Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Klima Evim için acil klima önerisi rica

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Xlithium
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Xlithium

Yeni Üye
Yeni Üye
Merhaba, Denizli merkez bölgesinde yaşıyorum ve üç katlı binanın üçüncü katında 2+1 (70m2) 75• Doğu cepheli eve sahibim. Çatı kısmı yalıtımlı ve kiremit çatıdır arada çatı boşluğu mevcuttur. Tavan yüksekliği 2.80 M. Klimamı salona (Amerikan mutfak mevcut) monte etmek ve bu şekilde tam karşısında bulunan yatak odamın da faydalanması amaçlıyorum. Toplam bu iki odanın metrajı 35-40 m2. Klimayı sadece soğutma amaçlı kullanacağım ve bütçem 60.000-65.000 bin bantlarında. Siz değerli forum dostlarından ricam kafam ağrımayacak konforumu sağlayacak klima önerileriniz. Şimdiden teşekkür ederim.

Ekli dosyalar

• IMG_6251.webp
    IMG_6251.webp
    300.4 KB · Görüntüleme: 53
  • IMG_6250.webp
    IMG_6250.webp
    276.7 KB · Görüntüleme: 50
Merhaba, Denizli merkez bölgesinde yaşıyorum ve üç katlı binanın üçüncü katında 2+1 (70m2) 75• Doğu cepheli eve sahibim. Çatı kısmı yalıtımlı ve kiremit çatıdır arada çatı boşluğu mevcuttur. Tavan yüksekliği 2.80 M. Klimamı salona (Amerikan mutfak mevcut) monte etmek ve bu şekilde tam karşısında bulunan yatak odamın da faydalanması amaçlıyorum. Toplam bu iki odanın metrajı 35-40 m2. Klimayı sadece soğutma amaçlı kullanacağım ve bütçem 60.000-65.000 bin bantlarında. Siz değerli forum dostlarından ricam kafam ağrımayacak konforumu sağlayacak klima önerileriniz. Şimdiden teşekkür ederim.
Şunu da eklemek istiyorum klima kullanım koşulları evde 2 kişi yaşıyoruz ve sadece akşam üstü 8 den sabah saat 8 e kadar bu nedenle yeterli konforu verecek bir ürün arıyorum fiyat/performans olarak. Bütçemin daha altında bir ürünü de alabilirim konfor sağladıktan sonra bir önemi yok

Tabi aynı ürünün Airfel olanını kullandım. Sadece soğutma amaçlı kullanacağınızdan çok para vermeyin bence.
Evet tek amacım soğutma işlemi olacak, denizlinin yaz mevsimi çok sıcak ve yoğun geçiyor. WiFi olması da benim aslında kullanım olarak işime gelecek

Gree fairy 18000 BTU alırsanız işinizi görür gerekli konfor alanınızda yasarsiniz
3 A plus bir cihaz isterseniz bütçeyi zorlayıp airy alabilirsiniz bende hem 18000 hem 12000 versiyon var memnunum soğutma performansından ısıtmayı deneme şansım olmadı -25 ve +50 arasında hizmet vermektedir

Her iki odanın net

Odaların net ölçülerini, pencere ölçülerini( en, boy ) yazabiilirmisiniz?
Salon = 3,0m x 4,50m
Salon içerisinde ki arkada bulunan amerikan mutfak = 2,0m x 3,0m
Toplam salon = 19,50 m2

Salonun karşında bulunan yatak odası = 3,75m x 2,50m = 9,38 m2

Toplam soğutma yapılacak alan 28,88 m2

Salon penceresi = 175cm x 275cm (balkona açılan kapılı pvc ısı yalıtı çift cam)

Yatak odası penceresi = 135cm x 145 cm

Gree fairy 18000 BTU alırsanız işinizi görür gerekli konfor alanınızda yasarsiniz
3 A plus bir cihaz isterseniz bütçeyi zorlayıp airy alabilirsiniz bende hem 18000 hem 12000 versiyon var memnunum soğutma performansından ısıtmayı deneme şansım olmadı -25 ve +50 arasında hizmet vermektedir
Gree Fairy modelini inceledim o da alternatiflerim arasında aslında ama şu an güncel fiyatı 58.100₺ bu model de aklımı kurcalıyor aslında. Airy modeli biraz bütçemi aşıyor. Siz memnun musunuz? Biraz sesli çalışıyor diye yorumlar okumuştum.

Tabi aynı ürünün Airfel olanını kullandım. Sadece soğutma amaçlı kullanacağınızdan çok para vermeyin bence.

Aslına bakarsanız sadece soğutma amaçlı kullanacağım için dediğiniz gibi fiyat/performans ürünleri olan airfel, kaira gibi ürünlere mi yönelsem tam olarak bilemiyorum kafam biraz karıştı.

Gree Fairy modelini inceledim o da alternatiflerim arasında aslında ama şu an güncel fiyatı 58.100₺ bu model de aklımı kurcalıyor aslında. Airy modeli biraz bütçemi aşıyor. Siz memnun musunuz? Biraz sesli çalışıyor diye yorumlar okumuştum.
Sesli derken sadece fan sesi bir tık fazladır

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri