Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Soru Cevap Kurutmalı Çamaşır Makinesi Önerisi

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

tarkanustun

Yeni Üye
Yeni Üye
Merhaba,
Tek yaşadığım eve kurutmalı çamaşır makinesi almak istiyorum. Kedim var , kıyafetlerdeki kedi tüylerini topluyordu.

Hoover H7D 4128MBC-S 12 kg Yıkama 8 kg Kurutma Wi-Fi + Bluetooth Bağlantılı 1400 Devir Kurutmalı Çamaşır Makinesi
bu makineyi önerir misiniz nasıldır ?

Soru Cevap Kurutmalı Çamaşır Makinesi Önerisi

Kurutmalı çamaşır makinesi servisler ustalar önermiyor. Sebebi ise ikisi farklı iş farklı sonuçlar olduğu için. Ayrı ayrı daha mantıklı olur hocam
Kurutmalı çamaşır makinesi servisler ustalar önermiyor. Sebebi ise ikisi farklı iş farklı sonuçlar olduğu için. Ayrı ayrı daha mantıklı olur hocam

Çözüm
Merhaba,
Tek yaşadığım eve kurutmalı çamaşır makinesi almak istiyorum. Kedim var , kıyafetlerdeki kedi tüylerini topluyordu.

Hoover H7D 4128MBC-S 12 kg Yıkama 8 kg Kurutma Wi-Fi + Bluetooth Bağlantılı 1400 Devir Kurutmalı Çamaşır Makinesi
bu makineyi önerir misiniz nasıldır ?
Ayrı ayrı almak mantıklı

kurutmalı çamaşır makinesi komple önermem. baız kumaşlar normal kurutma makinelerinde bile çekme yapıyor ve yıprattıyor o yğüzden ayrı almak ve kumaşına göre kurutmaya koymak daha mantıklı bence

Öneriler için teşekkür ederim,
Forumdan Samsung önerildiğini gördüm, mağaza ziyaretimde aşağıdaki iki modelin siyah renkleri hoşuma gitti, bütçeyi biraz boşverip 2 modeli aldım.

WW11DBB8B95GBAH - Çamaşır Mak.
DV90BB9445GBAH - Kurutma Mak.

22 Haziran (Pazar) akşamı satın aldım, 24 Haziran ( Salı ) günü hem ürünler hemde servis gelerek kurulumu yaptı.
Çamaşır makinesini tercih ederken otomatik dozlamalı deterjan gözü olması + oldu.
İki otomatik deterjan gözüde mobil uygulama üstünden yönetilebiliyor ve aynı anda açılıp kapatılıyor.
Yani bir göze renkli bir göze beyaz çamaşır deterjanı koyup çamaşırlarınıza göre istediğinize deterjan gözünden deterjan kullandırtamıyorsunuz. Renkli ve beyaz çamaşırlar için ayrı ayrı kullanılabilmesi bence çok daha faydalı olurdu.

Smart thingse çamaşır ve kurutma makinesini ekledim.
Su ve enerji kullanımını, programın durumunu gösteriyor. Mobilden makineye program gönderebiliyorsunuz fakat sanıyorum güvenlik açısından otomatik başlatamıyorsunuz. Makine üstünden tuşa basmak gerekiyor.

Çamaşır makinesi biterken kurutma makinesine "hazırlanması" için bilgi veriyor. Kurutma makineside ne tür bir hazırlık yapıyor bilmiyorum, çamaşır makinesi bitince çalışmaya hazır oluyor.

Mobil uygulamadan ek görseller.

Ekli dosyalar

• IMG_0058.webp
    IMG_0058.webp
    29.1 KB · Görüntüleme: 8
  • IMG_0059.webp
    IMG_0059.webp
    30.8 KB · Görüntüleme: 7
Not: Para birimi Euro olarak gözükmekte. TV'ye bir kaç uygulamayı yükleyebilmek için Applicationu Almanya lokasyon olarak ayarlamıştım öyle kaldı.

Türkiye konumda belki fiyatlandırmayı TL olarak gösterebilir yada TR konumunda bu özellikler kapalı olabilir. ( TV'de bazı özellikler TR konumunda kapalı.)

Forumdan Samsung önerildiğini gördüm, mağaza ziyaretimde aşağıdaki iki modelin siyah renkleri hoşuma gitti, bütçeyi biraz boşverip 2 modeli aldım.

22 Haziran (Pazar) akşamı satın aldım, 24 Haziran ( Salı ) günü hem ürünler hemde servis gelerek kurulumu yaptı.
Çamaşır makinesini tercih ederken otomatik dozlamalı deterjan gözü olması + oldu.
İki otomatik deterjan gözüde mobil uygulama üstünden yönetilebiliyor ve aynı anda açılıp kapatılıyor.
Yani bir göze renkli bir göze beyaz çamaşır deterjanı koyup çamaşırlarınıza göre istediğinize deterjan gözünden deterjan kullandırtamıyorsunuz. Renkli ve beyaz çamaşırlar için ayrı ayrı kullanılabilmesi bence çok daha faydalı olurdu.
Güzel günlerde kullanmanız dileğiyle. 😊

Deneyimlerinizi bizimle paylaşmanız ayrıca kıymetli, teşekkür ederiz. 😊🙏

Hocam ayni camasir makinesinin beyaz modelini kullaniyoruz. Ayni anda acilip kapatiliyor derken ne demek istediniz anlamadim. Biz birine deterjan birine yumusatici koyduk. Uygulamadan cok kurcalamadim ama makine uzerinden iki gözünde doz ayarlarini ayri ayri yapabiliyorsunuz veya ayri ayri kapatip acabiliyorsunuz. Ikisinide ayni anda kapatma gibi bir durum yok

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri