Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Satın Alma Önerisi VATANdaki indirimlerden tavsiye

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan emrec
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

emrec

Yeni Üye
Yeni Üye
şu an vatanda sepette %15 indirim var televizyonlarda gözüme çarpanların bazıları hangisi alınır?
50c635 13250TL
55p735 13.000TL
50pus8507 12.250TL
55ua9090 12.250TL

(https://www.vatanbilgisayar.com/televizyon/)

tvde genel maç, uydu yayini ve dijital platformlar izlenecek karşıdan izliyoruz.

herkesin tavsiyesini bekliyorum ???

Son düzenleme:
şu an vatanda sepette %15 indirim var televizyonlarda gözüme çarpanların bazıları hangisi alınır?
50c635 13250TL
55p735 13.000TL
50pus8507 12.250TL
55ua9090 12.250TL

(https://www.vatanbilgisayar.com/televizyon/)

tvde genel maç, uydu yayini ve dijital platformlar izlenecek karşıdan izliyoruz.

herkesin tavsiyesini bekliyorum ???
55P735 en mantıklı tercih olur, 55UA9090 iyidir ama bir P735 kesinlikle etmez

Adem hocam merhaba;
ben de şu an tcl 65p735 ile Vestel 65ua9090 arasında kaldım.Ayrıca q led olmsı sebebiyle Vestel 65Q9900 modeli de var. Siz hangisi dersiniz tcl 3000 pahalı değer mi?
Yani burada yine aynı kritikte kalırız, UA9090 iyidir hoştur güzeldir ama hakikaten bir P635 de değildir :(

3.000tl az para değil doğru, ancak karşılığını da veriyor.

İnşallah mesajı görürsünüz indirimden faydalanırız
Ha gittim ha gidiyorum derken ana sayfada yeni mesaj gördükçe içime sinmiyor o yüzden takıldım kaldım :D

Mutfak masasından yazmaya devam :kiskis

WhatsApp Image 2023-02-18 at 00.12.12.jpeg

İyi geceler hocam cevap verirseniz sevinirim.24-25 bin tl gibi bir bütçem var şuanki indirimlerden bu ürünlerden birisini alabiliyorum hangisini önerirsiniz. Genellikle film,dizi ve futbol maçları izliyorum.

SONY XR55A75K (24.734,15 TL)

LG 55QNED86 (23.799,15 TL)

Philips 55PML9507 (22.949,15 TL)

SAMSUNG QE 55Q80B (23.076,65 TL)

SAMSUNG QE 55LS03B (23.629,15 TL)

LG OLED55A2 (23.799,15 TL)

Son düzenleme:
İyi geceler hocam cevap verirseniz sevinirim.24-25 bin tl gibi bir bütçem var şuanki indirimlerden bu ürünlerden birisini alabiliyorum hangisini önerirsiniz. Genellikle film,dizi ve futbol maçları izliyorum.

SONY XR55A75K (24.734,15 TL)

LG 55QNED86 (23.799,15 TL)

Philips 55PML9507 (22.949,15 TL)

SAMSUNG QE 55Q80B (23.076,65 TL)

SAMSUNG QE 55LS03B (23.629,15 TL)

LG OLED55A2 (23.799,15 TL)

LS03 ve PML9507 olarak seçip kararı size bırakmayı tercih ederim.

teşekkürler hocam pml9507'i satın almıştım. sizin de onaylamanız içimi rahatlattı
Aklın yolu bir diyelim.

O halde sizden ciddi bir ricam var.

Bu ürün evinize kurulduktan sonra ürün ile ilgili görüşlerinizi birkaç foto ile birlikte bir konu açıp bizlere paylaşırmısınız rica etsem?

Her zaman belirttiğim üzere bizler ne kadar teknik dtay anlatırsak anlatalım GERÇEK KULLANICI DENEYİMİ en önemli olanıdır.

Aklın yolu bir diyelim.

O halde sizden ciddi bir ricam var.

