Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.
hocam kafam karıştı diğer forumda innolux olduğu söylenmiş :bilmiyom nasıl kesinleştirebiliriz bunu
O halde şöyle bir açıklama getirelim konuya ki içiniz rahat etsin.

Söz konusu bilgiler tek bir yerde değil. Bazı kontroller X, bazı kontroller Y, bazı kontroller ise Z alanında yapılır.

Her bir alan ise size farklı detaylar verir.

Örneğin sizin ürününüzün ÜRÜN KODU özelinde sorgulama yapıldığında bu üretimde HKC BOE ve CSOT üreticileri ile çalışıldığı görülür ki bu bir GENEL bilgidir, Size hangisinin geleceğini bilemeyiz.

Aşağıda ürün kodu bazında sizin ürünün panel üreticileri var.

a2.jpg

Fakat genel bilgi değl de nokta atışı bilgi için sorgulama yapılan alan farklıdır. Mesela sizin paylaştığınız seri numarasında yapılan sorgulamada ise aşağıdaki sonuç karşınıza çıkar ki bu da sizin televizyonda CSOT panel olduğunu kesin bilgi olarak doğrular.

1684148349026.png

Tüm bunların dışında ise televizyonunuzun servis menü görselini çekip buraya ekleyin, televizyonunuzda CSOT panel olduğunu bir de oradan ispat edelim arzu ederseniz.
Hem nereden anlaşılabildiğini de anlamış olursunuz.

Sorguladığınız diğer forumda çok saygı duyduğumuz ustalar var fakat size cevap veren kimdir ben bilemiyorum. Yine de bir hatalı bir yaklaşım sergilendiği ortada.
Kendilerine bu şekilde sorgulattığınızda sonucun CSOT olduğunu onlar da teyit edeceklerdir.
Hatta Vestel Capcanlı destek hattından da sorgulama yapabilrisiniz.

Ayrıca vatandaşın kafası bu anlamda artık karışmasın, aradığı bilgiyi RESMİ ağızdan duyabilsin diye firmaları kendi web sitelerinde seri numarası ile panel sorgulaması yaptırtabilecekleri bir altyapı için ikna etmeye çalışıyoruz.

Böylece aradığınız bilgiyi bizim gibi yabancı mecralar yerine üretici veya satıcı firmanın kendisinde bulabilmenizi sağlamak için gayret ediyoruz.

Sonuç olarak @Vesteloji ustamızın paylaştığı bilgi doğrudur. :ok

Screenshot_2023-05-15-14-56-37-74_99c04817c0de5652397fc8b56c3b3817.jpg

merhaba ben anlamadım vesqneluo1 yazıyor panelin ne olduğunu bilemedim yardımcı olursanız sevinirim birde daha önce netflix yoktu gene sizlerin aracılığıyla bu tv ye netflixi açacak yolu bulmustum acaba prime yada disneyplus ta eklenebilirmi u tv ye teşekkür ederim

Söz konusu bilgiler tek bir yerde değil. Bazı kontroller X, bazı kontroller Y, bazı kontroller ise Z alanında yapılır.

Örneğin sizin ürününüzün ÜRÜN KODU özelinde sorgulama yapıldığında bu üretimde HKC BOE ve CSOT üreticileri ile çalışıldığı görülür ki bu bir GENEL bilgidir, Size hangisinin geleceğini bilemeyiz.

Ekli dosyayı görüntüle 4035

Fakat genel bilgi değl de nokta atışı bilgi için sorgulama yapılan alan farklıdır. Mesela sizin paylaştığınız seri numarasında yapılan sorgulamada ise aşağıdaki sonuç karşınıza çıkar ki bu da sizin televizyonda CSOT panel olduğunu kesin bilgi olarak doğrular.

Ekli dosyayı görüntüle 4034

Tüm bunların dışında ise televizyonunuzun servis menü görselini çekip buraya ekleyin, televizyonunuzda CSOT panel olduğunu bir de oradan ispat edelim arzu ederseniz.

Sorguladığınız diğer forumda çok saygı duyduğumuz ustalar var fakat size cevap veren kimdir ben bilemiyorum. Yine de bir hatalı bir yaklaşım sergilendiği ortada.
Kendilerine bu şekilde sorgulattığınızda sonucun CSOT olduğunu onlar da teyit edeceklerdir.

Ayrıca vatandaşın kafası bu anlamda artık karışmasın, aradığı bilgiyi RESMİ ağızdan duyabilsin diye firmaları kendi web sitelerinde seri numarası ile panel sorgulaması yaptırtabilecekleri bir altyapı için ikna etmeye çalışıyoruz.

Böylece aradığınız bilgiyi bizim gibi yabancı mecralar yerine üretici veya satıcı firmanın kendisinde bulabilmenizi sağlamak için gayret ediyoruz.

Teşekkürler Adem hocam kardeşim kurdurttuktan sonra menüsünden bakarız o zaman sağ olun.

Ekli dosyayı görüntüle 4037
merhaba ben anlamadım vesqneluo1 yazıyor panelin ne olduğunu bilemedim yardımcı olursanız sevinirim birde daha önce netflix yoktu gene sizlerin aracılığıyla bu tv ye netflixi açacak yolu bulmustum acaba prime yada disneyplus ta eklenebilirmi u tv ye teşekkür ederim

LG panel Can :)

Bak şimdi

VESQNELU01 LG
VESQNEBU01 BOE
VESQNEAU01 AUO
VESQNEHU01 HKC
vs vs

Arada X ve C olanlar falan var onlar kafa karıştırır bazen. Bunların ne olduğunu komple bir liste yapıp yayınlarım bir ara çünkü C olanlar eskiden CMO olarak geçerdi fakat CMO ile INNOLUX artık bir oldujları için burada bazı açıklamalar yapmak gerekiyor.

LG panel Can :)

Bak şimdi

VESQNELU01 LG
VESQNEBU01 BOE
VESQNEAU01 AUO
VESQNEHU01 HKC
vs vs

Arada X ve C olanlar falan var onlar kafa karıştırır bazen. Bunların ne olduğunu komple bir liste yapıp yayınlarım bir ara çünkü C olanlar eskiden CMO olarak geçerdi fakat CMO ile INNOLUX artık bir oldujları için burada bazı açıklamalar yapmak gerekiyor.
teşekkür ederim adem bey gerçekten her konuda elinizden gelen ne varsa yardımcı oluyorsunuz bizler için başarılarınızın daim olmasını dilerim ?

Vestel panel sorgulama uygulaması veya bir site varmı ? Vestel satış mağazası bizim evin altında depolarına erişim sağlayıp 65Q9900 tvnin anlık seri numarasından panelini kontrol edip ona göre alabilme ihtimalim var. Yardımlarınızı rica ediyorum.

Vestel panel sorgulama uygulaması veya bir site varmı ? Vestel satış mağazası bizim evin altında depolarına erişim sağlayıp 65Q9900 tvnin anlık seri numarasından panelini kontrol edip ona göre alabilme ihtimalim var. Yardımlarınızı rica ediyorum.
Depodaki ürünlerin seri numaralarını buradan paylaşırsanız yardımcı oluruz.

Ekli dosyayı görüntüle 4035

Ekli dosyayı görüntüle 4034

Selam @Adem Helvacı usta sizde bilirsiniz ki etiketteki her rakamın önemi var. Sanırım yanlış rakam sonucu ortaya çıkan bir durum var. Konuyu ben gördüğümde zaten düzenlemiştim tüketicinin (üyenin) Sevinmesine ve üzülmesine gerek yok her iki panelin kalitesini de yazmama gerek yok siz biliyorsunuz zaten :) Kolay gelsin.

Selam @Adem Helvacı usta sizde bilirsiniz ki etiketteki her rakamın önemi var. Sanırım yanlış rakam sonucu ortaya çıkan bir durum var. Konuyu ben gördüğümde zaten düzenlemiştim tüketicinin (üyenin) Sevinmesine ve üzülmesine gerek yok her iki panelin kalitesini de yazmama gerek yok siz biliyorsunuz zaten :) Kolay gelsin.
Size de kolay gelsin usta.

valla öyle bişey olsa bizde kurtulsak :haha
işin şakası böyle bir site yok olsa zaten ilk biz verir zahmete girmezdik. burdaki zahmeti de kötü algılamayın lütfen çünkü sizin gibi dostlara bilgi vermek bizim için mutluluktur.

Merhaba Adem Bey, yeni aldığım televizyonun kutu bilgilerini gönderiyorum. Panel hakkında bilgi alabilir miyim? Saygılarımla.

Ekli dosyalar

• IMG_1299.jpeg
    IMG_1299.jpeg
    91.4 KB · Görüntüleme: 21
iyi günler adem bey bu üründe hangi panel ve anakart kullanılmış acaba ögrenebilirmiyim teşekkürler iyi çalışmalar

Ekli dosyalar

• WhatsApp Görsel 2023-05-23 saat 10.11.57.jpg
    WhatsApp Görsel 2023-05-23 saat 10.11.57.jpg
    130.2 KB · Görüntüleme: 13

Trend içerikler

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri