Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Satın Alma Önerisi bulaşık makinesi tavsiyesi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Main
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Main

Meraklı
Yeni Üye
bulaşık makinem bozuldu arcelik markalı bır modeldı. 10.000 çok aşmadan maksimum fiyat bandında kaliteli ve yedek parca, servıs sıkıntısı yasamayacagım bır cihaz almak ıstıyorum.
formu dolastım bu konu yenı oldugu ıcın bır kac konu karsıma cıktı. arçelik markasının bu konuda ıyı oldugunu dusunuyorum. ayrıca bu makınayı alırken nelere dıkkat etmelıyım gıbı bılgılendırıcı olursa forma da faydası olur. yeni forum hayırlı olsun.

bulaşık makinem bozuldu arcelik markalı bır modeldı. 10.000 çok aşmadan maksimum fiyat bandında kaliteli ve yedek parca, servıs sıkıntısı yasamayacagım bır cihaz almak ıstıyorum.
formu dolastım bu konu yenı oldugu ıcın bır kac konu karsıma cıktı. arçelik markasının bu konuda ıyı oldugunu dusunuyorum. ayrıca bu makınayı alırken nelere dıkkat etmelıyım gıbı bılgılendırıcı olursa forma da faydası olur. yeni forum hayırlı olsun.
Bütçeniz oldukça müsait olduğu için Arçelikten OKAM ve Corner Wash destekli 6167 modeline bakabilirsiniz
Midea tarafından üretilen bulaşık makinelerini SAMSUNG markası altında alabilirsiniz.
Başarılı olduğu tek beyaz eşya olan Bulaşık makinesi konusunda Vestelden de ürün bakabilirsiniz :ok

@Tesla ustacım vestel de corner Wash türevi bir gelişme ne zaman olur sence? (Okam var ama CW yok)

Bütçeniz oldukça müsait olduğu için Arçelikten OKAM ve Corner Wash destekli 6167 modeline bakabilirsiniz
Midea tarafından üretilen bulaşık makinelerini SAMSUNG markası altında alabilirsiniz.
Başarılı olduğu tek beyaz eşya olan Bulaşık makinesi konusunda Vestelden de ürün bakabilirsiniz :ok

@Tesla ustacım vestel de corner Wash türevi bir gelişme ne zaman olur sence? (Okam var ama CW yok)
hocam admin bostu almıs bulundum main yapabılme sansınız var mı nıckı yada random atabılırsınız
net onerdıgınız bır urun var mı ? ben 6155 6166 gıbı urunlere baktım
samsung bakmadım o konuda bılgım yok
vestelden de mumkunse bır urun tavsıyesı de alabılırım
mıdea fırmanısını bılıyorum. o onerınız samsung adı altında mı satılıyor
yoksa mielee dıye bır marka da varmıs acaba o mu ?

hocam admin bostu almıs bulundum main yapabılme sansınız var mı nıckı yada random atabılırsınız
net onerdıgınız bır urun var mı ? ben 6155 6166 gıbı urunlere baktım
samsung bakmadım o konuda bılgım yok
vestelden de mumkunse bır urun tavsıyesı de alabılırım
mıdea fırmanısını bılıyorum. o onerınız samsung adı altında mı satılıyor
yoksa mielee dıye bır marka da varmıs acaba o mu ?
Miele sınıfının en üstünde markadır ona bütçeniz yeter ise diğer markaları hiç konuşmayalım.
Samsung düşünürseniz DW60M5042 bence uygun ürün olabilir.
Vestelden BM5101 olabilir
Yine de öncelikli önerim Arçelik 6167 olur.

Kullanıcı adı ne isterseniz yazın ben düzelteyim. :ok

Miele sınıfının en üstünde markadır ona bütçeniz yeter ise diğer markaları hiç konuşmayalım.
Samsung düşünürseniz DW60M5042 bence uygun ürün olabilir.
Vestelden BM5101 olabilir
Yine de öncelikli önerim Arçelik 6167 olur.

Kullanıcı adı ne isterseniz yazın ben düzelteyim. :ok
hocam supersınız. Main olsun. uygun mudur ?.
hocam ben bunları bırkac tane daha bulup gosterıcem bızımkılere sonradan tekrar sorabılır mıyım sıze ?

Midea tarafından üretilen bulaşık makinelerini SAMSUNG markası altında alabilirsiniz. (alıntı)
hocam bu bana tavsiye ettıgınız urun ıle aynı mı aslında midea yani
klimaları superde markanın
Samsung diye alıyorsunuz ama, Samsung'un bulaşık makinesi üretim fabrikası olmadığı için makineleri Midea'ya ürettiriyor o açıdan öyle yazmıştım :ok

Samsung diye alıyorsunuz ama, Samsung'un bulaşık makinesi üretim fabrikası olmadığı için makineleri Midea'ya ürettiriyor o açıdan öyle yazmıştım :ok
kimse bilmez bunu mesela faydalı bılgılerınız ıcın tesekkuer ederım sonra herkes samsung guzel makıne yapmıs dıyolar aslında arka planda olay farklı :)
herhalde bunu buzdolabı ıcınde yapıyor onlarda super

kimse bilmez bunu mesela faydalı bılgılerınız ıcın tesekkuer ederım sonra herkes samsung guzel makıne yapmıs dıyolar aslında arka planda olay farklı :)
herhalde bunu buzdolabı ıcınde yapıyor onlarda super
Buzdolabında da RB serilerini Vestel yapıyor.
Vatandaş Samsung diye alıyor ama içerisindeki elektronik kart donanımı vs hep vestel :D

6167 gelene kadar 6166 favori önerdiğim modellerden birisiydi.
ikiside olur mu dıyosunuz hocam sadece gordum kadarı ıle enerji verimliliği var birde bir kac özellik var
sonucta uzun zaman kullanmak ıcın alıyoruz. siz 6167 yı mı secerdiniz ? fiyat farkı olarak bin lira olsa 2 bin olsa 6166 mı derdınız
bu arada sadece 6166 yı ısrar etmıs o yuzden soruyorum.

ikiside olur mu dıyosunuz hocam sadece gordum kadarı ıle enerji verimliliği var birde bir kac özellik var
sonucta uzun zaman kullanmak ıcın alıyoruz. siz 6167 yı mı secerdiniz ? fiyat farkı olarak bin lira olsa 2 bin olsa 6166 mı derdınız
bu arada sadece 6166 yı ısrar etmıs o yuzden soruyorum.
Corner Wash sevdiğim bir özelliktir. Uzun yıllar evvel, yetkili servis olduğum dönemlerde kendimizce denemelerini yaptığımız değişiklikler vardı bu yönde, yıkama performansını oldukça pozitif yönde etkiliyor ve bu da verimliliği arttırıyor elbette. O nedenle önceliğim 6167 olmuştu.

Bulaşık makinesinde ben OKAM desteği mümkünse mutlaka istiyorum. Buna ilaveten LG nin DFC512 gibi modellerinde olan farklı tasarım fıskiye kolları da benim için önemli. Arçelik 6167 de yeni tasarlanan fıskiye kollarını olduka verimli buldum. Bütçe olarak aşmasa DFC5 ve hatta buhar destekli DFC3 serisi ürün de önerebilirdim.

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Trend içerikler

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri