Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Samsung 60BU8000 Kullanıcıları Geri Bildirim ve Sohbet Kulübü

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın
Snuç almanızı diliyorum ancak son yıllarda burada bu markaların ne derece çamura battığını onlar da görüyor olmasına rağmen birçok konuda kıllarını kıprdatmıyor ne yazık ki :(

Hyundaki arabanın seyir halinde direksiyon kilitlenmesi ve 1 yılda 27 kere yetkili servis hizmeti almasına rağmen tüketicinin seçimlik hakkının kullanılmasına izin verilmeyen Ülkemizden umudunu kesen tüketici Kore Merkeze ulaştı direkt olarak.

İnsan hayatı söz konusu olmasına rağmen sonuç alınamadı ne yazık ki.
Adem hocam malesef ücret iadesi yaptılar. Ücret iadesine malesef demek de tuhaf biraz ama :) iyzico ile anlaşmalı olmalarına rağmen iyzico parayı hesaptan çekti fakat samsung efendinin ürün yollayası gelmedi. Çözüm merkeziyle dünden beri görüşüyorum fakat yapabileceğimiz bir şey yok deyip başlarından savdılar. Fiyat sitede 19.499 a yükseldi ya isterseniz tekrar sipariş geçebilirsiniz diyorlar bide her seferinde sinir bozucu şekilde :) Neyse sonuç olarak, ürünü sanırım amazon'dan alacağım. Boyut ve özellik olarak 16.900 TL fiyatla buna yakın bir ürün yok diye düşünüyorum. 65"ler genel olarak pahalı. ONVO'nun renkler bundan soluk gelmeseydi onu alabilirdim aslında.

Bu tvlere ekran koruyucu takmak bir problem yaratır mı ? Evde çocuk var ne olur ne olmaz diye almayı düşünüyorum. Gerçi belki normalden daha fazla parlama yapabilir.

Sizin kaç gün oldu servise gideli? Ben hayır değişim istiyorum dedim. 14 günlük iade süresini dolduruyor olabilirler. Ara ara bakıyorum. Stok giriyorlar 60 inch için. Şuan stok yok ama.
Bildirim tarihiniz önemli olduğu için (Talep yazılıkanaldan yapılsın elinizde delil olsun) yasal süreç konusunda hakkınızı çalamazlar.

Bildirim tarihiniz önemli olduğu için (Talep yazılıkanaldan yapılsın elinizde delil olsun) yasal süreç konusunda hakkınızı çalamazlar.
Yani serviste geçen süre 14 günlük yasal cayma süresinden düşmüyor mu? Ya da ürün değişim için servise gittiğinde değişim sürecini beklemeden cayma hakkımızı kullanabiliriz mi diyorsun abi?

Samsung genel merkezden aradılar. Değişim yerine 2000 TL hesabınıza iade edelim paneli tamir edelim dediler. Bu şekilde aranan var mı?
Şimdi tekrar aradılar. 60 inch stoklarımızda yok 65 inch gönderelim dediler. Hayır 60 inch istiyorum dedim. Değişime gönderenler veya gönderecekler stoklarda 60 inch olmadığını bilerek işlem yapsın. Bir daha bakacaklarmis belki kıyıda köşede kalmıştır diye :deli1

Şimdi tekrar aradılar. 60 inch stoklarımızda yok 65 inch gönderelim dediler. Hayır 60 inch istiyorum dedim. Değişime gönderenler veya gönderecekler stoklarda 60 inch olmadığını bilerek işlem yapsın. Bir daha bakacaklarmis belki kıyıda köşede kalmıştır diye :deli1
Ben bu 60'' modelin bir zaman sonra bulunamayacağını çok yazdım ve bu bilgiye şaşırmadım.
Bu fiyata bu panel Türkiye şartları için aşırı iyiydi.
Düşünsenize, 6 COF 55'' vestel üretimi Toshiba tv yi markette 12000tl ye güya indirimli satıyorlar, 24 chipli 60'' Samsung televizyonu 14.500 tl ye aldırdık insanlara.

Sizce bu 60'' tv bizim piyasamızda daha ne kadar bulunabilirdi ki?

Abi 65 inch için ne düşünüyorsun? 60 inch vermezlerse 65 inch almalı mıyız yoksa para iadesi mi isteyelim?
Para iadesi zarar yazar görüşündeyim. onlar 65'' verip sizin bu işe hayran kalacağınızıdüşünüyor olsa da szin teknik bilginiz sizin görüştüğünüz o arkadaşlardan daha yüksek olduğu için konuyu net şekilde kavrayamazlar :)

65'' ok fakat bari 8500 vermelerini isteyin :) (Kabul etmezler bence o ayrı)

Para iadesi zarar yazar görüşündeyim. onlar 65'' verip sizin bu işe hayran kalacağınızıdüşünüyor olsa da szin teknik bilginiz sizin görüştüğünüz o arkadaşlardan daha yüksek olduğu için konuyu net şekilde kavrayamazlar :)

65'' ok fakat bari 8500 vermelerini isteyin :) (Kabul etmezler bence o ayrı)
Karma panel galiba abi . HKC panel gelirse diye korkuyorum. SDP gönderme garantisi verseler 65BU8500'e okeyim.

@Adem Helvacı hocam Samsung beni de aradı. Bana şunları söylediler: Şuan da 60bu8000 tv stoğumuzda olmadığı için belli bir ücret ekleyerek 65bu8000 tv'yi verelim dedi. Ben kabul etmedim. Kesinlikle aynı üründen değişimin yapılmasını istediğimi söyledim. Ben böyle söyleyince stokları tekrar kontrol edeceğiz dediler. Kendi sitelerinde de stokta olmadığı yazıyor, ama bende gerçekte olmadığa inanmıyorum. Zaten 65 inç olanı alırsam salona çok büyük gelecek. 14 günlük iade, değişim sürem yarın dolacak.

@Adem Helvacı hocam Samsung beni de aradı. Bana şunları söylediler: Şuan da 60bu8000 tv stoğumuzda olmadığı için belli bir ücret ekleyerek 65bu8000 tv'yi verelim dedi. Ben kabul etmedim. Kesinlikle aynı üründen değişimin yapılmasını istediğimi söyledim. Ben böyle söyleyince stokları tekrar kontrol edeceğiz dediler. Kendi sitelerinde de stokta olmadığı yazıyor, ama bende gerçekte olmadığa inanmıyorum. Zaten 65 inç olanı alırsam salona çok büyük gelecek. 14 günlük iade, değişim sürem yarın dolacak.
Benden ekstra ücret istemediler. Sizden neden istediler acaba? Eğer 60 inch veremiyorlarsa ücret iadesi yerine 65 inch almak elimizdeki tek seçenek gibi duruyor. Fakat ekstra ücret vermemek koşulu ile.

Dayatma yapamazlar açık ve net. Ücret farkı ödemek zorunda değisliniz. Stoklarında yoksa stok takip programını real tine yapsınlar.
@Rüstem bu işleri iyi bilir, stabil ve adam gibi bir yazılım programı ile satış yapıldığı an, satılan ürünler stoktan anında düşsün bu bizi ilgilendirmez. Stokta yoksa satmayacaksın, olmayanı sattın ise de vatandaşa ek yük yüklemeyeceksin bu kadar net.

Değişim hakkınız doğduğu an konu heyete gider, heyet değişim onayı verdiğinde orada auıpsız misli yazar, oradaki misli ifadesi karşı tarafa 'Kardeşim ya bu malın AYNISINI bulup vatandaşa vereceksin, ya da aynı ürünün eşdeğerini BEDELSİZ kendisine teslim edeceksin''

Elbette ki onlar stok yokluğu ve mal edimininin imkansızlaşması ilkesi arkasına sığınacaklar o nedenle dilekçeyi verirken şu konulara dikkat etmelisiniz.

Heyete gitsek ya ücret iadesi olacak yada elimizde 60 inch yok 65 inch ile değişim yapıyoruz diyecekler. Şuan 65 inch vermemek için ücret iadesi yapıyoruz deseler heyete giderim. Ama 65 inch ekstra ücret almadan vereceğiz derlerse heyete gidip zaman harcamak mantıklı mı abi @Adem Helvacı

Heyete gitsek ya ücret iadesi olacak yada elimizde 60 inch yok 65 inch ile değişim yapıyoruz diyecekler. Şuan 65 inch vermemek için ücret iadesi yapıyoruz deseler heyete giderim. Ama 65 inch ekstra ücret almadan vereceğiz derlerse heyete gidip zaman harcamak mantıklı mı abi @Adem Helvacı
Şu gerçeği kabul edelim ki 60'' için çok uzun süre dedim ki ''Bakın yakında bu tv yi göremeyeceksiniz'' yani zaten stoklarda kalmayacağını biliyorduk.
Dolayısı ile stokta olmama kısmını ben gerçek kabule diyorum ve stokta olmayan bir malı size veremezler.
Satranç tahtasında atacağınız adımları buna göre belirlemeniz doğru olur.
Çünkü bir noktadan sonrasına Devlet de bir şey yapamaz zira buna dair de Hükümler var.

Şu gerçeği kabul edelim ki 60'' için çok uzun süre dedim ki ''Bakın yakında bu tv yi göremeyeceksiniz'' yani zaten stoklarda kalmayacağını biliyorduk.
Dolayısı ile stokta olmama kısmını ben gerçek kabule diyorum ve stokta olmayan bir malı size veremezler.
Satranç tahtasında atacağınız adımları buna göre belirlemeniz doğru olur.
Çünkü bir noktadan sonrasına Devlet de bir şey yapamaz zira buna dair de Hükümler var.
O zaman şöyle bir yol izleyeceğim. Eğer 60 inch veremiyorlarsa 65 inch ekstra ücret ödemeden alırım. Ekstra ücret vereceksiniz yoksa ücret iadesi yaparız derler ise televizyonumu geri gönderin der tüketici hakem heyetine giderim. Misliyle değişim istediğimi dilekçeme yazar arkama yaslanir 6 ay boyunca 60bu8000 keyfini sürerim. Karar çıktıktan sonra ya tekrardan aynı ürünü verirler ya da 65 inch olanı vermek zorunda kalırlar.
@Adem Helvacı

O zaman şöyle bir yol izleyeceğim. Eğer 60 inch veremiyorlarsa 65 inch ekstra ücret ödemeden alırım. Ekstra ücret vereceksiniz yoksa ücret iadesi yaparız derler ise televizyonumu geri gönderin der tüketici hakem heyetine giderim. Misliyle değişim istediğimi dilekçeme yazar arkama yaslanir 6 ay boyunca 60bu8000 keyfini sürerim. Karar çıktıktan sonra ya tekrardan aynı ürünü verirler ya da 65 inch olanı vermek zorunda kalırlar.
@Adem Helvacı
İşte bu. Aklın yolu bir :ok

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri