Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

HOOVER HDQ 4119AMBS/1-S A 11 KG YIKAMA 9 KG KURUTMA Wİ-Fİ 1400 DEVİR KURUTMALI ÇAMAŞIR MAKİNESİ HDQ 4119AMB Deneyim ve İnceleme

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Teknoloji Dünyası

Meraklı
Kadim Üye
Selamlar. @Adem Helvacı abimin tavsiyesi ile başlıkta yazan akıllı kurutmalı çamaşır makinesini satın aldım. Deneyimlerimizi eşimle birlikte burada ara ara paylaşacağım. Henüz elime ulaşmadı. Ulaşınca buradan ürün hakkında bilgi vereceğim.

Ürün görseli budur.

Ekli dosyalar

• Screenshot_20230520-030438_Trendyol.jpg
    Screenshot_20230520-030438_Trendyol.jpg
    35.8 KB · Görüntüleme: 17
Selamlar. @Adem Helvacı abimin tavsiyesi ile başlıkta yazan akıllı kurutmalı çamaşır makinesini satın aldım. Deneyimlerimizi eşimle birlikte burada ara ara paylaşacağım. Henüz elime ulaşmadı. Ulaşınca buradan ürün hakkında bilgi vereceğim.

Ürün görseli budur.
Bu markayı el birliği ile Ülkemize daha hayırlı hale getireceğiz baskı kurarak.

Makinelerini seviyorum, SSH konusunda da istediğimiz yere gelirlerse bu fiyatlara bu özelliklerde ürünlerin bulunmasının pek mümkün olmadığını zamanla tüketicilerimiz de anlayacaktır diye düşünüyorum.

Yabancı marka değil miydi bu? Hatta ürünlerini bile ithal sanıyordum ama bir ara Şok'a gelmişti, Altus-Regal fiyatlarındaydı.
Benim Alman zannettiğim, Amarigan markası.
Türkiyede üretiliyor artık. Candy Group satın aldı. Eskişehirde fabrikaları var.

Ben bir ara İtalyan şirket ama Amerikalılar satın aldı diye de duymuştum sanbki de ne derece doğru bilmiyorum.

Bu markayı el birliği ile Ülkemize daha hayırlı hale getireceğiz baskı kurarak.

Makinelerini seviyorum, SSH konusunda da istediğimiz yere gelirlerse bu fiyatlara bu özelliklerde ürünlerin bulunmasının pek mümkün olmadığını zamanla tüketicilerimiz de anlayacaktır diye düşünüyorum.
Yaklaşık 10 sene ya da daha fazlası önce Hoover marka derin dondurucu almıştık anlamlara ve anneme ikisi de bugüne kadar en ufak sorun çıkarmadı ancak o zamanki üretim İtalyan üretimiydi. Şuan evlilik aşamasındayım ve özelliklerine baktığım zaman bir çok markadan öne çıkan modelleri ile fiyat/fayda olarak yarışmakta ancak artık hepsi Türkiye üretimi olması eski kaliteyi bulabilir miyim endişesi yaşatıyor.
Buzdolabı için en fazla 20bin
Çamaşır Makinesi için 15bin
Bulaşık Makinesi için 12bin şeklinde tavsiyeleriniz olur mu Adem hocam, bu gün yine Hoover markasına şans verilir mi yerli markalar yerine?

Yaklaşık 10 sene ya da daha fazlası önce Hoover marka derin dondurucu almıştık anlamlara ve anneme ikisi de bugüne kadar en ufak sorun çıkarmadı ancak o zamanki üretim İtalyan üretimiydi. Şuan evlilik aşamasındayım ve özelliklerine baktığım zaman bir çok markadan öne çıkan modelleri ile fiyat/fayda olarak yarışmakta ancak artık hepsi Türkiye üretimi olması eski kaliteyi bulabilir miyim endişesi yaşatıyor.
Buzdolabı için en fazla 20bin
Çamaşır Makinesi için 15bin
Bulaşık Makinesi için 12bin şeklinde tavsiyeleriniz olur mu Adem hocam, bu gün yine Hoover markasına şans verilir mi yerli markalar yerine?
@Adem Helvacı arkadaş sana sormuş ama bence şans verilir. En adından ben Adem abimin tavsiyesi ile şans verdim.

Hayırlı olsun
Kurutmalı çamaşır makine alımı bana çok mantıksız geliyor 0-3 yıl arasında %99 servis görür
Bu markanın çok tutulacağını zannetmiyorum çünkü yanlış yoldalar görünen köy klavuz istemez

1684702448491.png

Not : Çamaşır kurutma makinelerin tamburu çok büyüktür

Konuyu açar mısın?

Kullandığım makinelerden örnek vererek yazıyorum

Siemens WM16XMH0TR 10kg Çamaşır Makinesi

Tanbur yarı çapı = 25cm
Tanbur yüksekliği = 32cm
Tanbur hacmi = π . 25² . 32 = 63 litre

Siemens WT4HY760TR 9Kg Kurutma Makinesi​

Tanbur yarı çapı = 29cm
Tanbur yüksekliği = 43cm
Tanbur hacmi = π . 29² . 43= 114 litre

Çamaşır makineleri ortalama ekonomi ayarında 46 - 56 litre su harcadığına göre 114 litre tamburda çamaşır iyi yıkanmaz çamaşır yıkanması için ekonomi ayarında en az 90-100 litre su harcaması gerekir 114 litre tamburda ekonomi dışında extra durulama kullandığınızda makine en az 180 -200 litre su harcaması gerekir

Ek olarak

1 - Çamaşır yıkamada tambur büyüklüğünden dolayı denge balans sorunu kesin olacaktır %100
2 - İleride amortisör sorunu olacaktır
3 - Tambur büyüklüğünden dolayı ses ve rulman sorunu olacaktır
4 - Kurutma verimli bir şekilde kurutmayacaktır en az 2-3 kat fazla enerji tüketmenize rağmen düzgün kurutma yapmayacaktır
5 - Sadece kurutma özelliği olan makinelerde pislik filtrede birikir 2 si beraber olan makinelerde bu özellik yoktur

Ben hem kurutma makinesini hemde çamaşır makinesini kullandım çamaşır makinesi çok kötüydü kurutma makinesi ise ortalama idi pek kaliteli durmuyor bu cihazlar servisleri çok kötü bunun yerine electrolux gibi markaları almak çok daha mantıklı.

Bu makineyi yaklaşık 1 aydır kullanıyoruz. Öncelikle akıllı olması ve uygulamada 100 tane Extra program program var. Kısa programlar çok işe yarıyor. Yıkama ve kurutmada sorun yok. Sessiz çalışıyor. Sorusu olan varsa cevaplamaya çalışacağım.

Bu makineyi yaklaşık 1 aydır kullanıyoruz. Öncelikle akıllı olması ve uygulamada 100 tane Extra program program var. Kısa programlar çok işe yarıyor. Yıkama ve kurutmada sorun yok. Sessiz çalışıyor. Sorusu olan varsa cevaplamaya çalışacağım.
Merhabalar, deterjan kısmında sıvı deterjan için bir aparat var mı acaba? Bir de kurutma performansı nasıl sizce? Bazı yerlerde nemli bırakıyor gibi yorumlar görmüştüm de

Son düzenleme:
Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Trend içerikler

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri