Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ürün Karşılaştırma VESTEL 55UA9090 vs 55Q9900

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

astana

Yeni Üye
Yeni Üye
Merhabalar bir süredir araştırıyorum. Başlıktaki ürünlerden hangisi üstündür?

Ben de.9090 aldim , renk kalitesi çözünürlük gayet tatmin edici. Kayan alt yazilarda ve hızlı sahnelerde hafif bir göz yorucu kayma oluyor gibi ama ayarlarindan düzeltilebilir belki, ben de 3 gündür filan kullanıyorum. Ses kalitesi ortalama. Android olduğundan mıdır biraz yavaşlık var gibi geliyor bana uygulamalar arasi gecislerde vs. Android olmasının da bazı avantajları var apk yukleme açısından. Sadece YouTube netflix gibi her tv de bulunan uygulamalari kullanıyorsaniz 9900 da alınabilir. ses kalitesi daha iyi sanırım. Vestel bu işi aşmış durumda beklentimin baya üstünde geldi görüntü kalitesi bana 3 günlük deneyimim sonucu...

Ben de.9090 aldim , renk kalitesi çözünürlük gayet tatmin edici. Kayan alt yazilarda ve hızlı sahnelerde hafif bir göz yorucu kayma oluyor gibi ama ayarlarindan düzeltilebilir belki, ben de 3 gündür filan kullanıyorum. Ses kalitesi ortalama. Android olduğundan mıdır biraz yavaşlık var gibi geliyor bana uygulamalar arasi gecislerde vs. Android olmasının da bazı avantajları var apk yukleme açısından. Sadece YouTube netflix gibi her tv de bulunan uygulamalari kullanıyorsaniz 9900 da alınabilir. ses kalitesi daha iyi sanırım. Vestel bu işi aşmış durumda beklentimin baya üstünde geldi görüntü kalitesi bana 3 günlük deneyimim sonucu...
hocam nereden almıştınız?

O kadar güzel bir alışveriş olduki benim için. Kargo aşamasından cekiniyordum. Kargoyu direkt yetkili servisin adresine gönderiyor satıcı. Onlar ilk kontrolü yapiyor yırtık darbe vs var mı diye, sıkıntı yoksa arayıp kurulum için randevu veriyorlar..

O kadar güzel bir alışveriş olduki benim için. Kargo aşamasından cekiniyordum. Kargoyu direkt yetkili servisin adresine gönderiyor satıcı. Onlar ilk kontrolü yapiyor yırtık darbe vs var mı diye, sıkıntı yoksa arayıp kurulum için randevu veriyorlar..
hocam çok sağolun bir sorum var bu konuda. ben taşınacağım yakın zamanda. şimdiki yerde de kullanmayacağım tv'yi. Alıp hiç açmadan bekletip taşındığım yerde mi kurdursam yoksa ürün gelince kurdurup bi kontrol etsem mi hangisi mantıklı olur

Bence kurulum yaptırın. Bir sıkıntı varsa tv de, erkenden değişim vs yapılmış olur. Atıyorum 2 ay sonra kurulum randevusu aldığınızda kırık ekran vs durumunda 2 aydır sizde duruyor diye suçu size de atabilirler.

Bence kurulum yaptırın. Bir sıkıntı varsa tv de, erkenden değişim vs yapılmış olur. Atıyorum 2 ay sonra kurulum randevusu aldığınızda kırık ekran vs durumunda 2 aydır sizde duruyor diye suçu size de atabilirler.
ben de ondan şüphelendim düşürmüşsünüz falan derler uğraştırırlar ya da cidden düşer :D teşekkürler. TV lere bankalar 4 taksit üstüne ilave yapıyor mu bilginiz var mı

ben de ondan şüphelendim düşürmüşsünüz falan derler uğraştırırlar ya da cidden düşer :D teşekkürler. TV lere bankalar 4 taksit üstüne ilave yapıyor mu bilginiz var mı
Trendyol da peşin fiyatına 3 taksit yapıyordu. Akbank alışveriş kredisi ole 24 aya kadar taksit yapıyor ama fiyat artıyor tabi

Merhabalar bir süredir araştırıyorum. Başlıktaki ürünlerden hangisi üstündür?
Tekrar kendimi yanıtlıyorum ama fikrim sürekli değişiyor. Görüntü ve ses kalitesi hangisi iyiyse onu almak istiyorum. İşletim sistemi yetersiz kaldığı an bir android box ile işi çözebilirim. Görüntü ses anlamında sizce hangisi daha iyidir?

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Trend içerikler

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri