Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Satın Alma Önerisi android tv box tavsiye

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

taz

Meraklı
Yeni Üye
merhaba arkadaşlar netflix ve disney plus için xbox one cihazımı kullanıyorum lakin çok pratik olmuyor bir android box almayı düşünüyorum. ilerde tv mi değiştirmeyi de düşünüyorum açıkcası arada kaldım. değiştiriceğim tvnin sistemi ağır olursa can sıkıcı olabilir mi diye süphem var.
android box olarak da iki ürün arasında kaldım xiaomi box 4k gen 2 ile mecool km2 plus ? tavsiye ve fikirlerinizi bekliyorum teşekkür ederim

merhaba arkadaşlar netflix ve disney plus için xbox one cihazımı kullanıyorum lakin çok pratik olmuyor bir android box almayı düşünüyorum. ilerde tv mi değiştirmeyi de düşünüyorum açıkcası arada kaldım. değiştiriceğim tvnin sistemi ağır olursa can sıkıcı olabilir mi diye süphem var.
android box olarak da iki ürün arasında kaldım xiaomi box 4k gen 2 ile mecool km2 plus ? tavsiye ve fikirlerinizi bekliyorum teşekkür ederim
Hocam bütçene göre daha iyi cihaz olarak
https://app.hps.im/d7ct/12f0kocb şu cihazı öneririm al pişman olmazsın. Kanalda İncelemsi de var.

Atlanta ColoVU kullanıyorum. Takılma, yavaşlama, donma vs. yapmıyor. Dolby Vision ve Dolby Atmos var. HDMI çıkışı 2.1. USB girişi 3.0. L1 lisanslı ürün. Netflix, Amazon Prime, Disney+, Youtube. Hepsi 4K oynuyor.

Bu da inceleme videosu:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini ayarlamak üzere izninize ihtiyacımız olacak.
Daha ayrıntılı bilgi için çerezler sayfamıza bakın.

Bu da yabancı inceleme videosu:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini ayarlamak üzere izninize ihtiyacımız olacak.

Atlanta ColoVU kullanıyorum. Takılma, yavaşlama, donma vs. yapmıyor. Dolby Vision ve Dolby Atmos var. HDMI çıkışı 2.1. USB girişi 3.0. L1 lisanslı ürün. Netflix, Amazon Prime, Disney+, Youtube. Hepsi 4K oynuyor.

Bu da inceleme videosu:

hocam bu da çok cazip bir ürün lakin bunda da dolby vision yok. dolby digital ve atmos var

Hepsiburada sitesinde Dolby Vision olduğu belirtilmiş. Eve gidince bakıp anlamaya çalışırım. Sitede var olduğu belirtilmiş.
çok sevinirim çünkü benim derdim oyun vs değil sadece akıcı olsun ve en yüksek görüntü teknolojisini verebilsin yeter dolby vision ile hdr 10 arasında da baya fark olduğu söyleniyor

çok sevinirim çünkü benim derdim oyun vs değil sadece akıcı olsun ve en yüksek görüntü teknolojisini verebilsin yeter dolby vision ile hdr 10 arasında da baya fark olduğu söyleniyor
Akşam sizin için bakacağım. Şu şekilde test edeceğim. Kullandığım Grundig 55GGU 9760 A Android TV Dolby Vision ve Dolby Atmos destekliyor. Kutuyu bu TV'ye bağlayacağım. Netflix'ten Dolby Vision ve Dolby Atmos bir film açacağım. Filmin özelliklerinde Dolby Vision görünürse cihazın desteği var demektir. TV'nin tek başına desteklemesi yetmez. Kutunun da desteklemesi lazım ki, Dolby Vision video açabilsin.

Şunu da ekleyeyim. Cihazı üreten firmanın sitesine baktım. Dolby Vision'dan hiç bahsetmiyor. Sadece Dolby Atmos'tan bahsediyor. Hepsiburada sitesi Dolby Vision var gibi göstermiş. Ama yine de deneyeceğim.

Dolby Vision HDR10+ dan çok daha iyi bir görüntüleme teknolojisi.

Bazı üreticiler ürettikleri cihazda ne özellik olduğunu tam belirtmiyor veya bilmiyor. Adam yazmış. Grundig TV'de telefonu ekrana yansıtamıyorum demiş. Satıcı mağaza da o modelde bu özellik yok demiş. Benim evde kullandığım model TV'den bahsediyor. Ben kontrol ettim. O özellik var. Telefonu ekrana yansıtabiliyorum.

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: taz
Akşam sizin için bakacağım. Şu şekilde test edeceğim. Kullandığım Grundig 55GGU 9760 A Android TV Dolby Vision ve Dolby Atmos destekliyor. Kutuyu bu TV'ye bağlayacağım. Netflix'ten Dolby Vision ve Dolby Atmos bir film açacağım. Filmin özelliklerinde Dolby Vision görünürse cihazın desteği var demektir. TV'nin tek başına desteklemesi yetmez. Kutunun da desteklemesi lazım ki, Dolby Vision video açabilsin.

Şunu da ekleyeyim. Cihazı üreten firmanın sitesine baktım. Dolby Vision'dan hiç bahsetmiyor. Sadece Dolby Atmos'tan bahsediyor. Hepsiburada sitesi Dolby Vision var gibi göstermiş. Ama yine de deneyeceğim.

Dolby Vision HDR10+ dan çok daha iyi bir görüntüleme teknolojisi.

Bazı üreticiler ürettikleri cihazda ne özellik olduğunu tam belirtmiyor veya bilmiyor. Adam yazmış. Grundig TV'de telefonu ekrana yansıtamıyorum demiş. Satıcı mağaza da o modelde bu özellik yok demiş. Benim evde kullandığım model TV'den bahsediyor. Ben kontrol ettim. O özellik var. Telefonu ekrana yansıtabiliyorum.
aynı düşünüyoruz ikinci pragrafta yazığınız gibi bende göremedim ve inceleme videolarında da hiç bahsetmiyor ondan şüphelendim.

teşekkür ederim videonuzu da izledim abone de oldum çok verimli oldu bilmiyordum acıkçası emsaline göre çok uygun şaşırdım fiyatına. bir sorum var dolby vision desteği var mı yok mu ? video da kaçırdım mı bilemedim
Var diye biliyorum. Yine de ürün bilgilerine bakın. Size attığım linkten techstorm satıcısından alın lütfen.

Bu da inceleme videosu:

Bunun Depolaması düşük galiba

Arkadaşlar eğer 3000₺ ve üzeri bütçe varsa yurt içi bu link ile https://app.hps.im/d7ct/hzjn8hsh
Yurt dışı ise bu linkle
İndirim Kodu: Technology World ya da teknolojidnyasi
alabilirsiniz.

aynı düşünüyoruz ikinci pragrafta yazığınız gibi bende göremedim ve inceleme videolarında da hiç bahsetmiyor ondan şüphelendim.
Ürünü dün kapsamlı test ettim. Atlanta ColoVU üründe maalesef Dolby Vision yok. Sadece Dolby Atmos var.

Dolby Vision ve Dolby Atmos destekli The Mother film bilgisi ile test ettim.

İlk foto hem Vision hem Atmos desteği olan TV'nin kendi android görüntüsü. Film özelliklerinde Vision ve Atmos olduğu görünüyor.

İkinci foto aynı TV'ye bağlı android box cihaza ait. Aynı film için Atmos desteği var ama Vision desteği yok. Görüntü için en fazla UltraHD 4K HDR desteği var.

Ekli dosyalar

• TV.jpeg
    TV.jpeg
    53.8 KB · Görüntüleme: 18
  • Box.jpeg
    Box.jpeg
    59.5 KB · Görüntüleme: 17
Arkadaşlar eğer 3000₺ ve üzeri bütçe varsa yurt içi bu link ile https://app.hps.im/d7ct/hzjn8hsh
Yurt dışı ise bu linkle
İndirim Kodu: Technology World ya da teknolojidnyasi
alabilirsiniz.
Piyasanın en iyilerinden diyebiliriz

Ürünü dün kapsamlı test ettim. Atlanta ColoVU üründe maalesef Dolby Vision yok. Sadece Dolby Atmos var.

Dolby Vision ve Dolby Atmos destekli The Mother film bilgisi ile test ettim.

İlk foto hem Vision hem Atmos desteği olan TV'nin kendi android görüntüsü. Film özelliklerinde Vision ve Atmos olduğu görünüyor.

İkinci foto aynı TV'ye bağlı android box cihaza ait. Aynı film için Atmos desteği var ama Vision desteği yok. Görüntü için en fazla UltraHD 4K HDR desteği var.
hocam çok teşekkür ederim zahmet verdik. sanırım pazarlama stratejisi olarak hepsini bir cihaza koymuyorlar. olanı da 3000 tl nin üstüne çekiyorlar fiyatını ki anlamsız olarak yüksek bir fiyat. bendeki xbox one da dolby vision desteği varmış. çok pratik olmuyor ama onunla idare edicem yanına sizin colovu da mantıklı duruyor aslında. kullanıcaklarım medya sağlayıcılar birde ekstra iptv olur bunlar için de bu cihaz yeterli olacaktır diye düşünüyorum.

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Trend içerikler

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri