Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Merhabalar, 12.000 BTU sınıfında bir cihaz işinizi görecektir. Bu bağlamda, Midea Xtreme Save ve Gree Fairy modellerine bakmanızı tavsiye ederim. Bütçenizin tamamını kullanmak isterseniz de daha üst segment modeller önerebilirim.Herkese merhaba. Güneydoğu anadolu bölgesi için klima önerisi alabilirmiyim. Sadece soğutma yapacağım. 22 mtkare 2 pencere var odada. Güneş görüyor oda
2 pencere dediğim, ilki tekli koltukların arkasında 2 pencere şeklinde. Diğeri de bordo koltuk arkasında 2li pencere. 12btu küçük gelirse diyelim soğutma anlamında nasıl bi durum olur. Ne kadar soğutur yani. Birde gree 12btu ile midea all easy pro arasıda kaldım galiba. Hangisini öneriyorsunuzMerhabalar, 12.000 BTU sınıfında bir cihaz işinizi görecektir. Bu bağlamda, Midea Xtreme Save ve Gree Fairy modellerine bakmanızı tavsiye ederim. Bütçenizin tamamını kullanmak isterseniz de daha üst segment modeller önerebilirim.
Ara kattaysanız ve camlar da çift cam ise rahatlıkla yeterli gelir. Önerdiğim iki model de 12.000 BTU ama kompresör kalorisi yüksek cihazlar. Bu arada All Easy Pro modeli için ne kadar fiyat almıştınız?2 pencere dediğim, ilki tekli koltukların arkasında 2 pencere şeklinde. Diğeri de bordo koltuk arkasında 2li pencere. 12btu küçük gelirse diyelim soğutma anlamında nasıl bi durum olur. Ne kadar soğutur yani. Birde gree 12btu ile midea all easy pro arasıda kaldım galiba. Hangisini öneriyorsunuz
Ev 3.katta. Midea için fiyat almadım internetten baktım sadece. Gree için de öyle. Fiyat konusunda yardımcı olabilirseniz iyi olur aslındaAra kattaysanız ve camlar da çift cam ise rahatlıkla yeterli gelir. Önerdiğim iki model de 12.000 BTU ama kompresör kalorisi yüksek cihazlar. Bu arada All Easy Pro modeli için ne kadar fiyat almıştınız?
Hangi ilde ikamet ediyorsunuz? Midea için bölgenizde bulunan FG Europe'a bağlı firmalardan fiyat alın derim. Yakın zamanda, İstanbul'daki bir bayiden, tüm masraflar dahil olacak şekilde 50 bin TL'ye satın alım yapan olmuştu. Siz de bölgenizdeki bayilerle görüşüp fiyat alın derim. Aşağıdaki bağlantıdan yetkili bayilerin listesine ulaşabilirsiniz:Ev 3.katta. Midea için fiyat almadım internetten baktım sadece. Gree için de öyle. Fiyat konusunda yardımcı olabilirseniz iyi olur aslında![]()
Gree 12lik airy modeli için 47bin fiyat aldım. 12lik midea all easy pro modeli için bayi 10 gün sonra gelecek o zaman arayın dedi. 10 gün beklesem mi bilemedimHangi ilde ikamet ediyorsunuz? Midea için bölgenizde bulunan FG Europe'a bağlı firmalardan fiyat alın derim. Yakın zamanda, İstanbul'daki bir bayiden, tüm masraflar dahil olacak şekilde 50 bin TL'ye satın alım yapan olmuştu. Siz de bölgenizdeki bayilerle görüşüp fiyat alın derim. Aşağıdaki bağlantıdan yetkili bayilerin listesine ulaşabilirsiniz:
https://www.fgeurope.com.tr/bayiler/satis
Sadece soğutma için Fairy ve Xtreme Save modellerinin de iş göreceğini düşünüyorum. Yine de son karar sizin. Alternatif olarak aşağıdaki ürüne de bakabilirsiniz:Gree 12lik airy modeli için 47bin fiyat aldım. 12lik midea all easy pro modeli için bayi 10 gün sonra gelecek o zaman arayın dedi. 10 gün beklesem mi bilemedim
Mitsubishi için 49bin tllik fiyat verdiler.Sadece soğutma için Fairy ve Xtreme Save modellerinin de iş göreceğini düşünüyorum. Yine de son karar sizin. Alternatif olarak aşağıdaki ürüne de bakabilirsiniz:
https://form-mhiklima.com/tr/urun/srk35zs-w-set
Aynı site üzerinden yetkili bayilerin listesine de ulaşabilirsiniz.
@M.Faraday in bağlantıda önerdi model kodu içinmi yoksa SRK - ZSP içinmi fiyat aldınız?Mitsubishi için 49bin tllik fiyat verdiler.
Gree airfy için 47bin tl
Midea extrem için 40bin tl
Mantıklı olarak sıralarmısın lütfen
Linkteki ürün için fiyat aldım. Diğerleri beni aşıyor@M.Faraday in bağlantıda önerdi model kodu içinmi yoksa SRK - ZSP içinmi fiyat aldınız?
Mitsubishi Heavy de SRK - ZSP nin üstüne çıkılmasında yarar var
İyi fiyatLinkteki ürün için fiyat aldım. Diğerleri beni aşıyor
Hocam hangi şehirdesinizGree 12lik airy modeli için 47bin fiyat aldım. 12lik midea all easy pro modeli için bayi 10 gün sonra gelecek o zaman arayın dedi. 10 gün beklesem mi bilemedim
Mitsubishi'nin fiyatı gayet iyi. Midea Xtreme Save için verilen fiyat çok fazla. Yakın zamanda, Antalya bayisinden aynı klimayı 30 bin TL'ye alanlar oldu. Akdeniz Bölgesi için uygun fiyatlar sunulduğunu biliyorduk ama diğer bölgelerdeki fiyatlar çok fazla. Bu durumda almak mantıksız.Mitsubishi için 49bin tllik fiyat verdiler.
Gree airfy için 47bin tl
Midea extrem için 40bin tl
Mantıklı olarak sıralarmısın lütfen
Diyarbakır hocamHocam hangi şehirdesiniz
Peki mitsubishi mi gree mi desem? Özellik, sağlamlık, performans ve kullanışlılık açısından bi model belirler misin lütfenMitsubishi'nin fiyatı gayet iyi. Midea Xtreme Save için verilen fiyat çok fazla. Yakın zamanda, Antalya bayisinden aynı klimayı 30 bin TL'ye alanlar oldu. Akdeniz Bölgesi için uygun fiyatlar sunulduğunu biliyorduk ama diğer bölgelerdeki fiyatlar çok fazla. Bu durumda almak mantıksız.
Mitsubishi Heavy Premium SRK35ZS-W-SET > Gree Airy > Midea Xtreme Save şeklinde sıralayabiliriz.
Mitsubishi'nin fiyatı gayet iyi. Midea Xtreme Save için verilen fiyat çok fazla. Yakın zamanda, Antalya bayisinden aynı klimayı 30 bin TL'ye alanlar oldu. Akdeniz Bölgesi için uygun fiyatlar sunulduğunu biliyorduk ama diğer bölgelerdeki fiyatlar çok fazla. Bu durumda almak mantıksız.
Mitsubishi Heavy Premium SRK35ZS-W-SET > Gree Airy > Midea Xtreme Save şeklinde
Bu arada bahsettiğiniz mitsubishi adem beyin yerli üretim dediği modellerden mi? Çünkü aklımda 2 çeşit mitsubishi klima çeşidi kalmış da hatırlayamadım. Aden bey dikkat edin felan diyordu bi videodaMitsubishi'nin fiyatı gayet iyi. Midea Xtreme Save için verilen fiyat çok fazla. Yakın zamanda, Antalya bayisinden aynı klimayı 30 bin TL'ye alanlar oldu. Akdeniz Bölgesi için uygun fiyatlar sunulduğunu biliyorduk ama diğer bölgelerdeki fiyatlar çok fazla. Bu durumda almak mantıksız.
Mitsubishi Heavy Premium SRK35ZS-W-SET > Gree Airy > Midea Xtreme Save şeklinde sıralayabiliriz.
Mitsubishi, saydığınız tüm bu konularda öndedir bana göre.Peki mitsubishi mi gree mi desem? Özellik, sağlamlık, performans ve kullanışlılık açısından bi model belirler misin lütfen
Sizin bahsettiğiniz modeller, Mitsubishi Electric markasına ait bazı modelleri kapsıyor. Manisa'daki fabrikada üretiliyorlar. Benim size önerdiğim bu model, Mitsubishi Heavy markasına ait. Üretim yeri de yanılmıyorsam Tayland olmalı. Bu konuda emin değilim, firmadan da bilgi almanızı tavsiye ederim.Bu arada bahsettiğiniz mitsubishi adem beyin yerli üretim dediği modellerden mi? Çünkü aklımda 2 çeşit mitsubishi klima çeşidi kalmış da hatırlayamadım. Aden bey dikkat edin felan diyordu bi videoda
Mitsubishi Heavy nin o modeli ise kesinlikle Mitsubishi Heavy , yerli montaj değilPeki mitsubishi mi gree mi desem? Özellik, sağlamlık, performans ve kullanışlılık açısından bi model belirler misin lütfen
Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.
Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.
Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.
Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat
Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.
Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.
Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.