Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Tamam teşekkürler bende yorumlarını filan baktım alacağımTam tersine. Ben televizyonumu bir sorun çıkarsa başıma bela olmasın, iadesi vs. kolay olsun diye özellikle Amazon üzerinden satın aldım.
Gönül rahatlığıyla sipariş verebilirsiniz.
Bence de sipariş verilebilecek en güvenli yer gibi duruyor. Müşteri hizmetleri, kargoyu kendiniz teslim alıp kutuyu kontrol edemeseniz bile 30 gün koşulsuz şartsız iade alıyoruz dedi. Aklınız
Tamam teşekkür ederimBence de sipariş verilebilecek en güvenli yer gibi duruyor. Müşteri hizmetleri, kargoyu kendiniz teslim alıp kutuyu kontrol edemeseniz bile 30 gün koşulsuz şartsız iade alıyoruz dedi. Aklınız kalmasın.
500 lira daha fazla ver ama amazondan al. yalnız dikkat et gönderenin amazonun kendisi olmalı farklı gönderen firmalarda var amazon üzerinden.Amazon’da alacağım tv indirimde sorun olur mu
Aldım satıcı Amazon yazıyor500 lira daha fazla ver ama amazondan al. yalnız dikkat et gönderenin amazonun kendisi olmalı farklı gönderen firmalarda var amazon üzerinden.
Aldım cuma günü gelecek bakalım artıkAras kargo Gölcük şubesinin ayıplı hizmetini şikayet etmek için Amazon'u aradım bugün pat bağlandım(detaylara gerek yok kargonun suçu). Dedim ki eğer Amazon bu şube ile çalışmaya devam ederse bilsin ki bizi mağdur etmeye devam edecek. Müşteri hizmetleri sanki kendi hatasıymış gibi özür diledi ve 200 TL'lik hediye kuponu gönderdi hesabıma. Buna hiç gerek yoktu Amazon'un hatası olmadığını, fikrimi belirtmek için aradığımı söylememe rağmen çok ilgilendiler, kargoyu aradılar vs. Demem o ki bundan sonra diğer alışveriş siteleri uygulamaları benim için bitmiştirUmarım suistimal edilmez ve Amazon bu kalitede devam eder ki müşteri olarak insan kıymeti görmeye devam edelim.
Hangisini aldinizTamam teşekkürler bende yorumlarını filan baktım alacağım
Tcl c735 serisini aldım 55 inç olanı cuma günü gelecekHangisini aldiniz
Heryerde aynıydı ben Amazon’u tercih ettim abiBen de 100-200 fazla verip Amazondan satınalmayı tercih edenlerdenim.
Hepsiburadanın N11 in vs dirisi yerine Amazonun ölüsü tercihimdir.
Aklın yolu bir, ellerin dert görmesin.Heryerde aynıydı ben Amazon’u tercih ettim abi
Dün 2000 tl indirimliydi sağolsun benim işbankası kartı Troy marka kabul etmedi site para aktarıp geçinceye kadar indirim kalktı stokta yoktu bugün geldi hemen aldımAklın yolu bir, ellerin dert görmesin.
İndirimleri bile sanki dakikalık yapıyorlar artıkDün 2000 tl indirimliydi sağolsun benim işbankası kartı Troy marka kabul etmedi site para aktarıp geçinceye kadar indirim kalktı stokta yoktu bugün geldi hemen aldım
Tamamda 19.999 bugün . Bu fiyattan mi aldınızDün 2000 tl indirimliydi sağolsun benim işbankası kartı Troy marka kabul etmedi site para aktarıp geçinceye kadar indirim kalktı stokta yoktu bugün geldi hemen aldım
Evet 19.999 dan aldımTamamda 19.999 bugün . Bu fiyattan mi aldınız
Vatanda aynısı 18.600 dü kardeşim keşke sorsaydın.Evet 19.999 dan aldım
İndirimleri bile sanki dakikalık yapıyorlar
Denk gelmedi artık yapacak bişey yok geçen orda da indirim vardı kartı gene kabul etmediVatanda aynısı 18.600 dü kardeşim keşke sorsaydın.
Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.
Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.
Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.
Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat
Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.
Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.
Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.