı alsam diye düşünüyorum bu yüzden kararsızım malesef mideada servis problemi mi yaşarmıyım bilemiyorum en yakın servis 100. Km mesafede malesef. Destek olursanız sevinirim

Hocam Manisanın Demirci ilçesinde yaşıyoruz dubleks evimiz var. Kış şartları zor geçiyor, kışın 0 derecelere düşebiliyoruz ve üst katımız soğuk oluyor. Klima ihtiyacımız var bu yüzden ağırlıklı olarak, ısıtmada kullanıcaz. 12. Btu iki adet klima düşünyoruz bugün midea izmir ile bir bayide görüştüm 31.000 tl fiyat verdiler kurulum dahil ancak nakit olarak. Bosch daha yüksek 3000i serisi yoksa kaira mı alsam diye düşünüyorum bu yüzden kararsızım malesef mideada servis problemi mi yaşarmıyım bilemiyorum en yakın servis 100. Km mesafede malesef. Destek olursanız sevinirim
Bosch i3000 serisi Kaira'dan daha iyi fakat tüketim biraz fazla olsun derseniz Kaira'da alınabilir

Midea Xtreme Save için peşin fiyatına 6 taksit imkanı ve benzer fiyatları sunan bayi olursa tercih edilebilir. Bunun dışında Kaira da tercih edebilirsiniz ama tüketiminiz Midea kadar düşük olmayacaktır. Kaira için Daikin servislerinden hizmet alırsınız. Bulunduğunuz ilçeye yakın bir servis var mı diye kontrol edin isterseniz. Eğer benzer uzaklıklarda olursa, taksit ve fiyat avantajı da denk getirebilirseniz Xtreme Save daha iyi bir seçenek olacaktır.

Midea Xtreme Save için peşin fiyatına 6 taksit imkanı ve benzer fiyatları sunan bayi olursa tercih edilebilir. Bunun dışında Kaira da tercih edebilirsiniz ama tüketiminiz Midea kadar düşük olmayacaktır. Kaira için Daikin servislerinden hizmet alırsınız. Bulunduğunuz ilçeye yakın bir servis var mı diye kontrol edin isterseniz. Eğer benzer uzaklıklarda olursa, taksit ve fiyat avantajı da denk getirebilirseniz Xtreme Save daha iyi bir seçenek olacaktır.
Evimde bir odada zaten daikin sensira mevcut serviside ilçede var zaten ama çok memnun değilim fiyatlarıda zaten mideadan çok yüksek. En uygun olarak mideada nakit oladak bu fiystk aldım, bir kaç bayiyle görüştüm 5 taksitde, 35.000 TL olur dediler, nakitte en dip fiyat 31.000 TL ile izmirde ki bir bayi. Ama ben kararsızım açıkcası 2 adet alacak olduğum için net bir sonuca varamıyorum. Hepsi buradada 25.700 TL civarı kaira satılıyor 9 taksit bu dönemde taksit yaptırmak mantığıma çok yatıyor ama kalite olarak problem yaşarmıyım ? Teşekkürler

Evimde bir odada zaten daikin sensira mevcut serviside ilçede var zaten ama çok memnun değilim fiyatlarıda zaten mideadan çok yüksek. En uygun olarak mideada nakit oladak bu fiystk aldım, bir kaç bayiyle görüştüm 5 taksitde, 35.000 TL olur dediler, nakitte en dip fiyat 31.000 TL ile izmirde ki bir bayi. Ama ben kararsızım açıkcası 2 adet alacak olduğum için net bir sonuca varamıyorum. Hepsi buradada 25.700 TL civarı kaira satılıyor 9 taksit bu dönemde taksit yaptırmak mantığıma çok yatıyor ama kalite olarak problem yaşarmıyım ? Teşekkürler

HB'den 9 taksit xtreme save alıp servise ücretli kurdurabilirsiniz. 2000-2500 tl alsa bile 9 taksit fiyatına 30'a anca gelir.

Kaira da zaten Midea üretimi bir cihaz. Prime kasa diye bilinen modele marka basılmış hali. Prime ile Xtreme Save arasında elbette bazı farklar var ama sizin durumunuzda pek fazla seçenek de yok. Söylediğim gibi, elektrik tüketiminiz biraz daha fazla olur. Kalite anlamında, giriş seviye olduğunu göz ardı etmezseniz, memnun edecektir.

Midea bayisinin 100km uzakta olduğu için Bosch 3000i yani (Midea Extreme Save) tabanlı klima neredeyse aynı onu almanızı tavsiye ederim eğer biraz fazla tüketsin daha az para ödeyim derseniz Kaira (Midea prime) almanızı tavsiye ederim

Midea bayisinin 100km uzakta olduğu için Bosch 3000i yani (Midea Extreme Save) tabanlı klima neredeyse aynı onu almanızı tavsiye ederim eğer biraz fazla tüketsin daha az para ödeyim derseniz Kaira (Midea prime) almanızı tavsiye ederim
12.000 BTU kapasiteye sahip olan model fiyat olarak mantıklı değil maalesef. Aynı paraya Xtreme Save bulunabiliyor.

Benim 12btu kaira da sorunsuz istedigim tarihte zamanda kuruldu.
Ekip cok ilgiliydi vakumlama islemi vs yapildi.
Klima sessiz sekilde calisiyor, havalar orta sicak oldugu icin kullanamadim uzun sure fakat iyi gibi gorunuyor.
Hosuma gitmeyen kumandasi oldu onun disinda pozitif f/p gorunuyor suan icin.

Kaira da zaten Midea üretimi bir cihaz. Prime kasa diye bilinen modele marka basılmış hali. Prime ile Xtreme Save arasında elbette bazı farklar var ama sizin durumunuzda pek fazla seçenek de yok. Söylediğim gibi, elektrik tüketiminiz biraz daha fazla olur. Kalite anlamında, giriş seviye olduğunu göz ardı etmezseniz, memnun edecektir.
Bilgi için teşekkürler midea olarak kullanacağım sanırım hakkı mı. Karia güzel cihaz diyorlar ama pek ısınamadım. Bosch 3000i serisi bayilerde ne yazık ki yok bayi fiyatını öğrenemedim ama internetde 35 bin tl bandında.

Aslında hala kampanyalı alınabilir ama limit problemim var tam da o zamana denk geldi :)

Benim 12btu kaira da sorunsuz istedigim tarihte zamanda kuruldu.
Ekip cok ilgiliydi vakumlama islemi vs yapildi.
Klima sessiz sekilde calisiyor, havalar orta sicak oldugu icin kullanamadim uzun sure fakat iyi gibi gorunuyor.
Hosuma gitmeyen kumandasi oldu onun disinda pozitif f/p gorunuyor suan icin.
Hayırlı olsun klimanız, güle güle kullanın. Servis konusunda şanslıymışsınız. Memnun kaldıysanız hangi servis olduğunu paylaşabilir misiniz? Belki sizinle aynı bölgede ikamet edip aynı servisten hizmet alacaklar olabilir. Konudaki memnuniyet mesajını görürlerse belki bir ön izlenim oluşur.

Kumanda konusunda ise; sarı site veya diğer satış platformları üzerinden ikinci el Midea kumandası alabilirsiniz. Orijinal kumanda üzerinde olmayıp da bu kumanda üzerinde olan bazı özelliklerin, sorunsuz şekilde çalıştığını ve kullanılabildiğini söyleyenler mevcut. Bir araştırın isterseniz.

Bilgi için teşekkürler midea olarak kullanacağım sanırım hakkı mı. Karia güzel cihaz diyorlar ama pek ısınamadım. Bosch 3000i serisi bayilerde ne yazık ki yok bayi fiyatını öğrenemedim ama internetde 35 bin tl bandında.
Bosch 3000i'nin 12.000 BTU versiyonu fiyat olarak pahalı ve alınması mantıksız. Aynı paraya hatta daha da aşağısına, montaj dahil olarak Xtreme Save alınabiliyor.

Trend içerikler

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri