Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Satın Alma Önerisi 4000TL bütçe ile TV önerisi

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

lifeguard

Meraklı
Meraklı
Merhabalar, foruma yeni katıldım. Hepinize hayırlı ramazanlar. 4000TL bütçe ile mutfak için televizyon arıyorum. 32" ile 42" arası bakıyorum. İki ürün baktım ama karar veremedim. Sizin de bu fiyatlarda önerebileceğiniz televizyon var mı?

32 küçük geliyor bana göre, TV 40-50" arası ideal gibi. Bu yüzden de Onvo seçerdim. Zaten android kısmı önemsizse her gün her dakika dijital platform izlenmeyecekse mantıklı. Sonra gerekirse box stick alınır. Renk konusunda üzmez fakat VA panel olduğunu, yan açılardan bakınca renklerin solabileceğini unutmayın.

Hocam yazmışım ağız alışkanlığı Adem bey :)
Farketmez ben Karşıyakalıyım, bizde de hitap şekli Abi olduğundan ben de herkese genelde abi diyorum zaten :D

Eğer smart deneyimi çok çok önemli değilse arkadaşlarımın da belirttiği üzere listenizdeki 42'' olan ürün satın alınmasında sakınca olmayan bir modeldir.

Farketmez ben Karşıyakalıyım, bizde de hitap şekli Abi olduğundan ben de herkese genelde abi diyorum zaten :D

Eğer smart deneyimi çok çok önemli değilse arkadaşlarımın da belirttiği üzere listenizdeki 42'' olan ürün satın alınmasında sakınca olmayan bir modeldir.

:) Çok teşekkürler. Aslında onu alcaktım ancak toshiba HDR ve görüntülerin daha net olacağını düşündüğümden ötürü bir tık iyi gelmişti bana. Smart özelliğinde de sadece Netflix, amazon prime ve youtube kullanırım. İkiside bu konuda üzmez gibi. 42" acaba mutfağa büyük gelir mi? 1, 1.5 metre mesafeden izlenecek.

:) Çok teşekkürler. Aslında onu alcaktım ancak toshiba HDR ve görüntülerin daha net olacağını düşündüğümden ötürü bir tık iyi gelmişti bana. Smart özelliğinde de sadece Netflix, amazon prime ve youtube kullanırım. İkiside bu konuda üzmez gibi. 42" acaba mutfağa büyük gelir mi? 1, 1.5 metre mesafeden izlenecek.
İşte sıkıntı burada başlıyor. İşin içine stick girmez ise, bu ürünlerin androidleri ile izleyeceğiniz netflix de 480p nin üstü sıkıntı
@NBKpro

Çok teşekkür ederim Adem abi. Mutfak için 42" bir tık büyük gelebilir o yüzden 32" alacağım sanırım. Toshiba da iyi gibi?
Ben de mutfaka 32 inç Daewoo (Vestel) Smart tv aldım. Daha sonradan pişman oldum keşke Onvo OV40250 alsaydım diye. En kötü box takardım. 32 inç tvler hem Full HD olmuyor hem de yeterli bir seyir zevki vermiyor. Mesela mutfakta maç izleyecek oluyorum mecbur box takıyorum ama android alsam kurardım apk izlerdim ohh miss.

Tekrar düşünüp sonra karar ver derim.

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Trend içerikler

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri