Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Samsung 60BU8000 Kullanıcıları Geri Bildirim ve Sohbet Kulübü

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın
Hocam yanlış görmüşüm 60 seçtim zannediyordum 55" seçmişim kendi kendime hayal kırıklığı yaşattım. 14.955 tl bende de. Bugün Evkur'a f950 serileri için gittim, 60bu8000 de vardı teşhirde, evkur fiyatı peşin 17.999 tl.f950 serileriyle arasında ciddi renk farkı var bence. Karşıdan renkler çok canlı(evdeki tvnin 32" olmasından ve görüntünün 4k olmasından kaynaklı bana öyle geliyor olabilir), 70-80 derecelik açıya geçtim yine izlenmeyecek gibi bir solgunluk hissetmedim. Bunlar da evkurda çektiğim fotolar.
Ekli dosyayı görüntüle 2092
Ekli dosyayı görüntüle 2093
Anladım hocam bende daha kararsızım yani birazda bütçeden dolayı bu TV yi alırsamda kredi kartına taksit ile alacağım ona rağmen bütçeyi bayağı sarsacak. O kadar TV ile vakit geçireceğimi zannetmiyorum genelde Pc ile geçiyor vakit fakat almışken de pişman olmak istemiyorum ama daha alt bütçelerde adam akıllı TV yok. Bir ara bende f950 lere niyetlenmiştim fiyatı uygun geldi incelemelerde de idare ederdi. Evkura gittim baktım fakat yan açılardan görüntüyü çok bozduğunu gözlemledim nedense içime sinmedi. Gerçi fiyat olarakta aralarında 2 kat fark var aynı görüntüyü kaliteyi beklemekte adaletsizlik olur. Bakalım biz karar verene kadar zam gelmezse iyi.

Hocam bende en son 14955 tl oldu. Acaba o fiyata nasıl düşürebildiniz?
Hocam yanlış görmüşüm 60 seçtim zannediyordum 55" seçmişim kendi kendime hayal kırıklığı yaşattım. 14.955 tl bende de. Bugün Evkur'a f950 serileri için gittim, 60bu8000 de vardı teşhirde, evkur fiyatı peşin 17.999 tl.f950 serileriyle arasında ciddi renk farkı var bence. Karşıdan renkler çok canlı(evdeki tvnin 32" olmasından ve görüntünün 4k olmasınkaynaklı bana öyle geliyor olabilir), 70-80 derecelik açıya geçtim yine izlenmeyecek gibi bir solgunluk hissetmedim. Bunlar da evkurda çektiğim fotolar.
Ekli dosyayı görüntüle 2092
Ekli dosyayı görüntüle 2093
Anladım hocam bende daha kararsızım yani birazda bütçeden dolayı bu TV yi alırsamda kredi kartına taksit ile alacağım ona rağmen bütçeyi bayağı sarsacak. O kadar TV ile vakit geçireceğimi zannetmiyorum genelde Pc ile geçiyor vakit fakat almışken de pişman olmak istemiyorum ama daha alt bütçelerde adam akıllı TV yok. Bir ara bende f950 lere niyetlenmiştim fiyatı uygun geldi incelemelerde de idare ederdi. Evkura gittim baktım fakat yan açılardan görüntüyü çok bozduğunu gözlemledim nedense içime sinmedi. Gerçi fiyat olarakta aralarında 2 kat fark var aynı görüntüyü kaliteyi beklemekte adaletsizlik olur. Bakalım biz karar verene kadar zam gelmezse iyi.
Ben de zam olayından korkumdan buna yöneldim. 55f950 evkurun sitesinde 8.500 tl yani bundan %50 daha ucuz. Özellikle onvo 65f950 ile yanyana karşılaştırdım bariz samsung önde ve bunların yanında 55" küçük geldi gözüme. 65f950nin bu8000 le karşılaştırınca renkleri soluk.bu8000 in srgb %100 olmasının etkisi de vardır tabi. Neyse artık hayırlısı olsun siparişi verdim son gün olması sebebiyle, sorunsuz süreç olacağına inanıyorum.
IMG_20230331_213819.jpg

Samsung un sitesinde siparişlerim kısmında birşey görünmüyo ama, hayırlısı.
Samsung bayiine gittim aynı zamanda, çalışanların bu indirimden haberi yoktu.60bu8000 bayilere gelmiyor dediler. Fiyatı bu şekildeyse kaçırmayın bence dediler. Bu da etkili oldu siparişimde. Tüm sorunsuz geçen süreci bir konu olarak açıcam inşallah.

Ekli dosyalar

• IMG-20230331-WA0003.jpg
    IMG-20230331-WA0003.jpg
    25.2 KB · Görüntüleme: 35
  • IMG-20230331-WA0004.jpg
    IMG-20230331-WA0004.jpg
    15.4 KB · Görüntüleme: 35
  • IMG-20230331-WA0007.jpg
    IMG-20230331-WA0007.jpg
    10.2 KB · Görüntüleme: 35
  • IMG-20230331-WA0006.jpg
    IMG-20230331-WA0006.jpg
    14.1 KB · Görüntüleme: 37
  • IMG-20230331-WA0005.jpg
    IMG-20230331-WA0005.jpg
    11.8 KB · Görüntüleme: 38
Servisle görüştüm az önce. Değişim kararı almışlar. Tüm fotoğraflarla beraber Samsung genel merkezine değişim kararını bildirmişler. Bağlandığım müşteri hizmetleri ve değişim birimi gayet yardımcı oldular. Hiç bekletmeden bir günde direk değişim kararını çıkarmışlar. Şimdilik SSH ile ilgili servis açısından memnumum.(ABC Servis Bursa'ya teşekkürler.) Bu tvlerde olabilecek şeyler değişim yapmıyoruz da diyebilirlerdi. Bakalım genel merkez nasıl bir duruş sergileyecek.
Vallahi tebrikler, çok seviniyoruz bu gibi durumlarda. :ok

Herkese iyi akşamlar.
Bugün bana da servis değişim isteğimle ilgili geri dönüş sağladı. Değişime karar verdikleri söylediler. Biraz öncede samsung müşteri hizmetleriyle olan görüşmemde servis tarafından daha değişim sürecinde gözüktüğünü, sisteme değişim kararlarının düşmediği söylediler. En geç 24 saat içinde geri dönüş sağlayacaklarını söylediler.
İnşallah fazla bekletmeden değişimi gerçekleştirirler.
Güzel haberler bekliyoruz :ok

Duvara asan arkadaşlardan askı aparatı tavsiyelerine açığım. Amazon.com.tr den bakıyorum ama 400x300 pek yok gibi

@Adem Helvacı hocam konudan bağımsız ama belli süredir kafama takılan birkaç soruyu size
sormak isterim.
1)TV 'nin life time testindeki tv kullanım, çalışma süresi sıfırlanabilir mi?
2)Tv cihaz seri numarasının, yeni bir seri numarayla değiştirilmesi mümkün mü?

Güncelleme ; dün akşam siparişi geçtim iyzico da ödeme görünüyor karttan ücret düştü ama samsung sitesinde siparişle ilgili görünen bir şey yok(referans no vs). Ayrıca mail de gelmedi. Müşteri hizmetlerine tel no, mail vs verdim bakalım :ciks

@Adem Helvacı hocam konudan bağımsız ama belli süredir kafama takılan birkaç soruyu size
sormak isterim.
1)TV 'nin life time testindeki tv kullanım, çalışma süresi sıfırlanabilir mi?
2)Tv cihaz seri numarasının, yeni bir seri numarayla değiştirilmesi mümkün mü?
Her ikisi için de ne yazık ki yetkili servis müdahalesi ile yapılabilmesi mümkün.
Yalnız Philips anakartlarda bu durum farklı.
Tai olayın bir de ne derece müdahaleye göre değişken olduğunu belirtmek gerekir. Bazılarında sadece yazılım ile iş çözülür, bazılarında spı nand gibi noktalara donanımsal müdahale de gerekir.

Her ikisi için de ne yazık ki yetkili servis müdahalesi ile yapılabilmesi mümkün.
Yalnız Philips anakartlarda bu durum farklı.
Tai olayın bir de ne derece müdahaleye göre değişken olduğunu belirtmek gerekir. Bazılarında sadece yazılım ile iş çözülür, bazılarında spı nand gibi noktalara donanımsal müdahale de gerekir.
Bilgilendirdiğiniz için sağolun hocam. Tüketici olarak, çoğu satıcı firmaya güven duymamamız için var olan nedenlerden biri daha

Bilgilendirdiğiniz için sağolun hocam. Tüketici olarak, çoğu satıcı firmaya güven duymamamız için var olan nedenlerden biri daha
Kesinlikle öyle.

Vatandaşın gerçekten korunması ile korunuyorMUŞ gibi yapılması arasındaki farkı DEVLET görevlilerine de öğreteceğiz zaman ile.

Yönetmelik yazarken meslek odalarından, konuya teknik yönden hakim olan bizlerden görüş almamaya ısrar ettikleri sürece bu yaşananlar ve yaşanacak olanlar kaçınılmaz olacaktır.

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri