Anladım hocam bende daha kararsızım yani birazda bütçeden dolayı bu TV yi alırsamda kredi kartına taksit ile alacağım ona rağmen bütçeyi bayağı sarsacak. O kadar TV ile vakit geçireceğimi zannetmiyorum genelde Pc ile geçiyor vakit fakat almışken de pişman olmak istemiyorum ama daha alt bütçelerde adam akıllı TV yok. Bir ara bende f950 lere niyetlenmiştim fiyatı uygun geldi incelemelerde de idare ederdi. Evkura gittim baktım fakat yan açılardan görüntüyü çok bozduğunu gözlemledim nedense içime sinmedi. Gerçi fiyat olarakta aralarında 2 kat fark var aynı görüntüyü kaliteyi beklemekte adaletsizlik olur. Bakalım biz karar verene kadar zam gelmezse iyi.Hocam yanlış görmüşüm 60 seçtim zannediyordum 55" seçmişim kendi kendime hayal kırıklığı yaşattım. 14.955 tl bende de. Bugün Evkur'a f950 serileri için gittim, 60bu8000 de vardı teşhirde, evkur fiyatı peşin 17.999 tl.f950 serileriyle arasında ciddi renk farkı var bence. Karşıdan renkler çok canlı(evdeki tvnin 32" olmasından ve görüntünün 4k olmasından kaynaklı bana öyle geliyor olabilir), 70-80 derecelik açıya geçtim yine izlenmeyecek gibi bir solgunluk hissetmedim. Bunlar da evkurda çektiğim fotolar.
Ekli dosyayı görüntüle 2092
Ekli dosyayı görüntüle 2093