Merhabalar iyi geceler sizi bu saatte rahatsız etmek istemezdim ancak indirim sürelerinden dolayı kaçırmadan tavsiye almak istedim
Bugün(16 nisan) teknosa bayisini gezdim vestel modellerine baktım 55q9900 ve 55ua9090 modellerinin ikisinide 13.500 fiyatına bana önerdiler fiyat makul bende size sormadan almak istemedim (teknik bakımından)
(İlk akıllı televizyonum olacak
Şimdi benim en önemli husus dikkate aldığım şey sadece android olsun akıllı olsunla bitmiyor bunu sağolsun sen bize öğrettin teknik bilgilere göre istişare ederek almayı ama bu iki modeli seçerken kendi bilgilerim yetmedi ve ustalığına bıraktım
Ne kadar teknolojik tanımları biliyor olsamda ilk akıllı televizyonum olduğu için ömür gibi android arayüzü gibi cehalet soruları soracağım ?
55ua9090 ileride arayüzde donma kasma olur mu ?
Subwoofer olmaması büyük bir eksiklik yaratır mı ?
Sehim ışık sızması olma ihtimali yüksek mi ?
Görüntü kalitesi beni gayet tatmin etti
Uzun yıllar gider mi
55q9900 çokca ışık sızması sorunları vardı yoksa direkt bu modeli alıp çıkıyordum
Bu modelde ışık sızması sehim ihtimali yüksek mi ?
Qled panel oleddeki gibi ürünün ömrünü kısaltırmı,uzun yıllar gider mi?
Ürün bazı dışındaki sorularım
Hangisini seçmeliyim?
Android uygulama kapsamı dışında çok önemli mi eksikliğini yaşar mıyım? Gerek duyar mıyım?
Hangisinin görüntü kalitesi ses kalitesi daha iyi diyeceğim bariz ortada ancak sorayım hangisinde ses ve görüntü daha iyi?
En önemlisi hangisi daha sorunsuz olur (ışık sızması sehim gibi sorunlar yaşamam)
Birde hangisi daha uzun yıl gider?
Genel bir toparlayacak olursam.
Hangisi daha iyi ?
Hangisini almalıyım?
İyi geceler?
Şimdiden teşekkürler
@Adem Helvacı @Vesteloji
Bugün(16 nisan) teknosa bayisini gezdim vestel modellerine baktım 55q9900 ve 55ua9090 modellerinin ikisinide 13.500 fiyatına bana önerdiler fiyat makul bende size sormadan almak istemedim (teknik bakımından)
(İlk akıllı televizyonum olacak

Şimdi benim en önemli husus dikkate aldığım şey sadece android olsun akıllı olsunla bitmiyor bunu sağolsun sen bize öğrettin teknik bilgilere göre istişare ederek almayı ama bu iki modeli seçerken kendi bilgilerim yetmedi ve ustalığına bıraktım
Ne kadar teknolojik tanımları biliyor olsamda ilk akıllı televizyonum olduğu için ömür gibi android arayüzü gibi cehalet soruları soracağım ?
55ua9090 ileride arayüzde donma kasma olur mu ?
Subwoofer olmaması büyük bir eksiklik yaratır mı ?
Sehim ışık sızması olma ihtimali yüksek mi ?
Görüntü kalitesi beni gayet tatmin etti
Uzun yıllar gider mi
55q9900 çokca ışık sızması sorunları vardı yoksa direkt bu modeli alıp çıkıyordum
Bu modelde ışık sızması sehim ihtimali yüksek mi ?
Qled panel oleddeki gibi ürünün ömrünü kısaltırmı,uzun yıllar gider mi?
Ürün bazı dışındaki sorularım
Hangisini seçmeliyim?
Android uygulama kapsamı dışında çok önemli mi eksikliğini yaşar mıyım? Gerek duyar mıyım?
Hangisinin görüntü kalitesi ses kalitesi daha iyi diyeceğim bariz ortada ancak sorayım hangisinde ses ve görüntü daha iyi?
En önemlisi hangisi daha sorunsuz olur (ışık sızması sehim gibi sorunlar yaşamam)
Birde hangisi daha uzun yıl gider?
Genel bir toparlayacak olursam.
Hangisi daha iyi ?
Hangisini almalıyım?
İyi geceler?
Şimdiden teşekkürler
@Adem Helvacı @Vesteloji