Merhaba, hazirana girmeden klima almak istiyorum fiyatlar gün geçtikçe hatta saatler geçtikçe yükseliyor ve bir an önce karar verip almak iyi olurdu. internette immergas 12bin btu ürününü indirimle 24bin₺ montaj dahil buldum. Fakat bu firmayla ve ürünleriyle ilgili araştırdığımda yeterince içime sinmedi. immergas güvenilir bir marka mıdır, servis ve montaj konusunda iyi midirler? internet siteleri gerçekten çok eksik, birgi vermekten uzak ve güven vermiyordu. Özellikleri çok iyi görünüyordu, seer değeri 7 gibi çok yüksek bir değer ve yüksek enerji verimliliği olduğu görünüyor buna karşın fiyatı da çok uygundu. Özellikleri epey gibi kıyaslama sitelerinde Midea Xtreme Eco 12 ile hemen hemen aynı görünüyor. Fakat bu ürünlere ait internette herhangi bir inceleme veya bilgi yok. Kendi sitesinde bile kısıtlı bilgi yer alıyor. Bakır borular mı kullanılmış hangi yazılımsal özellikleri var; uyku modu, eko mod, nem alma, I feel, servis ağları nerede var, wifi üzerinden neleri destekliyor. Bu ve bunlar gibi daha bir çok şey eksik. Fiyat olarak da bayağı uygun olduğu için almak istedim fakat kafamda bir çok cevapsız soru olduğu için vazgeçtim. Vazgeçmemin en önemli sebebi de markayı ilk kez duydum ve araştırmak istediğimde bu firma ve ürünleri hakkında hiçbir yerde yeterli bilgi bulamadım ve kullanıcı yorumlarına rastlamadığım için güvenilir gelmedi. Bu marka ürünleri hakkında bilgi sahibi olan veya ürüne sahip kullanıcıların tecrübeleri varsa yazabilirlerse çok sevinirim.
Bu ürün dışında yine fiyatı henüz artmamış olan ve fiyatına göre özelliklerinin iyi olduğunu düşündüğüm ve almayı da düşündüğüm TCL T-Pro 12BTU ürünü var fakat servis konusunda kötü yorumlara rastladım. Ama şunun da farkındayım ki servis konusu bulunduğumuz şehirdeki servis noktalarının insafına kalmış bir şey, ustalar iyiyse ve işini iyi yapan insanlarsa sorun yoktur elbettte ya da art niyetli de olabiliyorlar, şans işi.
Bu ürünler dışında yaptığım araştırmalara göre (Adem abi sağolsun) almayı düşündüğüm 12BTU'luk birkaç ürün daha var aşağıda paylaşıyorum. Benim için en önemli özellik güç tasarrufu (En azından A++) olması ve ev doğalgaz ile ısındığı için sadece soğutma için kullanacağım. Bütçem 24-26 bin civarı.
Airfel
E.C.A. Ecotech
Samsung AR35
Ayrıca satış sitelerinde Midea Xtreme Eco 12 29bin gibi bir fiyata satılıyor fakat montajsız. Montajı tanıdık başka bir servise yaptırsak garanti dışı mı kalır? Şimdiden teşekkürler.
Bu ürün dışında yine fiyatı henüz artmamış olan ve fiyatına göre özelliklerinin iyi olduğunu düşündüğüm ve almayı da düşündüğüm TCL T-Pro 12BTU ürünü var fakat servis konusunda kötü yorumlara rastladım. Ama şunun da farkındayım ki servis konusu bulunduğumuz şehirdeki servis noktalarının insafına kalmış bir şey, ustalar iyiyse ve işini iyi yapan insanlarsa sorun yoktur elbettte ya da art niyetli de olabiliyorlar, şans işi.
Bu ürünler dışında yaptığım araştırmalara göre (Adem abi sağolsun) almayı düşündüğüm 12BTU'luk birkaç ürün daha var aşağıda paylaşıyorum. Benim için en önemli özellik güç tasarrufu (En azından A++) olması ve ev doğalgaz ile ısındığı için sadece soğutma için kullanacağım. Bütçem 24-26 bin civarı.
Airfel
E.C.A. Ecotech
Samsung AR35
Ayrıca satış sitelerinde Midea Xtreme Eco 12 29bin gibi bir fiyata satılıyor fakat montajsız. Montajı tanıdık başka bir servise yaptırsak garanti dışı mı kalır? Şimdiden teşekkürler.