Bu ürün evinize kurulduktan sonra ürün ile ilgili görüşlerinizi birkaç foto ile birlikte bir konu açıp bizlere paylaşırmısınız rica etsem?

Her zaman belirttiğim üzere bizler ne kadar teknik dtay anlatırsak anlatalım GERÇEK KULLANICI DENEYİMİ en önemli olanıdır.
Tabii ki hocam elimden geldiğince değerlendirmeye çalışırım, ben satın alırken çok fazla kaynak bulamamıştım yeni alacak kişiler bilgilenmiş olur, fikir sahibi olurlar.

Tabii ki hocam elimden geldiğince değerlendirmeye çalışırım, ben satın alırken çok fazla kaynak bulamamıştım yeni alacak kişiler bilgilenmiş olur, fikir sahibi olurlar.
Var olunuz, en azından halden anlıyorsunuz bizim de amacımız gerçek kullanıcı deneyiminizi sizden sonraki dostlar duyabilsin görebilsin , çok teşekkürler :ok

Farklı görüşler, sonradan aklınıza gelen başka modeller, hepsi ince elenmeli :ok
55p735 yerine 15bin liraya çıkıp indirimdeki 55c635 almayi da düşünmeye başladım?

55c725 55c635 55p725 55p735 bir sürü model var yakın fiyatlara sanırım 55c635 en optimum olanı mı siz ne dersiniz hocam?

yerli markalarda benzer panel kalitesinde (ips veya VA) ürün var mı bilen dostlar da yazabilir??

Son düzenleme:
55p735 yerine 15bin liraya çıkıp indirimdeki 55c635 almayi da düşünmeye başladım?

55c725 55c635 55p725 55p735 bir sürü model var yakın fiyatlara sanırım 55c635 en optimum olanı mı siz ne dersiniz hocam?

yerli markalarda benzer panel kalitesinde (ips veya VA) ürün var mı bilen dostlar da yazabilir??
Şu ara bulabileceğiniz en optimum markanın, en optimum modelleri arasındasınız zaten.

Şu noktadan yerli ürüne evrilmek de insanın aklını bulandırıyor.

Yerliye karar verdiğinizde üründe en ufak sorun çıksa ''Ulan bak gördün mü? Alacaktık işte TCL'' deme korkusu yaşatıyor vs vs

55C635 neden tam olarak yatmıyor mesela aklınıza?

Şu ara bulabileceğiniz en optimum markanın, en optimum modelleri arasındasınız zaten.

Şu noktadan yerli ürüne evrilmek de insanın aklını bulandırıyor.

Yerliye karar verdiğinizde üründe en ufak sorun çıksa ''Ulan bak gördün mü? Alacaktık işte TCL'' deme korkusu yaşatıyor vs vs

55C635 neden tam olarak yatmıyor mesela aklınıza?
beni acaba yerli mi alsak diye dusundurten; garanti servis durumu ve yerli tvler kadar uydu kısmı önemsenip düzgün çalışıyor mu diye dusuncelerim? evdekiler TCL icin o ne kanal olan mı dedikleri icin yerlilere hep acaba diyorum?

ama 15bin liraya 55c635 rakibi ürün yok gibi sanırım alıp arkaya yaslanmak lazım:LOL:

beni acaba yerli mi alsak diye dusundurten; garanti servis durumu ve yerli tvler kadar uydu kısmı önemsenip düzgün çalışıyor mu diye dusuncelerim? evdekiler TCL icin o ne kanal olan mı dedikleri icin yerlilere hep acaba diyorum?

ama 15bin liraya 55c635 rakibi ürün yok gibi sanırım alıp arkaya yaslanmak lazım:LOL:
Aslında donanım olarak sağlam cihazlar TCL servisi arkadaştan bilgiler doğrultusunda bunları yazıyorum bulutlanma olayı genelde tüm tv lerde oluyor bunun sebebi uygun olmayan depolama ve nakliye

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Trend içerikler

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri