Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Satın Alma Önerisi Senna 65uq9500f alındı

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

ErayG

Meraklı
Meraklı
Bütçe
20000
Marka Model Bilgisi
Senna 65uq9500f
Bugün 1 saat önce bim den 18950₺ 4 taksitle satın aldım almayı düşünen varsa ilk deneyimim güzel bu fiyatlarda tv arıyorsanız ve etrafınızdaki bimde nevcutsa biçilmiş kaftan aradığım gibi servis 15-20 dakika içinde geldi ve cihazı kurdu gitti tv almayı düşünen varsa ilk deneyimimle öneririm cihazı

Arkadaşlar daha önce 140 ekran birkaç TV kullandım, bugün sattığım onvo 55F950 den sonra Senna 65UQ9500F çok iyi geldi, görüntü beklediğimden daha iyi, F950 de (CSOT HVA panel) siyahlar tam siyah değildi, puslu bir görüntü vardı, Senna 9500F te (CSOT HVA panel) görüntü canlı, parlaklık iyi ve siyahlar tam siyah gibi görünüyor, ayrıca F950 bildiğiniz plastik kasa iken Senna alt tarafı krom şeklinde metal ayaklık ve alt çerçeve var, F950 nin sesi çok kötü idi sırf bu yüzden ses sistemi de almıştım ama 9500F in sesi de gayet net ve temiz geldi bana, kalitesi hoşuma gitti, piksel testi de yaptım ölü piksel veya ışık sızması vs göremedim ilk testlerde, şuan için 19.000 TL ye 65 inch QLED Google TV olarak tavsiye ederim, bununla ilgili biraz görüntü çekip yeni inceleme konusu açacağım

Arkadaşlar daha önce 140 ekran birkaç TV kullandım, bugün sattığım onvo 55F950 den sonra Senna 65UQ9500F çok iyi geldi, görüntü beklediğimden daha iyi, F950 de (CSOT HVA panel) siyahlar tam siyah değildi, puslu bir görüntü vardı, Senna 9500F te (CSOT HVA panel) görüntü canlı, parlaklık iyi ve siyahlar tam siyah gibi görünüyor, ayrıca F950 bildiğiniz plastik kasa iken Senna alt tarafı krom şeklinde metal ayaklık ve alt çerçeve var, F950 nin sesi çok kötü idi sırf bu yüzden ses sistemi de almıştım ama 9500F in sesi de gayet net ve temiz geldi bana, kalitesi hoşuma gitti, piksel testi de yaptım ölü piksel veya ışık sızması vs göremedim ilk testlerde, şuan için 19.000 TL ye 65 inch QLED Google TV olarak tavsiye ederim, bununla ilgili biraz görüntü çekip yeni inceleme konusu açacağım
Hayırlı olsun hocam. Bende sipariş geçtim bekliyorum. Parlaklık ve canlılık nasıl begendinizmi ? Samsung qled gibi parlak canlimi renkler ? Birde hareketli sahneleri test eder misiniz? YouTube maç özetleri olsun aksiyon sahneleri bulanıklık titreme takılma gibi sorunlar varmı bakarsaniz

Hayilri olsun hocam. 55 inch olan modelinde de ayni panel mi kullanikmis bilginiz var mi? Parlaklik ve renk konusunda ayni performansi verir mi?

Hayırlı olsun hocam. Bende sipariş geçtim bekliyorum. Parlaklık ve canlılık nasıl begendinizmi ? Samsung qled gibi parlak canlimi renkler ? Birde hareketli sahneleri test eder misiniz? YouTube maç özetleri olsun aksiyon sahneleri bulanıklık titreme takılma gibi sorunlar varmı bakarsaniz
Samsung kadar parlak canlı olacağını düşünmüyorum ama 19 bin TL ye bence gayet iyi, hareketli sahneler için youtubeden maç özeti izledim, titreme biraz var ama az mı çok mu ankamiyorum çünkü maç izlemem pek, maçlarda renkler güzel ancak saha çim cizgileri uzak açıda keskin net değil biraz daha yumuşak bir geçiş var, yakın çekimde fena değil

İnceleme ile ilgili konu açtım arkadaşlar.

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Trend içerikler

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri