Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Satın Alma Önerisi Airpods Muadili Kulaklık (Airpods Alınmıştır)

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Puzik

Müdavim
Kadim Üye
Arkadaşlar airpods benzeri başka bir marka (kaliteli) bluetooth kulaklık denemek istiyorum. Benim için 2 şey çok önemli airpods gibi kulakta durması rahat olacak ama düşmeyecek kolay kolay, bağlantısı apple telefona çok hızlı olacak (kulaklığı yuvasından alır almaz telefona bağlanmasını isterim airpods gibi). Jbl,Jabra,Bests…vs gibi kaliteli markalardan. Airpods kullanıpta bu tavsiye edeceği kulaklığa geçen biri olsun ki elmayla elmayı kıyaslayabilelim.

Satın Alma Önerisi Airpods Muadili Kulaklık (Airpods Alınmıştır)

Beats sipariş 1 gün sonra geldi. Denedik maalesef benim kulakta durmuyor atıyordu. Hanımda kulaktaki o tıkalı hissini sevmedi iadeye yolladık. Bize düz Airpods dışında alternatif kalmadı. Denediğimiz müziklerde çok güzel ses verdiğini ve Apple cihaza çok hızlı bağlandığını söyleyebilirim. Ses kayıdı alıp deneme yaptım ondada başarılıydı cihaz. Kulağı uygun olanlara öneririm lakin bize uymadı.
Beats Studio Buds olabilir, Airpods pro daki ANC ve Şeffaf mod özelliği de aynı şekilde var. Fakat tecrübe etmedim silikonlu bir model, düz airpodslardaki gibi silikonsuz bir model bulmak zor. Airpods pro kullanıcısı olarak ANC ve Şeffaf modsuz bir kulaklık kullanamam artık çok işe yarayan güzel özellikler.

Beats Studio Buds olabilir, Airpods pro daki ANC ve Şeffaf mod özelliği de aynı şekilde var. Fakat tecrübe etmedim silikonlu bir model, düz airpodslardaki gibi silikonsuz bir model bulmak zor. Airpods pro kullanıcısı olarak ANC ve Şeffaf modsuz bir kulaklık kullanamam artık çok işe yarayan güzel özellikler.
Bu özellikleri biraz açar mısınız? Ben pro kullanamam sanırım, kulak yapımdan dolayı bugüne kadar ne kadar silikonlu kullandıysam pıt diye atıyor. Pro yada muadil silikonlu alıp aynı şekil olması ve iade edememek sıkıntı.

Bu özellikleri biraz açar mısınız? Ben pro kullanamam sanırım, kulak yapımdan dolayı bugüne kadar ne kadar silikonlu kullandıysam pıt diye atıyor. Pro yada muadil silikonlu alıp aynı şekil olması ve iade edememek sıkıntı.
ANC= Aktif gürültü engelleme oluyor kulağınıza iki kulaklığı taktığınızda dışarıdan gelen gürültüleri büyük ölçüde kesiyor. Örneğin araç kornalarını duymuyorsunuz.

Şeffaf modda ANC'nin tam tersi olarak çalışıyor kulaklığı taktığınızda dışardan gelen sesleri rahat duymanız için mikrofonu aracılığıyla sesi size veriyor arka planda. Örneğin: Yürürken arkanızdan gelen bir aracın sesini veyahut size seslenen birisinin sesini kulaklık yok gibi duyuyorsunuz.

Silikon konusunda ben başarılı buluyorum airpods'u kulak ebatına göre uygun silikon ile sorun yaşamayacağınız düşünüyorum.

NOT: Bu özellikler çalışma prensiplerinden dolayı sadece silikonlu kulaklıklarda yada kulaküstü kulaklıklarda oluyor.

ANC= Aktif gürültü engelleme oluyor kulağınıza iki kulaklığı taktığınızda dışarıdan gelen gürültüleri büyük ölçüde kesiyor. Örneğin araç kornalarını duymuyorsunuz.

Şeffaf modda ANC'nin tam tersi olarak çalışıyor kulaklığı taktığınızda dışardan gelen sesleri rahat duymanız için mikrofonu aracılığıyla sesi size veriyor arka planda. Örneğin: Yürürken arkanızdan gelen bir aracın sesini veyahut size seslenen birisinin sesini kulaklık yok gibi duyuyorsunuz.

Silikon konusunda ben başarılı buluyorum airpods'u kulak ebatına göre uygun silikon ile sorun yaşamayacağınız düşünüyorum.

NOT: Bu özellikler çalışma prensiplerinden dolayı sadece silikonlu kulaklıklarda yada kulaküstü kulaklıklarda oluyor.
Gürültü engelleme uzun uçuşlarda müthiş. Kulak üstü bir philips ile rahat etmiştim ama çok terletiyor. Kulaklık iade koşullarını bir kontrol edeyim olmadı pro alayım. Yoksa silikonsuz airpods muadili kaliteli bir model zor bulunur gibi.

Gürültü engelleme uzun uçuşlarda müthiş. Kulak üstü bir philips ile rahat etmiştim ama çok terletiyor. Kulaklık iade koşullarını bir kontrol edeyim olmadı pro alayım. Yoksa silikonsuz airpods muadili kaliteli bir model zor bulunur gibi.
Çevremdeki birkaç kişiye airpod pro aldırdım zorla şuanda bozulsa yine alırız diyorlar :) Beats de kalite konusunda airpods pro ya en yakın olan gibi duruyor F/P olarak. Zaten içindeki yazılım ve donanım yine apple dan çıkma.

QCY T20 Ailypods. Şu an fiyatı 418 TL. Bütçeniz bu civarda ise öneririm. Geçenlerde eşime aldık. Memnunuz.

Edit: Bahsettiğiniz şeffaf mod vs sanırım bunda yok.
Teşekkür ederim tavsiye için lakin Apple sisteminde kullanacağım için airpods gibi hızlı bağlantı ve kopmamasını beklerim. Misal @DeepState önerdiği Beats modeli sanırım Airpods ile aynı protokolü kullanıyor ve ios tarafından destekleniyor ki kapak açınca airpods gibi hemen cihaza bağlanıyor.
Qcy ht05 melobuds oneririm. Hem telefon gorusmelerinde mikrofon kalitesi olarak hem de muzik ve anc+seffaf moda oldukca iyi. Fiyati da oldukca makul seviyede
Hocam bu modelin videolarına baktım iphone ile tam uyumlu olduğunu düşünmüyorum zira kapak açınca değil kulaklık çıkınca bir eşleşme söz konusu gibi videolar gördüm. Ayrıca yurtdışında yaşıyorum, satıcısı Amazon olmazsa iade özelliğinden dolayı bilmediğim modele zaman ve para harcamak istemem zira silikon kısmında tereddütlerim var.

Bluetooth kulaklıklara servet gömmek saçma. 1 yıldır Xiaomi Redmi Buds 3 Lite kullanıyorum gayet güzel iş görür.

Teşekkür ederim tavsiye için lakin Apple sisteminde kullanacağım için airpods gibi hızlı bağlantı ve kopmamasını beklerim. Misal @DeepState önerdiği Beats modeli sanırım Airpods ile aynı protokolü kullanıyor ve ios tarafından destekleniyor ki kapak açınca airpods gibi hemen cihaza bağlanıyor.

Hocam bu modelin videolarına baktım iphone ile tam uyumlu olduğunu düşünmüyorum zira kapak açınca değil kulaklık çıkınca bir eşleşme söz konusu gibi videolar gördüm. Ayrıca yurtdışında yaşıyorum, satıcısı Amazon olmazsa iade özelliğinden dolayı bilmediğim modele zaman ve para harcamak istemem zira silikon kısmında tereddütlerim var.
Evet kapak sensoru bu modelde mevcut degil. Dediginiz gibi kapak acilinca degil, kulaklik yerinden cikarilinca baglaniyor.

Bluetooth kulaklıklara servet gömmek saçma. 1 yıldır Xiaomi Redmi Buds 3 Lite kullanıyorum gayet güzel iş görür.
Bende Türkiyede Xiaomi alıp kullanmıştım lakin bağlanana kadar kanser ediyordu. Apple telefon varsa ona uyumlu bir kulaklık olmak zorunda zira telefon görüşmesi için kullanırsanız telefon çağrını biter yinede bağlanamazsınız. Ses kalitesi güzel ama bağlanması çok zayıftı.

Bende Türkiyede Xiaomi alıp kullanmıştım lakin bağlanana kadar kanser ediyordu. Apple telefon varsa ona uyumlu bir kulaklık olmak zorunda zira telefon görüşmesi için kullanırsanız telefon çağrını biter yinede bağlanamazsınız. Ses kalitesi güzel ama bağlanması çok zayıftı.
Beats studio budslar airpods dan pahalı fakat airpods pro özelliğinde burada ANC ve Şeffaf mod ihtiyacınız önemli

Beats studio budslar airpods dan pahalı fakat airpods pro özelliğinde burada ANC ve Şeffaf mod ihtiyacınız önemli
Dün gece biraz araştırdım. Beats studio pro2den çok çok ucuz. Beats fit pro yine biraz ucuz ama fit pro hem airpods pro hemde studio budstan daha sağlam duruyormuş kulakta. Kalite olarak hiçbiri bir airpods pro değilmiş. Beats çok iyi bir indirim yapmazsa airpods alacağız el mahkum. Bu arada Beats Apple aynı firmaymış onuda öğrendim dün şaşırdım. Apple satın almış onları.

Dün gece biraz araştırdım. Beats studio pro2den çok çok ucuz. Beats fit pro yine biraz ucuz ama fit pro hem airpods pro hemde studio budstan daha sağlam duruyormuş kulakta. Kalite olarak hiçbiri bir airpods pro değilmiş. Beats çok iyi bir indirim yapmazsa airpods alacağız el mahkum. Bu arada Beats Apple aynı firmaymış onuda öğrendim dün şaşırdım. Apple satın almış onları.
Evet satın aldılar beats isminin ekmeğini yiyorlar hem de biraz daha apple tasarımı ve detayları olmadan uyguna satıyorlar beatsleri

Daha çok hanım kullanacağı için bir plan yaptım kendisiyle. Mevcut Airpods 1. Nesiller kulağını ağrıtıyormuş. Bests Studio Buds sipariş verdim az evvel Amazondan indirim vardı. Beats 139 Kanada doları iken Airpods Pro2 299 Kanada doları (Amazonda yok). Yarısındanda ucuz olduğu için Beats deneyelim beğenmezsek iade ederiz diye konuştuk. Airpods pro ile kıyaslayamam belki ama deneyimlerimi buradan paylaşırım. Eğer bu kulak için silikonlar daha rahatsız hissettirirse Airpods 3. Nesile yönelmekten başka çare yok.

Ben en dandik olandan orta segmente kadar en az 5 kulaklık denedim. Sonunda Samsung Buds Pro ve ardından Samsung Buds2 kullandım. Samsung kalitesi diğerlerini gömüyor ancak ekosistem uyumluluğu nedeniyle başka Apple cihazlar kullanılıyorsa, Airpods yeri doldurulamaz.

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Trend içerikler

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri